Spidee Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Sen kalkmıştın =)[signature][hline]the white CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Estafirullah, hatun kısmısı bekletilmez derler... Fazladan da oturup paparayı yedim ama siz eğlenirken geç kaldım diye =) Bir de uyudum... Tekrarlarız derim ben, bilmiyorum katılan olur mu bu görüşe?[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 öncelikle tekrarlayabilirz.. ikinci olarak senin hesabi kimse ödemedi sanirim, arkadaş gelcek ödicek dedik kaçtik ortamdan :P (en azindan sonn hesap ödeyen kişi olarak, bana bi de şu var bu var dediler.. bende arkadaşın onlar dedim heralde 1-2 kişi hala oturuyor sandı ne blim.) [signature][hline]Meshcharakou -ElitE- [Bu mesaj MeSh tarafından 23 Eylül 2005 05:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: ZaugnaKhaldun, 22 Eylül 2005 21:44 tarihinde demiş ki: bi saniye ya, siz benleş mi dalga geçiyorsunuz=P eğer öyleyse buzdolabı degil bi kere o=) Abi.. yolda yürüyoruz, birden bi buzdolabı muhabbeti açıldı nerden gittik oraya hatırlamıyorum uykuluyudm. neyse, babacum buzdolabını görünce, bak şimdi abi açiyoruz buzdolabini dedi.. gitti açti. tüm kadiköy alarm sesiyle yankilandi. 5 dumur olmuş insan alarma bakiyo.. tabi sonra kapattik gittik alarmda sustuta.. ben polise bağlımıdır acaba alarm diye bi düşündüm şöyle.. bu arada fotorafta iğrenç ötesi çikmişim ne iş? o kadar çirkin değildim ben sanki ya :P bi de natural var orda onu orda hiç görmedim. kusura bakmasın doğa selam bile vermedim yani [signature][hline]Meshcharakou -ElitE- [Bu mesaj MeSh tarafından 23 Eylül 2005 06:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 eheuhee, süpersiniz=) 4. kız kimdi ya buluşmada, hiç görmedim ben de.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Fotoğrafta babacum yok. Olmaz böyle :D[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre2372 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ya biz saat 4 te gelen gruptakilerle gorusemedik, fotograftada yokuz kimse ektigiizi fln sanmasin biz ordaydik anlatmistir birileri herhalde yaw dimi :([signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ulan bi buluşmayı kaçırdık böhüüüü işe o kadar dalmışım kiiii :([signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre2372 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 bi dahakine beilow =) ama cidden kacirdigna yanabilirsin :)[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 :P olsun bea ne buluşmalar gördük ehehe :) gerçi istanbul içinde rekor kırılmış 4 kız gelmiş :D[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 tavuklar gibi akşama olunca dağılmışsınız ben 7.45 de geçtiğimde kimseler yoktu[signature][hline]Türkiye'nin en büyük arşivi değil belki ama.. Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 kenshinde bizim resimleri koysun bari :) ikiadet resim çektirdik biri kenshinli biri babacumlu[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 tanoren biz saat 2'de ordaydik.. kaldi ki ben 21.30 gibi falan çiktim, tavukluk diyosanda gece 12'de kalkmiştim benim pilim bitti 21 saatte, dağıldım şöle bi sonra herkes kalktı dağıldık zaten.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Tekrar toplanalım aynı kadro ben gelemedim böhühüeee[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Bence de aynı kadro tekrar toplansın süper oldu ya acaip eğlendim keyifli sohbetler oldu gerçi orda kaldığım sürenin yarısında susup dinlemek zorunda kalmış olsam da hoştu yani :D Ayrıca crysania ölmüş dienlere ;) burdayım sağım yaşıorum yaşıycam işte o kadar :-p :D[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 pazartesi yapaşlım o zaman ben kadıköye ineceğim yine ehehe[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Babacum Kadıköy ulaşımı zor bir yer değil. Biraz da sen bizim programımıza uy yau :) Gerçi pazartesi benim için de uygun ama belli değil. Ya pazartesi ya da salı günü ders seçimlerimi yapmam lazım of of.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Ahaha ben resımde hem cok kucuk hemde garıban gıbı cıkmısım (zaten cok kucuk gosterırım) [spo1=Msn (isteyenler ekleyebilir)][email protected][/spo][signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 bana uymaz kesinlikle pazartesi stajdayım ya leventte hemde iş çıkışı 5:30 geliş bilmem kaç olmaz yane :S artık yaparsanız bnsiz olur ;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 hebele hübele ulan paramda yok :P 500 milşyon masrafa girdim boşu boşuna ahh ahhh :) nese pazar bi yapalım mı dersiniz :)[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 bnm belli olmas mekan kadıköy olursa uğrarım bi ara...[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 yok size kadıköy filan gelin taksime işte :)[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 aman bn almiim dershane çıkışı taksim sonra bi de allahın dağına geri dönüş düşünceyi kurması bile korkutucu allah korusun yok yok sölemeyin bana böle korkunç şeyler bak kalpten gitcem yoksa :-p[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 bende dağda oturuoyrum ve hiç korkmuyorum :)[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 kadıköy buluşmalarında pazar günü ugrayabilirim belki, pazartesi yapamam hiçbir şey ne yazık ki.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar