hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 kurlat vadisinde yeni başlamış bi uygulama ekşidede bişey yazmıyor ne ki bu[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Çok saçma olmuş :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FRP_Master2 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 arada bi pepsi,yok rize çay bilmemne gibi filmin orjinal kaydının üzerine getirilen sanal çizimler,maçlardada kale yanlarında nası reklam çıkıyorsa aynısı,veya lig tvde çok örneğini görebilirsin.[signature][hline]Eski Patilerden Kim Kaldı.. E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Koptum yaa ulan dedım suriyede ne kolası zemzem olsa ok:D[signature][hline]cats rulz =) Almeida Uo Shard Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: FRP_Master2, 06 Ekim 2005 21:49 tarihinde demiş ki: arada bi pepsi,yok rize çay bilmemne gibi filmin orjinal kaydının üzerine getirilen sanal çizimler,maçlardada kale yanlarında nası reklam çıkıyorsa aynısı,veya lig tvde çok örneğini görebilirsin. lig tv dekiler sahanın içine girip koşmuyo ordan buraya ama. pepsi kutusu bi an yerinde durmadı şerefsizim :D[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 çok kötü olmuş hadi suriyede yeşil çay reklamı felan olur da adamlar zaten amerikayla küs bide pepsi reklamı koyuyolar[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Vizyon'un içine sıçan bir uygulama.[signature][hline] Ya ben fazlayım bu dünya da yada bu dünya sensiz fazla bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 kurtlar vadisini de seyretmiyecem artık[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 gereksiz diziden gereksiz uygulama ..[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 kötü .[signature][hline]"Goin" to work , Every night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Nasıl bişeymiş merak ettim. Birde bilinçaltı reklamı vardır. Saniyede 20-22 frame olan görüntünün arasındaki 1 frame de çıkar gerçekten ne olduğunu bile anlamazsın ama beynin o reklamı algılar düşünürsün.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Fight club'd vardı bilinçaltı reklamı. Kanal D'de izlerken görmüştüm başlarında.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 abi tam olarak anlamadım örtülü reklam gibi bir şey mi :) :D Bu arada Fight Club'un başlarında reklam benzeri bir olay vardı firma ismiydi galiba tam hatırlamıyorum oysa gerçekten iyi yapmışlardı[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Ya sadece bir saniyeliğine görüyorsun. 22-23 karenin arasında 1-2 karede gözüken bir reklam.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 "Aha şimdi çay çıkacak" diye arkadaşlarla iddaa oynadık diziyi izlerken.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Lan bende diom pepsinin orda işi ne :)[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Dizinin bütün karizmanısı o dönen yerinde durmayan kola ile çizmişler ha birde pari adam gibi yerelere koysalar tamam biranda tlfonun yanında belirir yok efendim yerden çıkar fln ne bu ya?!?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 gayet yaratıcı olmasına rağmen, orda durduğunu hissettirince bir de abnuk subuk sahnelerde konunca hiç de hoş olmayan tepkilere neden olan ürün pazarlama yöntemi.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheMask Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 işde para kazanma hırsı insanları böyle bozuyor :)[signature][hline]Guild Wars = Mask Rayne (Bandits GuildMaster) Lineage = Cebrail Ultima Online = Hurricane (DV) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ya aslında iyi olmuş be reklamlarıda kısa kesmişler böylelikle :) daha iyi olmuş harbiden.. :) saolasunlar kimin aklına geldiyse gerçekten..[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 reklamlar 5-7 dk arası olsunda heryer sanal reklam olsub[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 reklam için böyle varyasyonlara girmesinler reklam arasında dizi oynatsınlar bizde rahatlıyalım.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ehe lubnan başbakanının odasında pepsi. bardak flnda yok kutudan içiyo.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: Cermy, 07 Ekim 2005 13:23 tarihinde demiş ki: [spo1=ve reklam faciaları:][/spo] [signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yoköhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 aahahah kurtlar vadisi izlememde arkadaslarimin hep reklamlar yuzunden sikayet ettigini bilirim bundan sonra izlicem sadece bu reklamlari gormek için komedi :D[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar