Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tanrı Neden Doçent Olamadı?

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

said:
Estel_Anorien, 05 Ekim 2005 19:37 tarihinde demiş ki:
11. Bazi rivayetlere gore kendi ogluna ders verdirdi.

Burda vurgulamak istediği "bazı dinlere göre" dir.
birazda alaylı bir şekilde hristiyanlığa gönderme yapılmış olduğu çok açık[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Sosyal ağlarda paylaş

said:
paspatur, 06 Ekim 2005 13:06 tarihinde demiş ki:
can yücel bilim adamı mı ?

Astronot.[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki:
bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır.
ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ataistiz herhalde..[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki:
bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır.
ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nileppezdel, 06 Ekim 2005 13:13 tarihinde demiş ki:
@SON_SAVAŞÇI: Nasıl kaş yaparken göz çıkarmış?

kısaca yazacağım. eğer uzunca istiyorsan bilim bölümüne göz at. kısaca :adam komik şeyler yzayım derken. gitmiş dini katmış. arkadaşlar bilimin dini yoktur. allahın oğlu falan şayet ben isevi değilsen hoşuma gitmez bu yazı. devamı===>[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein)
Sosyal ağlarda paylaş

Bilimle ne alakası var ki? Sadece dine inanmanın zorluğunu gözler önüne sermiş. Ben de inanıyorum ama hep de sorguluyorum. İnşallah bi ara tam anlamıyla imana gelirim de rahatlarım. Yoksa cehennemliğim heralde :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

Belki de siniftan hiç gitmedi. YAda oyle gorundu ? Din degisir mi ? Degismeli mi ? Adam olduyse derdi bize mi.. Hangi konudan mi bakilmali. Mİzah mi ? o NE . BEN sandim ki meze megersem yaninda KApuska Olmadan olmazmis..[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

eheh can yücel'i bilimadamı zannetmek. bu yazıyı "bilim dinden üstündür" mantalitesiyle yorumlamak. hem o yazıda biçok peygamber geçiyo, bütün dinlerle ilgili cümle var..

ve riehn, imzasında yazanlarla doğrudan çelişip yörünge dışı olan kişi.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki:
Yat
Lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SON_SAVASCI, 06 Ekim 2005 12:41 tarihinde demiş ki:
yücel ne bu misyoner mi?

Can Yücel'i tanımamanı senin adına bir kayıp olarak nitelendiriyorum. Bunun yanı sıra Can Yücel derdi hiçbir zaman komiklik yapmak olmayan, dobra bir şairdir. Bu yazıda bahsedilen bilimin dine üstünlüğü değil, din gibi bir kavramın dogmalar tarafından domine edilmesidir. 18. Y.Y. Aydınlanma Çağı (Siecle des Lumieres) Fransız düşünürlerinin ideolojisine ve Fransız Devrimini hazırlayan sebeplere bir göz atmanı tavsiye ederim.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür.
DeviantArt Gallery
Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Sosyal ağlarda paylaş

Misyonerlikle alakasını anlayamadım. Adam Türkiye tarihinin en büyük şairlerinden biri. Ayrıca oğlunun derslere girdiği söyleniyor derken taş atıyor, övmüyor, özendirmiyor. Bütün dinlere taş atıyor yani.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

yazinin amaci sizi kahkahalara bogmak degil zaten. gordugunuz herseyi espri zannetmeyin...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Estel_Anorien, 06 Ekim 2005 20:30 tarihinde demiş ki:
said:
SON_SAVASCI, 06 Ekim 2005 12:41 tarihinde demiş ki:
yücel ne bu misyoner mi?

Can Yücel'i tanımamanı senin adına bir kayıp olarak nitelendiriyorum. Bunun yanı sıra Can Yücel derdi hiçbir zaman komiklik yapmak olmayan, dobra bir şairdir. Bu yazıda bahsedilen bilimin dine üstünlüğü değil, din gibi bir kavramın dogmalar tarafından domine edilmesidir. 18. Y.Y. Aydınlanma Çağı (Siecle des Lumieres) Fransız düşünürlerinin ideolojisine ve Fransız Devrimini hazırlayan sebeplere bir göz atmanı tavsiye ederim.

einstein bir zaman arkadaşının evine gitmiş yemek yemeye. tabi ki dünyaca tanındığı için herkes ooooooo... adamın karısı einteinin ağzına düşecek. neyse kadın laf açılsın diye ve kendini ispatlama psikolojisi ile bir yerde bildiği bir bilgiyi anlatmış. einstein' a sormuş böyle değil mi? einstein bilmiyorum deyince kadın şaşırmış. ve nasıl olur bilemzsiniz....... en son einstein demişki kadına nerede okudun bunu. kadın söylemiş kitabı ve sayfasını.einstein ise ben bir kitapta yazan ve daha sonra bulabileceğim ezberle neden kafamı doldurayım.?!?!?!!?!?1

onun için eğer bu adamı tanımadıysam ve bütün suç bundaysa tamam suçluyum. ama adamı tanıma gereği bile duymadan sadece fikirlerine göre cevap vermişsem sen hatalısın.ben de sana orta çağda avrupa ilminin din baskısında kurtulup nasıl bugüne geldiği konusuyla ilgili kitaplar okumanı tavsiye ederim.

====> bilimin dini yoktur. bu adam bilimle alakalı birseylere değindiyse bu kaideyi bozamaz. o zaman allahım oğlu gibi laflar kullanması bu kuralı bozar bilmem anlatabildim mi?[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...