Frigg Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 çok abuk şeyler var yahu, gerçek olduğuna inanamadım, euhueaçılmış mıydı bilmiyorum, aradım bulamadım...[signature][hline]aslında kötülüklerin en kötüsüdür umut, çünkü insanın çektiği eziyeti uzatır.hani pamuk prensesi öpmüştü de prens uyanmıştı pamuk prenses; bizde tam tersi olsa, ben O'nu öpsem gerçek bitse rüya başlasa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Atilla Otuzbiroğulları'nı okuyunca yıkıldım. lol :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ahahahahah bazılar efsane[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=95928 benzerleri var[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Döndü CORT nasıl bir isimdir ya :D uauhahu öldüm.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Süfer hüper V.s.[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 duran tekerlek[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 şohret sıcan var[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] She had rainbow eyes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 mahmut pipi ye bittim ben puhahahhahahahahah:D:D:D:D[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Çoğu yalan yahu. Ayrıca orada emici , daldı gibi soyadları var ne kadar fesat ki gazete hemen kötü düşünmüş =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Dişçi karı-koca Oya Bilir Kaya Bilir Avukat Güven Kurtul Çocuk Doktoru Abuzer Delibalta[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. [Bu mesaj toggie tarafından 07 Ekim 2005 16:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ahahah yarıldım yaa.yazık o ınsanlara cok ıgrenc bı durum[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 güzeldir bunlar bu gazete kupürünün orijinali odamda duvarda asılı her gelen arkadaş okur güleriz ;) forumdada sürekli açılıyor bunun topicleri[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Dedektif Fırtına diye bir Türk adventure oyununda Esra Rengiz diye bir kadını sorguya çekmemiz gerekiyordu. Onu da hala hatırlarım. Küçücüktüm o zamanlar, komik gelmişti.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 3-4 sene önce okumuştum sanırım yinede herbirine ayrı güldüm, herbiri ayrı güzel. Kasten koydularsa yazık olmuş ama :) bide Beşbine Satılmış var bildiğim ek olarak[signature][hline] harvester Be gone, you foul enchantress of decay! My thoughts and words will come to right In my chamber where chaos conveys Kneel down to my desire lylidn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 sultan kaltak nedir ya meueh[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 nihhaha çok komik be=)))[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... (www.robbiewilliams-tr.com) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 AYSE CİNSEL yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Özdemir damızlık!!! ahahhaahahaa yarıldım yaa[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Bende daha önce görmüştüm:DÇok komik şeyler var ama gülemiyorum nedense... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Hmm bazı analar babalar (ebeveyn lafı pek bi kıl parents bile daha güzel) çocuk isimlerini rastgele seçiyorlar ve hatta name genrator falan gibi şeyler kullanıyorlar şeklinde garip bir hükme varmamı sağlamış haber.[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 bi topicte konulmustu bunlar ayrıca sultan kaltak 10 numara[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 dedemin mezarinin yakininda eksi portakal diye bir merhum yatiyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Necmi Er, Ali Onba$I, Ziya Cavu$ Omer Olgun, Sema Dolgun Musa CUrUk, Erkan CarIk Ali Ihsan Urgan, HUseyin Halat Abdullah DOver, Sevcan Sever Naciye DoGrul, Ma$ailah DoGrultan Esma DoGru, HakkI EGri Niyazi Malak, LUtfiye Manda, Orhan Kocaba$ RIza Parlak, Haluk Mat Tayyar KaragOz, Serpil ElagOz, Mehmet $a$I, Nurhan KOr Orhan Berbat, HUseyin Camur Emine Islak, KayakIz Kuru, Harzem Nemi Hasan KepCe, Halil Kaza Bayram BIldIrcIn, Serpil Saka, Mustafa Keklik Melehak Ikiz, Mehvize UCUz Zeki $Ik, IsmigUl SUslU, Nihat Sade Sami SUt, Mesut SUtgibi, GUler SUt$urup, Latife SUtsaGann Emel Sozdinler, Kemal SOzduyar, Suzan SOztutar, Nermin SOzgelmez Osman SOzvar, Fatma SOzyok Fedai Kabadayi Nihayet Horoz Selma Kavanoz Dilek Sulu, Necati Susuz ======================================================= Secim 95: Milletvekili Listesi AHMET IYIMAYA CEMALETTIN LAFCI SAMI KUCUKBASKAN SEMA PISKINSUT SERIF CIM NECMI HOSVER RAMAZAN YENIDEDE OMER NAIMI BARIM KAHRAMAN EMMIOGLU MUKADDER BASEGMEZ UFUK SOYLEMEZ HASAN DENIZKURDU SALIH KAPUSUZ OSMAN PEPE YAHYA USLU ESAT BUTUN SUKRU YURUR -------------------------------------------------------------------------------- ILGINÇ ISIMLER Senbilin NEYAPTIN Olgun PORTAKAL Bilgi SAYAR Ethem ABASIKELES Korkut KORKMAZ Pekgüzel TAVASAPI Göksenin EKIYORUM Mali Müsavir Osman AÇIKGÖZ Muhasebeci Ahmet KAPTIKAÇTI Ahmet ÖZYIRMIDOKUZ Esra PEKÖMÜR Neren KIVIRCIK Asure ??? Üzüm ??? YAZI TURA Veee Turkcell Abone listesinden alindiklari iddia edilenler: Sehriye PILAV Ahmet Mehmet VELI Mukaddes CALISYE Hakki KISAADAM Kurtis SISKO Ömürlü DOGRUGIDEN Oktay DOLMASEVER Rüstü DÜZER Gülhanim ELLERGEZER Nabi DALGA Sanayi HOROZ Cömert VARLIK Masallah AKGÜN Haci SARKINTI Kayyum KONAKLI Yagmur SAGNAK Bora SAGNAK Jinekolog Dr. Kaya BILIR Dis Hekimi Oya BILIR Faruk ARTIK Nazim ENGINAR Tüccar ASLAN Keklik ASLAN Ari BALCI Petek BALCI Kaymak BAL Avukat Güven KURTUL Cemal MORDALGA Muhterem ÖGRETMEN Musa PASTIRMA Kadir KILLI Fatih IPTEKESEROGULLARI Ayse DONSUZ Yosma ALVER Selma VEREN Dünya MALIDÜZDÜR Kibar ZORBA Ümit VAR Jandarma KIZKACIRAN Öznur PALAVRACI Incil TEVRAT Insaf YILDIRIM Demir BAYGIN Hayati KOPYA Fazli KONT Muhlis DÜNYADAGÜLMEZ Fikri FAIZ Satilmis DÖNEKOGLU Edenbulur YILMAZ Recep DÜDÜKCÜ Sakin ZEYTIN Kibar DELI Cebrail GÖRÜR Abdulhalim PIRASA Behcet BECERIR Cansin BIRICIK Huriye YEDICOCUKLU Istiklal YARATILIS Güler GÜLER Ali AL Teslim SÖYLEMEZ Güclü KUVVETLI Cetin CEVIZ Sezer YAN Parla YAN Huriye DELERGECER Seyla BOYNUINCEOGLU Köse SICAK Bucak SICAK Tutam SICAK Satilmis DAGDEVIREN Satilmis BOSTAN Gudbettin KUS Sise INCE Efsane ÇILEK Rahime ISER Herkül DEMIRTAS Cemal PASA Halim HARAP Aziz CUBUGUUZUN Fatma DONUKARA Süleyman PEKYUMURTA[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: huun, 07 Ekim 2005 17:45 tarihinde demiş ki: dedemin mezarinin yakininda eksi portakal diye bir merhum yatiyor . yuh bu kadar da olmaz sanırım. eğer varsa çok komik[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar