crysania Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 kesinlikle aynen katılıorum...[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 pazar olmaz ben pazar aksamı gelicem zaten istanbula[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: beybin, 23 Eylül 2005 21:39 tarihinde demiş ki: bn eeLendim walla..gayet de iiydi ..buarada paticiksel kızsal maç olmaz sanırım..buluşmaya bile 4 kız geldiyse..pff:( bunu okuyan ve ist. da oturan kızlara sesleniyorum burdan : basket maçı yapalım !!hatta bilet sataLım işi ticarete dökelim sonra yiyelim paraları:) müracaat : p.m. ha bide diyarbakırdaki yingemgillere selma yolluyorum..Yinge okuyon muu :) Deniz...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Evet Kusel Di...Bulustuk Görüştük...Minibüsde Selamonla Karşılastık(Pati T-shirti Saolsun)...Bi Ara Okullu Patiler Geldi(Ezerım Acımam)...Böle Cafe yi Kapladık...Ole Foto Cekındık(Cok Kişi Geldı İmajı Olsun)....Sonra Gelen Arkadasların Yarısı Buharlasıtı..Dier Yarısı İçeri Odaya Geçti...Sonra Aradan Bi Yerden Beybin Fırladı...Neyse Biz Dısarda Cry...Kymphobia(Attım Umarım Doru Yazmısımdır...)Ve Mesh İi Bi Muhabbet Kurduk...İçerdeki Okullulara Bira Vermemisler Spidee Alıp Önlerinde İçiyordu Ve Agızlarının Suyu Akması Sureti İle Yerdeki Parkeler Kabarıodu;)...Sonra Die Okullu Arkadaslarda Kaçıştı Sonra Böleeee Uzaklardan Bir Kafa Gözüktü Herkes Bir Anda Ona Döndü Ve İşte...Gelen Babacum Du...Neyse Oturduk Muhabet Fln Ettik..Cry Kaçtı Arada Çaktırmadan..Ztn Kym Toz Olmuştu...Bizde Mesh Babacum Spidee Selamon Gidip Bir Yerde Bişiler İçtik Sonra Dönüş Yolunda Babacum Bi Tane Buzdolabına Tecavüz Etti Minibuse Bindik Ve Ayrıldık...(Özet..)[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. [Bu mesaj KenshinHimura tarafından 23 Eylül 2005 22:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 hımm, düzeltme en başta biz alkol almak istemedik, yoksa alırdık yani, hiç sorun degildi bizim için kaçanlara da bir şey diyemem, biz de kaçmak zorundaydık sufenta ile, başbaşa bıraktık sizi orada bi de nereye gittiniz sonradan içmeye, onu merak ettim ben.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Falla Mekanın Yerını Hatırlamıom Da..Tam Muhabbetlik Bi Mekandı...Falla Ben Duyumlarımı Yazdım...Vermemişler İşte Size :P..[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 istemedik mi vermesinler, alla alla[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Tabi Tabi..Biz Size Dönücez...;)[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: KenshinHimura, 23 Eylül 2005 22:35 tarihinde demiş ki: Kymphobia(Attım Umarım Doru Yazmısımdır...) Kymophobia olacak... Ayrıca ben toz olmadım, fazladan bile oturdum. Daha fazla otursam, uykumda bile sopa yerdim misafirlikte =) Ama daha az uykulu olduğum birvakit yaparız daha güzelini... Ben bizim ekibi de Pati'ye davet edeyim de erkek egemenliği de biraz kırılsın aslında... Dün (geçen gün ya da, elbet birgün =) ) tırstım o kadar maskülen tip biraraya geldiğimizde... heh[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 dün yine iyiydi, normalde hiç kız olmuyor paticik kadıköy buluşmalarında=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 resim çekseydiniz keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Üşengecim...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: ZaugnaKhaldun, 22 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki: ya kabloyu buldum da, düzgün fotoğraf cıkmamış pek, herkesin düzgün bir şekilde cıktıgı bu foto vardı bir tek, onu koyayım dedim ben de, belki 1 veya 2 tane daha koyarım, geri kalanlardan hiç iş çıkmaz [spo1=Toplu Fotoğraf][/spo] şimdii, soldan sağa en solda sufenta sağında ben benim sağımda büyük kafalı ceketli eleman cthulhu hemen sağındaki gülümseyen desolator onun sağında kafasının ucu falan cıkmış olan kişi selamon selamonun hemen sağındaki kişi ultrapsyhco en solda oturan küt saçlı kişi hymnofsnuk orada arada cıkmış olan kişi gremlin en öndeki lacivertli spidee hemen sağındaki gözlüklü kişi kymophobia kymo nun arkasında cok cok az cıkmış olan kişi mandoo en uçtaki siyahlı ve dalgalı saçlı olan natural natural in sağındaki smolafein smolafein in sağındaki chuck chuck ın sağındaki mesh mesh in sağındaki de crysania fotoğrafı da kenshinhimura cekti oldukça detaylı bir şekilde açıkladık sanırım=) o silinen fotoğraf için de kavga cıkartabilirim, süperdi o=( biriki tane daha var ama kötü onlar[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorumCusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 mekan liman kahvesiydi kral yerdir gimli ve berk saolsun mekanı bir öğrettiler pir öğrettiler ehe :) adamalrdan yap boz bile aldım sabah kahvaltıda güzel oldu böyle amerikan servis[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 tarif etsene=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ya işte barlar sokağında solda en son bar :) zaten asma kata bir çıktık her masada bir çift.. dedik rahatsız etmeyelim sevişgenleri[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 minderli falan mı bari mekan, iki kişi içni falan uygun mu bi de 18+ sorunu yaratıyorlar mı?[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 minderli değil sorun yaratacaklarını sanmam sakin bir mekan ama yienden sen önceden git bi bak bakalım ne var ne yok mekandan :)[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: ZaugnaKhaldun, 23 Eylül 2005 23:22 tarihinde demiş ki: minderli falan mı bari mekan, iki kişi içni falan uygun mu bi de 18+ sorunu yaratıyorlar mı? Bar sonuçta 18+[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 tam bar kıvamında olmasa da aynı hizada royal var 18- olup da sorunsuz bir şekilde alkol alabildigimiz yerden yere değişiyor yani.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre2372 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ya arkadaslar ben kimlerle konustum onu bile hatirlamiyorum =) bi kac kisi var kafamda kimleri gordum ben yaaa ? bu nick olayi kafami bulandirdi benm ama selamonu hatirliyorum cunku pokemon esprisini yapmisti =) sonra kymphobia yi biliyorum ;) bide call of duty birincisini :P sonra bide stajer var (: neyse nickini unuttum ama yigit arkadasimdan fotolari istiyozz hepsini :P[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 cod cu benim.. direk havamı attım ya (başka bi olayimiz yok zaten:P)[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- [Bu mesaj MeSh tarafından 24 Eylül 2005 12:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: ZaugnaKhaldun, 23 Eylül 2005 23:22 tarihinde demiş ki: minderli falan mı bari mekan, iki kişi içni falan uygun mu bi de 18+ sorunu yaratıyorlar mı? sevişgen lafını duydu ya..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) [b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:[/b] evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.. Üstüne Şehir Örten Şehir [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ula yiğit koyduğun resme bak ya çıkmamışım ben adam gibi ama olayın en komik yanı mandoo yu konuşturtmayışımızdı her konuşmaya çalıştığında sus sen banlısın dedikçe çileden çıktı ahhh gökhan ahh :D[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 @beybin: olabilir. para kelimesi kulağa hoş geliyor. :b ya onu bunu bilmem de... "garbaj" ve garbajla ilgili hikayeler felan baya hoştu...[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar