Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

22 Eylül 2005 Perşembe Paticik Kadıköy Buluşması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Estafirullah, hatun kısmısı bekletilmez derler... Fazladan da oturup paparayı yedim ama siz eğlenirken geç kaldım diye =)

Bir de uyudum... Tekrarlarız derim ben, bilmiyorum katılan olur mu bu görüşe?[signature][hline]
Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için;
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için;

Mail: [email protected]
MSN: [email protected]

Takaslık ve satılık...
Mesaj tarihi:
öncelikle tekrarlayabilirz.. ikinci olarak senin hesabi kimse ödemedi sanirim, arkadaş gelcek ödicek dedik kaçtik ortamdan :P (en azindan sonn hesap ödeyen kişi olarak, bana bi de şu var bu var dediler.. bende arkadaşın onlar dedim heralde 1-2 kişi hala oturuyor sandı ne blim.)

[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-

[Bu mesaj MeSh tarafından 23 Eylül 2005 05:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
ZaugnaKhaldun, 22 Eylül 2005 21:44 tarihinde demiş ki:
bi saniye ya, siz benleş mi dalga geçiyorsunuz=P

eğer öyleyse buzdolabı degil bi kere o=)

Abi.. yolda yürüyoruz, birden bi buzdolabı muhabbeti açıldı nerden gittik oraya hatırlamıyorum uykuluyudm. neyse, babacum buzdolabını görünce, bak şimdi abi açiyoruz buzdolabini dedi.. gitti açti. tüm kadiköy alarm sesiyle yankilandi. 5 dumur olmuş insan alarma bakiyo.. tabi sonra kapattik gittik alarmda sustuta.. ben polise bağlımıdır acaba alarm diye bi düşündüm şöyle..

bu arada fotorafta iğrenç ötesi çikmişim ne iş? o kadar çirkin değildim ben sanki ya :P bi de natural var orda onu orda hiç görmedim. kusura bakmasın doğa selam bile vermedim yani
[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-

[Bu mesaj MeSh tarafından 23 Eylül 2005 06:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
eheuhee, süpersiniz=)

4. kız kimdi ya buluşmada, hiç görmedim ben de.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Mesaj tarihi:
ya biz saat 4 te gelen gruptakilerle gorusemedik, fotograftada yokuz kimse ektigiizi fln sanmasin biz ordaydik anlatmistir birileri herhalde yaw dimi :([signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin....
Mesaj tarihi:
ulan bi buluşmayı kaçırdık böhüüüü işe o kadar dalmışım kiiii :([signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş.
[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i]
Mesaj tarihi:
:P olsun bea ne buluşmalar gördük ehehe :) gerçi istanbul içinde rekor kırılmış 4 kız gelmiş :D[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş.
[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i]
Mesaj tarihi:
tanoren biz saat 2'de ordaydik.. kaldi ki ben 21.30 gibi falan çiktim, tavukluk diyosanda gece 12'de kalkmiştim benim pilim bitti 21 saatte, dağıldım şöle bi sonra herkes kalktı dağıldık zaten.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mesaj tarihi:
Bence de aynı kadro tekrar toplansın süper oldu ya acaip eğlendim keyifli sohbetler oldu gerçi orda kaldığım sürenin yarısında susup dinlemek zorunda kalmış olsam da hoştu yani :D
Ayrıca crysania ölmüş dienlere ;) burdayım sağım yaşıorum yaşıycam işte o kadar :-p :D[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Mesaj tarihi:
Ahaha ben resımde hem cok kucuk hemde garıban gıbı cıkmısım (zaten cok kucuk gosterırım)
[spo1=Msn (isteyenler ekleyebilir)][email protected][/spo][signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
Mesaj tarihi:
bana uymaz kesinlikle pazartesi stajdayım ya leventte hemde iş çıkışı 5:30 geliş bilmem kaç olmaz yane :S artık yaparsanız bnsiz olur ;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Mesaj tarihi:
hebele hübele ulan paramda yok :P 500 milşyon masrafa girdim boşu boşuna ahh ahhh :) nese pazar bi yapalım mı dersiniz :)[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr

[i]
Mesaj tarihi:
bnm belli olmas mekan kadıköy olursa uğrarım bi ara...[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Mesaj tarihi:
yok size kadıköy filan gelin taksime işte :)[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr

[i]
Mesaj tarihi:
aman bn almiim dershane çıkışı taksim sonra bi de allahın dağına geri dönüş düşünceyi kurması bile korkutucu allah korusun yok yok sölemeyin bana böle korkunç şeyler bak kalpten gitcem yoksa :-p[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Mesaj tarihi:
bende dağda oturuoyrum ve hiç korkmuyorum :)[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr

[i]
Mesaj tarihi:
kadıköy buluşmalarında pazar günü ugrayabilirim belki, pazartesi yapamam hiçbir şey ne yazık ki.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
  • Yeni Oluştur...