Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stüdyo içindeyken dışarıdan bakan tipler..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugun bi stüdyoya gittim ismi lazım değil reklama gerek yok :D..

Neyse Dream Theather _ Peruvian Skies çalıcaz ben işte ortasında bi bölüm vardı onun ritmini yaptım bizim elemanlarda Akorlarına bakıyorlar...

Camekanın ardından bi grup bizi izliyor ama erifler 6 kişi mölüm mölüm bakıyor.. Ben açıkcası o bakışlarda biraz rahatsız oldum..

Şarkıya girdik köpek gibi çalıyordum ne güzel bi baktım içeriye tınısı gitmiş olucakki elinde bageti olan çocuk bana hayran hayran bakıyordu benim iyice dikkatim dağıldı çotak ritm i kaçırdım sonra çıktım dışarı arkadaşlar rahatsız oluyoruz kusura bakmasanız yanlız bırakabilirmisiniz dedim..

Klavyecisi ne desin..

Stüdyomuzu bekliyoruz abi biz dedi..

Ulen tama stüdyonu bekliyorsunda otur bekle anasını satayım bu kadarda olmaz ya..

Yerim stüdyonu git içerki odada bekle dedim basıp gittiler çıkıştada çok iyiydi konserde gibi hissetik kendimizi felan zırvaladılar bişiler...

Çocukların kötü bi nieti yok ama şu camekan arkası tipler dikkatimi dağıtıyor Bar programında olmuyor ama stüdyoda oluyor acaip bi drum...

Varmı başka bu tiplerden rahatsızlık duyan :)[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Mesaj tarihi:
hiç farketmez normal çalışmada filan ama ciddi kayıt yaparken kovalamak lazım hepsini..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]

Mesaj tarihi:
Kayıt da olsa bide dediğin gibi tokat manyağı yapardım herhalde zaten geriliyorum ...:)[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Mesaj tarihi:
Çalıştığımız stüdyoda camdan bir vokalle klavye gözüktüğü için sorun teşkil etmiyor. Millet bakarken ben göz falan kırpıyorum "ses iyi geliyor mu hesabı" :lol:
Mesaj tarihi:
vallaben camdan baktım die sütudyodan çıkıp bana laf söleseniz bende çok pis arkanızdan konuşurum söliim :D[signature][hline]Yerde Cenx
World Of Warcraft Cenx

Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age)
Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR)
Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR)
Kith-Karus Human Monk (FR)
Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online)
Mesaj tarihi:
Aman tatsızlık çıkmasın :) Müzik grupları arasındaki kavgalar sert olur biraz eheh. 6vs6... Hatta bazen ayı gibi davulcular olur onlara hiç bulaşmamak lazım[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria)
Burning Legion

Mesaj tarihi:
davulcu bagetliyse korkun...gitarist de penasını jilet niyetine kullanır çekinmez..[signature][hline]Bi dostum olsa yol macersaına çıksak..sadece yaya olarak bi yere varmak hedefimiz olsa...yorulsak perişan olsak ama eğlensek...
Mesaj tarihi:
said:
Sensible, 02 Ekim 2005 19:13 tarihinde demiş ki:
Aman tatsızlık çıkmasın :) Müzik grupları arasındaki kavgalar sert olur biraz eheh. 6vs6... Hatta bazen ayı gibi davulcular olur onlara hiç bulaşmamak lazım

bkz: In Flames vs. Soilwork

hehehe[signature][hline]Shattered hope became my guide,
Pain and grief my friends...

In Flames We Trust.

Mesaj tarihi:
zamanında(geçen sene) bakırköyde stüdyo 911 vardı şimdi kapandı... oraya yardımcı olan bi kız vardı pek bi güzeldi .. bass çalmaya çalışırdı oranın sahibi müzisyen bi abi yardım ederdi ona.. o kız arada içeri bakardı davulcum dandikti ozaman bassçıyla ben iyiydim davulu sustururdum tam gaz sololara bildiğim en şahane ritmlere led zeppelinlere yard birds lere hendrixlere dönerdim o bakarken .. herkese bakardı çünki işi buydu ama ben sadece bana bakmasını isterdim pek bi güzel kızdı.. benden 3 4 yaşta büyüktü ama sittir et.. bunun dışında aynı durumu bende yaşadım geçen bi arkadaşın albüm çıkartmaya hazırlandığı ggrubu dışında 2. projesi olan müzik grubuyla çalışıyodum .. 93 model gipsın les pol ü var siyah.. onu bi ara bana verdi stüdyoda son yarım saat ben çaldım millet tabi gitarı izledi hayran hayran dışardan sanırım çalışımdan çok gitarıma baktılar.... üzdü beni bu diyemedimki handrix çalan yiğitler jazz çalan babayiğitler beat generation sevdalısı delikanlılar olsa davulda bi de alsam bi gitar geçmişi olan iyi bi funk bass bi de blues volkal hafif tok ama cırtlak bi ses inletirdim oraları ama devir değişti millet metallica çalarım nirvana söylerim şahana alternatif solosu(hangi??) atarımcı oladu.. nerde eski doaçlar uzun sololar..sokarım metale(ne??!!)...

[Bu mesaj lizardking tarafından 02 Ekim 2005 23:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Heh, yeni nesil az okuyor hesabı.[signature][hline][b]Love is a sensation caused by temptation when a guy sticks his location in a girls destination 2 increase the population of the worlds generation...did you understand my explanation or do you need a demonstration??[b]

[b]Umrae[b]
Mesaj tarihi:
Lizardcım Pek hoş gözükmüyordu o basscı kız bize, hayret beğenen biri çıktı:P Ekipmanları iyiydi 911 in; kapanınca Altona Müzik e Taşındı ekipmanlar tavsiye ederim

Konuya dönücek olursak gerçekten de insanın sinirlerini bozuyor, heyecanlandırıyor. Elin ayağın dolaşıyor vuracağın yeri şaşırıyorsun işte o zaman çıkıp kafalarında sektiresin geliyor..
Mesaj tarihi:
kanguru var. üst kat yandaki apartmandan camı açıp izleyen olmazsa güzel manzarada var hem klavyeciyi sol camın önüne koyun tamam..[signature][hline]Through nature's inflexible grace I'm learning to live
Mesaj tarihi:
Nedir nu klavyecilerin çektiği? Biz taksim de bi yere gitmiştik arkadaşlarla.Elektro çalan bi arkadaş vardı baya iidi.Bi de basscımız idare eder sayılırdı.Ama davul felaketti (ben-elektro çalan adamı oturturlarsa oraya öyle olur :) ) Dışarı çıktık adam bize baktı tip tip meğerse duvarlarda ya da kapıda yalıtma yokmuş suntayı almışlar koymşlar oraya maymun olduk.Ama 911 güzeldi pek karışan görüşende olmazdı orda.Orjinal davulcumuz oraya baya para kazandırdı zamanında bagetlerden. :D
  • Yeni Oluştur...