Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
FRP_Master2, 06 Ekim 2005 21:49 tarihinde demiş ki:
arada bi pepsi,yok rize çay bilmemne gibi filmin orjinal kaydının üzerine getirilen sanal çizimler,maçlardada kale yanlarında nası reklam çıkıyorsa aynısı,veya lig tvde çok örneğini görebilirsin.

lig tv dekiler sahanın içine girip koşmuyo ordan buraya ama. pepsi kutusu bi an yerinde durmadı şerefsizim :D[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar!
Mesaj tarihi:
çok kötü olmuş hadi suriyede yeşil çay reklamı felan olur da adamlar zaten amerikayla küs bide pepsi reklamı koyuyolar[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
Mesaj tarihi:
Nasıl bişeymiş merak ettim.
Birde bilinçaltı reklamı vardır. Saniyede 20-22 frame olan görüntünün arasındaki 1 frame de çıkar gerçekten ne olduğunu bile anlamazsın ama beynin o reklamı algılar düşünürsün.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Mesaj tarihi:
Fight club'd vardı bilinçaltı reklamı. Kanal D'de izlerken görmüştüm başlarında.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
abi tam olarak anlamadım örtülü reklam gibi bir şey mi :) :D

Bu arada Fight Club'un başlarında reklam benzeri bir olay vardı firma ismiydi galiba tam hatırlamıyorum oysa gerçekten iyi yapmışlardı[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Mesaj tarihi:
Ya sadece bir saniyeliğine görüyorsun. 22-23 karenin arasında 1-2 karede gözüken bir reklam.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
"Aha şimdi çay çıkacak" diye arkadaşlarla iddaa oynadık diziyi izlerken.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation.
The world will have to deal with us. "
Mesaj tarihi:
Dizinin bütün karizmanısı o dönen yerinde durmayan kola ile çizmişler ha birde pari adam gibi yerelere koysalar tamam biranda tlfonun yanında belirir yok efendim yerden çıkar fln ne bu ya?!?[signature][hline]
Mesaj tarihi:
gayet yaratıcı olmasına rağmen, orda durduğunu hissettirince bir de abnuk subuk sahnelerde konunca hiç de hoş olmayan tepkilere neden olan ürün pazarlama yöntemi.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say...

SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla!

Mesaj tarihi:
işde para kazanma hırsı insanları böyle bozuyor :)[signature][hline]Guild Wars = Mask Rayne (Bandits GuildMaster)
Lineage = Cebrail
Ultima Online = Hurricane (DV)
Mesaj tarihi:
ya aslında iyi olmuş be reklamlarıda kısa kesmişler böylelikle :) daha iyi olmuş harbiden.. :) saolasunlar kimin aklına geldiyse gerçekten..[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock:
Mesaj tarihi:
reklam için böyle varyasyonlara girmesinler reklam arasında dizi oynatsınlar bizde rahatlıyalım.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Mesaj tarihi:
ehe lubnan başbakanının odasında pepsi. bardak flnda yok kutudan içiyo.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
aahahah kurtlar vadisi izlememde arkadaslarimin hep reklamlar yuzunden sikayet ettigini bilirim bundan sonra izlicem sadece bu reklamlari gormek için komedi :D[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger
Nor Hatred
Nor Love

• Yeni Oluştur...