Toledor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Bugün (aslında dün) Hayvanları Koruma günüydü. Yeni pc başına oturabildiğim için anca yazıyorum. Sevimli arkadaşlarımıza daha duyarlı olmak dileğiyle Hepimizin Hayvanları Koruma Günü kutlu olsun :tebrikz:
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 :tebrikz:[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ben dün hayvan korudum.. Yediğim pizzadan koca bi parça attım kediye.. Önümüzdeki bi ay boyunca kedilere yemek veremiycem. Çünkü okulda yemek yemiycem.. Çünkü orucum.. Üzgünüm kediler..[signature][hline]MONO(b)LOG
Famy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: dasaaa, 05 Ekim 2005 21:24 tarihinde demiş ki: ben dün hayvan korudum.. Yediğim pizzadan koca bi parça attım kediye.. Önümüzdeki bi ay boyunca kedilere yemek veremiycem. Çünkü okulda yemek yemiycem.. Çünkü orucum.. Üzgünüm kediler.. :-) ehueheuheu[signature][hline]zorda kaldığım tum zamanlarda yalnızlığım sendınn!!..
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 hayvanlar günü kutlu olsun :tebrikz:[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
pigeon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 kutlu olsun.. umarım bundan sonra gerekli düzenleme ve örgütlenmelerle hem hayvan hakları daha dikkatle korunur hem de sokakta başıboş hayvanlara ve kötü görüntülere rastlamayız..[signature][hline]Taklacı Güvercinler
kabataslak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Dün hatırladım ben de!! Kedimi bi güzel yaladım, kutladım bayramını :P[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 :tebrikz: kutlu ola[signature][hline]:))) !!! ........................
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Kutlu olsun :)[signature][hline] Ya ben fazlayım bu dünya da yada bu dünya sensiz fazla bana
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Kutlu mutlu olsun[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces
petarkadas Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 çoook kutlu mutlu olsun, her şey iyi olsun... evet... :)[signature][hline]Çakıl, süper köpeğin web sayfası (Dikkat, köpek var!) | ücretsiz, sen de yap!
thelegbra Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 hooray! :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Geçmiş hayvanlar günümüz hepimize kutlu olsun. Bu köpeğimin kaçmaması dileğiyle...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Öne çıkan mesajlar