Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

güzin abla : "sünnet olmuyor"

Messor

Öne çıkan mesajlar

Ya eğer bu gerçekse
Güzin ablaya her gün 20 tane bıdıdı geldiğini düşünürsek
Ve aralarından en mantıklı olan yayınlanıyorsa
O en mantıklı olan da buysa
Benim diyecek bir şeyim kalmamıştır .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Supermiş.[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki:
bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır.
ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla favoriler de mevcuttu soyle bir up yapalim dedim gormeyenlerde gorsun.. Efsanelerden bir tane işte..[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki:
bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır.
ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

genelde her gun okuyorum guzin abla bolumunu hic te komik seyler yazmıyo..gayet acıklayıcı bilgilendirici seyler yazıyo..herkesin seviyesine anlayabilme kapasitesine gore cevap veriyo..bu yazıyı ilk gordugumde de direk fake ya da biri dalga amaclı yazmıs heralde demistim..kadının yaptıgı isin dalga gecilecek bi yeri yok..
Sosyal ağlarda paylaş

hueauh direk yarıldım ya[signature][hline]DiaBLeSSe,27 Eylül 2005 17:29 tarhinde demi$ ki:
----------
Wendigo, 27 Eylül 2005 01:15 tarihinde demiş ki:
beyaz pati'klerim nerde hanim mac basliyo

----------
*Şiş lerini ele alır, harıl harıl örmeye koyulur *

[/b]PetLine Veteriner Kliniği
Buda Kopulacak Topic ve Mantarın Süper Yazısı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...