bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Artık yeni adresimiz burası oldu istdan ayrılmak zorunda kaldık babam iflas etti ve ablamın işi nedeniyle buraya gidicez.Güzel bir ev arıyoruz kiralık oturanlar bilgi sahibi ederse sevinirim. Nasıl bir kenttir depreme dayanıklı ve güzel ve kirası pahalı olmayan evler nerededir. Nerden ev tutmamız iyi olur? Tanıdığımız kimse yok bu yüzden buraya soriyim dedim :) İstanbul dışında nasıl yaşanır diye hep düşünürdüm ama bende artık ist dışında yaşıyacağım. Öss yi kazandım ama güzel bir yeri tutturamadım şimdi tek umudum öss yi kazanmak. Bu arada izmitteki en iyi dershane hangisi? hepinize kucak dolusu sevgiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Geçmiş olsun. Yeni şehirde, yeni hayatında mutluluklar ve başarılar.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 gecmı$ olsun bende tuzlada oturuyorum fazla uzak sayılmayız :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Evet Bundan sonra başarılar sana bu arada geçmiş olsun :D[hline]Forcedata Ganimet Sitesi Gereksiz Bilgi Kaynağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 geçmiş olsun ben de diyorum nerelerde bu adam[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 teşekkürler praw ist dışındayım güzel tatil yerlerindeki akrabalara gidiyoruz :) eee hayat devam ediyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 hocam ben kocaelide okuyorum. en gzl evler yahya kaptan ve biras dışarda olan büyük binalı evler var adını unuttum şimdi merkez de de ev var aslında yahyada şu an fiks 300 milyon fiyatlar (veya en az)[hline]mutluyum çok mutluyum süper mutluyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 ulaşım kolay tek dolmuşla bütün şehri gezebilirsin. alt yapısı falan baya iyi oldu.deprem olayına gelince pek bişi diyemem ama yeni binalar sağlam sanırım[hline]mutluyum çok mutluyum süper mutluyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 peki birşey diyecem Kocaelinde okunur mu?[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 26.500 öğrenci okuyoda sen neden okumucakmışsın?[hline]mutluyum çok mutluyum süper mutluyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 izmit dersen en iyi yer yahya kaptan oalbilir ... gölcük dersen her yer aynı değirmendere dersen sahilin bir üst sokakları tercih ediniz hem deniz manzarası var hemde sağlam zeminde oturuyorlar ehe hatta bizim apt de kiralık bir daire var gel otur :) en iyi dersane dersen açık söylüyüm kü marmara ışık ama oraya herkez gitmixz (fettullahçılık olayı fln...) o yüzden iyi dersaneler Zafer Çağfen TED birde etken var bunlar iyi dersaneler adlarına kanıpta sinav, zirve dershanelerine gitme kadroları çok götü (bu sene dershane olayını ciddi ciddi araştırdım ben) neyse lafı uzattık bende geçmişh olsun diyim sana[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 said: Prawler, 24 July 2003 23:33 tarihinde demiş ki: peki birşey diyecem Kocaelinde okunur mu?[hline]mix edebiyat & oyun sitesi bal gibi okunur... ehe bu arada söylemeden edemiyecem kocaeli de körfez fen lisesinden sonra (%98 başarı) en iyi okul gölcük ihsaniye anadolu lisesi olmuşi (ehe benim okulum %71 başarı galiba)[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 neyse bir yer kazanamazsak artık gideriz kocaeline[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 niye öyle diyosunki müh. de 3-4 bölümümüz yıldızdan daha iyi ha diceksin neden puanı yüksek yıldız istanbul da olduğundn talep çok.arz taleb hesabı. 77 üni varsa kou ilk 15 de dir bence[hline]mutluyum çok mutluyum süper mutluyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 gel praw misafirim olursun :) yahya kaptandan ev tutucaz galiba gittik gördük çok güzel bir yer izmitte şöyle bir iki tur attık çok küçük bi kent geldi açıkcası bakalım alışmaya çalışıcaz :)[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar