athea Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 ACCOUNT STATUS Cancelled This account was cancelled at: 2003-07-23 13:04:40 It will remain playable until : 2003-08-13 20:48:11 operim hepinizi, AO da gecirdigimiz $irin zamanlar icin tesekkurler, kalanlara mutluluklar =][hline]Meelou A'Ie - Twi'lek Scout & Entertainer - Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Oyunun başlarındaki her türlü yardımın için saol Athe. Bakşa bir oyunda görüşmek üzere.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 hayde ben gelecektim nereye gittin yaw :([hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 :/ neden birakdinki simdi cok yardimin oldu cok sagol athe :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 valla şirin zamanlardı :) elm- sag el kuralı arkadaşlar pop- o ne ya ne sag eli elm- sag el kuralı işte hep sagdan gidiceksin pop- lan bütün odayı çektin üzerimize pop ölür pop- sag eli zkim ---------------- popun muhtesem robotu her zaman athenin gorusunu kapatırdı lol athe ne zaman MA ile birini healliyicek olsa saolsun benim gudubet robotum o kişinin önünü kapatırdı :) shadelere gidişimiz ayrı bi komediydi ehe her gittimizde athe MA oldugu için aggro alırdı ve doc olmadıgındanda ölürdü shadelere gidilir varış süremiz zaten yarım saat tek başına bi shade bulunur saldırılır athe ölür hepimiz geri döneriz bi yarım saatte o sürer sonuç 0 xp bozuk sinirler ve 1 saatlik boşa gidilmiş yol :) pop- ya athe manzaraya bak super ya uff helal olsun adamlara athe- harika ya pop- aha orda brontolar var onlardan ne guzel xp alırız athe- aaa minibronto ne şirin pop- gebertelim o zaman eueh daha aklıma gelmeyen cok komik anılar vardır ben bırakalı baya oldu gerçi ama boyle ilk başlarda takıldıgım kişiler bırakınca hep aklıma yaşadıgımız komik olaylar geliyo :) neyse swgde gorusuruz athe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 hehahaha superdi valla pop, negzel yazmisin =] 'sair'sel kisilik elm ve cishi geldi benim de aklima =ppp cisim, geldi... lol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 lol elmi deli etmiştim gruba almaya çalışıyodu nickime tıkla friend listeki diyodu bende tıklıyorum hiç bişey oldugu yok :) yarım saat ugraşmıştı elm euheu en sonunda nickin yanındaki kutucuga tıklamıştımda olmuştu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 heheh birde NL yakınlarında leet avına gitmiştikde herkes ölmüştü ben kaçabilmiştim. Ondan sonra ben bir kaybolmuştum 2 gün boyunca ölmemeyi de becerip mal mal ora benim bura senin gezmiştim.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 hehe ben atheyle oynarken hep bana kızıcak korkusuyla yasadım amma velakin hala sapasaglamim AO yu bırakabılırsem herhalde baska bır oyunda gorusurz gene engın bılgılerınızı somurmeme ızın verırsenız tabiki[hline]Rookie Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 ahah cok komikti guildchatte citir-Selam beyler citir-oOOooO lol[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente "Riruix" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 ssssssshhhhhhhhhhh[hline]Rookie Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 LOL! oyarim adami hehehehehe yok ole beyler falan eeeessh =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Yarın bi sorun çıkmazsa (çıkmasın artık ya yeter), geliyorum athecim havaalanından al beni :P[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 tamam ayol, bekliyorum kettemoor/tattooine collerinde =p[hline]Meelou A'Ie - Twi'lek Scout & Entertainer - Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoCrime Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 swg kokusu aliyorum!.... bari bende bir anı yazıyım hos athea'yle pek ilgili sayilmaz. fib, elm, pop, ben şu anda hatırlayamadığım bir türk daha ve gavur bir doc team mish yapıyorduk. ace'in biriyle kapışırken doc LD oldu elm combatı kapadı fib calmadı pop bird of prey attı ben calmladım pop brawl attı fib calmladı pop bright blu cloudless sky attı ..... bu böyle bir süre devam ederken teamchatten şunlat geçiyordu. elm- pop dur fib- abi dursana elm- abi adam hala speacial atiyor lol me- zuahahaha adam yarıldı gidiyor yaaa fib- telefon açın şuna dursun pop- haa?! ne var nooldu? durur. :))))[hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 lol o gün acaip dalmıştım ya eueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 ya ben gelecektim daha nereye gittin rbk2 den 1 e transfer oluyodum insan bana ayrdım ederde gider be pehh hiç düşünmüyon :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 ne isim olur be senle lol kurbaga seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoCrime Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 bu arada öküzlüğüm mazur görüle!... SWG'de filan görüsürüz Athea. orda da vardir simdi pnh/ior gene her gördüğümde bufflarım seni :))[hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 kabus gordum sımdı uyanır uyanmaz mesaj atiim dedim ruyamda athe accountunu ebayde satıordu :p[hline]Rookie Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Bence satsın zaten iyi para eder :) Düşünsene Arenadasın bir anda Fib yanında beliriyor ve saldırıyor hehehe. u noobi?[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 keserim valla crat mrat dinlemem[hline]Rookie Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Athe'te AS atmaz bu charım valla.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 lol be kim alir benim accountimi =-pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 ben alirim :p[hline]Rookie Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar