Griwazoid Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Outwars'ı hala hatırlayan varmı bilmiyorum. Çok eski bi oyun çünkü. Eğer olan varsa özelden ni mesaj atıversin (İstanbul olmak kaydıyla) orjinal tercihimdir ama kopyası varsa da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 benim bildiğim outwar netten oynana explorer tabanlı kings of chaos a benzeyen bir oyun (koC ondan esinlenilmiş)[hline] horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 outwars dedigin oyun,microsoftun fi tarihinde yaptigi,mechwarrior(yada starship troopers(oylemiydi?)) a benzeyen oyun degilmiydi? yanli$ anlami$sin sanirim lethe :)[hline]Leathas Level 43 Ranger(Excalibur) horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griwazoid Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 said: Leathas, 26 July 2003 03:34 tarihinde demiş ki: outwars dedigin oyun,microsoftun fi tarihinde yaptigi,mechwarrior(yada starship troopers(oylemiydi?)) a benzeyen oyun degilmiydi? yanli$ anlami$sin sanirim lethe :)[hline]Leathas Level 43 Ranger(Excalibur) horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir Oyun sende varmı peki? Ha bide eğer oyunu indirebileceğim bi site bilen varsa onuda yazabilir indirebilirim yani makbule geçer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Bya guzel oyundu hatta zamanına gore cıddı yenılıkler getırıyodu 3 boyutlu ortamlarda sıs efeklerı yanında ekıbın ve onlara verebılecegın komutlar pusu kurmalar falan hostu yanı[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Outwars taze bitti Outlaws var ama? :)[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 outlaws yönetir!! Wher ar'ye maersheeeeel!!!" outlaws bence gelmiş geçmiş en ii fpsler sıralamsında ilk 5'e rahat girer[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griwazoid Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 o kadar uzun boylu değil ama ilk ona rahat rahat girer(nerdeyse tek vahşi batıda geçen FPS olması da cabası) :) [Bu mesaj Griwazoid tarafından 26 July 2003 17:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar