angband Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 biyerden elime gecti paylasıyım dedim,müzige konmiycak kadar cıvık oldugu icin buraya koydum... konu: guzel prenses bir satoya hapsedilmis ve sato ejderha tarafindan korunuyor. metalci sovalyelerin duruma bakis acisi nasil olurdu? power metal: kahraman, bembeyaz bir unicorn ile gelir, ejderhaya gorunmeden prensesi kurtarir, ona asik olur ve buyulu bir ormanda sevisirler. thrash metal: kahraman gelir, ejderhayla savasir, prensesi bulur ve tecavuz eder. heavy metal: kahraman bir harley ile gelir, ejderhayi oldurur, bir kac bira icer, prensese tecavuz eder. folk metal: kahraman ve arkadaslari akordeon, keman, flut vb. garip enstrumanlar calarak gelir, buyulu muzikler ve danslarla ejderhayi uyuturlar. ve prensesi unutup satodan ayrilirlar. viking metal: kahraman bir gemiyle gelir, dev baltasini kullanarak ejderhayi oldurur ve derisini yuzup yer. prensesi yakalar, oldurene kadar tecavuz eder, tum mucevherleri calar, satoyu yakar ve gider. death metal: kahraman gelir, ejderhayi oldurur, prensese tecavuz eder ve oldurur, birakip gider. black metal: kahraman gece yarisi gelir, ejderhayi oldurur ve satonun onunde kaziga oturtur. prensese sado mazosist bir sekilde tecavuz eder ve oldurmeden once torenle kanini icer. ardindan prensesi de ejderhanin yaninda kaziga oturtur. gore metal: kahraman gelir, ejderhayi oldurur ve bagirsaklarini satonun onunde yere yayar, prensese tecavuz eder ve oldurur. cesede yeniden tecavuz eder, karnini desip bagirsaklarini yer. parcalanmis cesede yeniden tecavuz eder, dev bir ateste yakar ve son kez kullerine tecavuz eder. doom metal: kahraman gelir, ejderhanin ne kadar buyuk oldugunu gorur ve onu hic yenemeyecegini dusunur, depresyona girip intihar eder. ejderha once onu, sonra da tatli niyetine prensesi yer. acikli hikaye, burada boyle sonlanir. progressive metal: kahraman elinde gitariyla gelir ve 26 dakikalik bir solo atar. ejderha sikintidan intihar eder. kahraman prensesin odasina gelir ve konservatuarin son sinifinda ogrendigi tum teknikleri uygulayarak uzun bir solo atmaya baslar. prenses kacar. glam metal: kahraman gelir, ejderha bunu gorunce tipine guler ve kahkahalarla kapiyi acip girmesine izin verir. kahraman prensesi kafalayip satoyu pembeye boyamaya calisir. nu metal: kahraman altinda bir honda civic'le gelir, ejderhaya meydan okur ancak daha duello baslamadan suslu elbiseleri ejderhanin sactigi atesten etkilenir ve kahraman yanar.[signature][hline]follow the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Çok benzeri açılmıştı. 2 hafta önce falan. Yine de güzel.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 ben bulamadım,acildiysa özür dilerim...[signature][hline]follow the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 küllerine tecavüz eder olyaına tek kelime ile yıkıldımöldümbittim (((=[signature][hline]This is episode 666...destination is chaos.. Ben buyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Adında metal geçmiyordu galiba. Ama onda anneni babanı bıçaklamak tarzı bişey vardı. Bunda prens-prenses var. :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 ben hiç gülmedim nedense...garip.[signature][hline]"Ben ve İstanbul birbirimize benziyoruz. Anlamak için görünüşten daha derine bakmak gerekir." Nicolas Anelka - Paris Match Dergisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 power metale övgü mü var nedir.black metal yerlerde ama o kesin : )[signature][hline]Aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 progresıvve supermıs.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 power metal yüceltilmiş ve ii olmuş (=[signature][hline]This is episode 666...destination is chaos.. Ben buyum Episode 666 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Okumuştum ama topikin adını hatırlamıorum.Zaten bikaç dakka sonra damlar tw ler linkleri sıralarlar:D Buarada en şanslı prenses Power Metalcinin kurtardığı heralde. En azından öldürülmüyo, yakılmıyo, kurban edilmiyo, tecavüz edilmiyo, kendi rızasıyla ormanda yapıyolar işi:D[signature][hline]Gerçekler acıdır... O zaman bu dünyada tek gerçek şey biber! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Harbiden küllerine tecavüz eder olayına yarıldım yane..[signature][hline]Don't you cry to night..I still love you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 aynen, aradım ama bulamadım yoksa uyuzlugumu yapcaktım boyle acıldı ama.. lol:P[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] She had rainbow eyes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 eha[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: Passanger, 06 Ekim 2005 18:03 tarihinde demiş ki: progresıvve supermıs. [signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=116593 şöyle bişey var[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 folk metal: kahraman ve arkadaslari akordeon, keman, flut vb. garip enstrumanlar calarak gelir, buyulu muzikler ve danslarla ejderhayi uyuturlar. ve prensesi unutup satodan ayrilirlar. :D[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Ya orda folk metal kısmında prensesi almadan kısmı sonda olunca daha komik oluo.zaidral ın verdiği linktekine güldüm burdakine gülmedim nedense:D İngilizce olmasımı çekti acaba:D FOLK METAL The protagonist arrives with some friends playing acordions, violins, flutes and many more weird instruments, the dragon falls asleep (because of all the dancing). Then all leave........ without the princess. Çevirmek gerekirse; Kahraman, arkadaşlarıyla birlikte akordiyonlar, kemanlar, flütler ve diğer tuhaf ensturmanlarıyla gelirler, ejderha uyuya kalır(bütün o danslar yüzünden). Ve hepsi ayrılırlar........ Prensesi almadan :D O prensesi almadan olan kısmı sondan gelince daha bi komik oluo:D[signature][hline]Gerçekler acıdır... O zaman bu dünyada tek gerçek şey biber! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Psc Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 doom metal: kahraman gelir, ejderhanin ne kadar buyuk oldugunu gorur ve onu hic yenemeyecegini dusunur, depresyona girip intihar eder. ejderha once onu, sonra da tatli niyetine prensesi yer. acikli hikaye, burada boyle sonlanir. Buda çok hoş bence[signature][hline]GW--Lord Khell--Dark Saga 2 be or not 2 be Kara Pöti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 "gore metal: kahraman gelir, ejderhayi oldurur ve bagirsaklarini satonun onunde yere yayar, prensese tecavuz eder ve oldurur. cesede yeniden tecavuz eder, karnini desip bagirsaklarini yer. parcalanmis cesede yeniden tecavuz eder, dev bir ateste yakar ve son kez kullerine tecavuz eder." oha tecavüz manyagı oldu :D[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: angband, 06 Ekim 2005 17:55 tarihinde demiş ki: doom metal: kahraman gelir, ejderhanin ne kadar buyuk oldugunu gorur ve onu hic yenemeyecegini dusunur, depresyona girip intihar eder. ejderha once onu, sonra da tatli niyetine prensesi yer. acikli hikaye, burada boyle sonlanir. progressive metal: kahraman elinde gitariyla gelir ve 26 dakikalik bir solo atar. ejderha sikintidan intihar eder. kahraman prensesin odasina gelir ve konservatuarin son sinifinda ogrendigi tum teknikleri uygulayarak uzun bir solo atmaya baslar. prenses kacar. glam metal: kahraman gelir, ejderha bunu gorunce tipine guler ve kahkahalarla kapiyi acip girmesine izin verir. kahraman prensesi kafalayip satoyu pembeye boyamaya calisir. Bu üçüne güldüm valla :) Hoşmuş...[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Folka çok güldüm ya :lol:[signature][hline]Hayat asla sahnelenemeyecek bir oyunun sonsuz tekrarından ibaret!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=131913 said: BabacumMostors, 28 Temmuz 2005 22:54 tarihinde demiş ki: ATMOSFERİK YRRK METAL prens kaleye kulağında mp3 player, headbang yaparak gelir ejderhaya dandirikten bir metal müzik tarihi dersi anlatır üstüne metal müzik türleri ve farklarını anlatır.. sabaha kadar anlatır.. ejderha ölü numarası yapar hatta inandırmak için "öldüm ben valla al şu değnekle dürt beni hareket etmeyecem" der prens ğprensese yönelir prensesde aynı taktiği yapar prens kalweyi terk eder ama bu sırada kulaklıklarından "best of blue" şarkıları gelmektedir prens kendini "hey dostum ben kendimi sadece metalle sınırlandırmadım yeah!" diyerek savunur.. [signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 löül:-)[signature][hline]Horrible bir gün demiş ki: ben kavga ettiydim.. dayak yedim, ama bende bikere vurdum!! "Take a deep breath... it´s the last one, you will get !!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pergamum Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 gına geldi bu topicten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar