Sailor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 tutmak zor geliyorsa, sürekli oflayıp pufluyorsan, iftara kalan vakdi sayıyorsan tutma demek mantıksız bence. tabi ki zor gelecek biraz, katlanacaksın. ha etrafına rahatsızlık vermeyeceksin tabi tutarken.. adamın oflaması tutmaması gerektiğini değil, bazı şeylere katlanıp oflamamyı öğrenmesini gerektirir..[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Pent gibi inancsızların lafı inanmayın :D uheuhe sakin pent sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: Lugal, 05 Ekim 2005 18:17 tarihinde demiş ki: said: LordOfBlood, 05 Ekim 2005 18:16 tarihinde demiş ki: said: Lugal, 05 Ekim 2005 18:15 tarihinde demiş ki: Ya hamur işi böle hamuru yoğuruyo filan sonra içine peynir veya kaşar koyuyo.Ufffff bi gorcen gel de sana bi yeireyim valla :D Ağa iftara gelem mi? gel gel ayıp ettin kapın her zaman acıktır patilere :D Ben de Geliyom[signature][hline]-Optimist Style- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 patide dogmatik tipler de bolmuş. gitmenin vakti gelmiş belli[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. [Bu mesaj Dextra tarafından 05 Ekim 2005 18:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 DExtra 2 gün sonra patiye veda ediyorum diye topic acmazsın herhalde[signature][hline]-Optimist Style- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 sessiz sedasız merak etme[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ha tutuyorum tuturoyum diye dolaşığ oruç tutmak , ha gittim gidicem diyerek patiden gitmek :D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 hehe gittim gidecem ilk defa ağzımdan çıktı şimdi. zaten tanıyan da kalmadı. topic açsam kaç yazar. neyse konuya dönün ya, evet oruç diyoduk?[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 sen diyodun valla bizim bi dediğimz yoktu öle takılıyoduk :D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Penth gene damgayı vurmuş...Ya bi sus kardeşim bi sus ya. 1 senedir senin saçmalıklarını dinliyoruz. Fazla yazı yazmayı sevmem beni tanıyan bilir genelde okumayı tercih ediyorum. Ama BU adam buraya yazı yazınca deliriyorum ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 yawaş kardeşim yawaş, seviyesizlik diz boyu[signature][hline] harvester Be gone, you foul enchantress of decay! My thoughts and words will come to right In my chamber where chaos conveys Kneel down to my desire lylidn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 git baska yerde delir ! farkli görüsteysen de bunu daha degisik bir sekilde dile getirebilirsin.[signature][hline]lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 05 Ekim 2005 19:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: vaniLLe, 05 Ekim 2005 18:55 tarihinde demiş ki: git baska yerde delir ! farkli görüsteysen de bunu daha degisik bir sekilde dile getirebilirsin. İyi de sana ne oluyo onu bi anlasam... istediğim gibi deliririm. Ayrıca ortada bir seviyesizlik de göremiyorum. kimsenin saçma sapan yorumlar yapıp insanların kafasını bulandırmaya hakkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 sen dahil.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 işte olay bu noktada bitiyor zaten. size göre başkalarının yorumları saçma, salak, gereksiz, boş. ama diğer kesim nedense bu görüşleri dinleyip kafa yoruyor saygı duyuyor. son zamanlardaki patiye neler oldu sorusunun cevabı budur işte. sen burda istediğin gibi deliremezsin, kimseyi de susturamazsın.[signature][hline] harvester Be gone, you foul enchantress of decay! My thoughts and words will come to right In my chamber where chaos conveys Kneel down to my desire lylidn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: Messor, 05 Ekim 2005 19:06 tarihinde demiş ki: işte olay bu noktada bitiyor zaten. size göre başkalarının yorumları saçma, salak, gereksiz, boş. ama diğer kesim nedense bu görüşleri dinleyip kafa yoruyor saygı duyuyor. son zamanlardaki patiye neler oldu sorusunun cevabı budur işte. sen burda istediğin gibi deliremezsin, kimseyi de susturamazsın. Eğer burda bir takım bilgiler insanlara yanlış aktarılıyosa deliririm de sustururum da. Orucu tıbbın reddettiğini söylemiş. Ortaya ıspat koymadan böyle bir yorum yapılamaz.. elinde ıspatınla gelirsin ne söyleyeceksen söylersin. Kutsal kitapda faydalı olduğu söylenen şeyi tıp reddetse ne olur reddetmese ne olur..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Yeter artık çığrından çıkacak olay. Banane senin kutsal kitabından kardeşim. Konunun içeriği "sağlık açısından oruç". 100bin kere söyledik din kısmını tartışmıyoruz diye.[signature][hline] harvester Be gone, you foul enchantress of decay! My thoughts and words will come to right In my chamber where chaos conveys Kneel down to my desire lylidn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 gereksiz-ötesi bir tartışmaya yol açmadan susalım bence. tıp reddetse nolur?tamam sen de reddet tıbbı gitme bidaa hastaneye filan.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Kutsal kitapda faydalı olduğu söylenen şeyi tıp reddetse ne olur reddetmese ne olur..... işte ben de böyle konuşanlardan nefret ediyorum tek kelimeyle.[signature][hline] harvester Be gone, you foul enchantress of decay! My thoughts and words will come to right In my chamber where chaos conveys Kneel down to my desire lylidn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: LordOfBlood, 05 Ekim 2005 16:02 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 05 Ekim 2005 15:54 tarihinde demiş ki: Sagliksiz birsey zaten, tibbin reddetigi birsey oruc. Ama inanctir sonucta, kendilerinin bilecegi birsey, sonucta dünyada kendini terbiye icin bünyesine eziyet eden milyonlarca insan, onlarca din var. Çüşşşşş yani hiç bir şey bilmeden sallama. Tam tersine Oruç son derece faydalı vücuda ve sağlığa. Avrupada doktorlar Hastalarına oruç tutturuyorlar. Bu araştırmalarla kanıtlanmış sen gelip işkence die saçmalıyorsun Mesajları pek okumadım ama OHHAA!! Edit : Okudum şimdi. okumaz olaydım. Penth sux Oruç rulz. [Bu mesaj Rebelution tarafından 05 Ekim 2005 19:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Ya olayı doğru dürüst idrak bile edemiyosun... sağlık ve oruç konumuz evet.. Oruç direkt olarak bu kutsal kitapla alakalı eğer sağlık konusu tartışılacaksa orucun tutulmasını emreden kutsal kitaptan yola çıkacaksın.. Pardon senin herhangi bir tahsilin var mı ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: sir, 05 Ekim 2005 19:11 tarihinde demiş ki: gereksiz-ötesi bir tartışmaya yol açmadan susalım bence. tıp reddetse nolur?tamam sen de reddet tıbbı gitme bidaa hastaneye filan. İkisi aynı şey değil.. burda olması ya da olmaması gereken bişey var.. Tedavi farklı bir olay. Biraz mantıklı olun..büyüyün biraz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 neden merak ettin? odtü-petrol ve doğalgaz müh. de okuyorum. Oruç : sahur vaktinden iftara kadar aç kalmak. Biz bunu tartışıyoruz tamammı? ismi önemli değil, bu olaya oruç deniliyor. Ama bizim tartıştığımız şey gecenin bi saatinden akşama kadar aç kalmanın sağlık üzerindeki etkileri.[signature][hline] harvester Be gone, you foul enchantress of decay! My thoughts and words will come to right In my chamber where chaos conveys Kneel down to my desire lylidn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 oruç dinle alakalı olduğu kadar insan bedeniyle de alakalı.sen vücudunu bir gün boyunca aç ve susuz bırakıyosun, bunun vücudun açısından sakıncaları olabilir. tıp da burda laf anlatmaya çalışan insanlar da bunu söylüyo. büyüyünce senin gibi olucaksam büyümiyim.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: Messor, 05 Ekim 2005 19:15 tarihinde demiş ki: neden merak ettin? odtü-petrol ve doğalgaz müh. de okuyorum. Oruç : sahur vaktinden iftara kadar aç kalmak. Biz bunu tartışıyoruz tamammı? ismi önemli değil, bu olaya oruç deniliyor. Ama bizim tartıştığımız şey gecenin bi saatinden akşama kadar aç kalmanın sağlık üzerindeki etkileri. ben de diyorum ki sahur-iftar arasındaki vakitte vücudun sağlıksız etkilendiğini düşünüyosanız. Bunu bir dökümanla,videoyla v.s... ıspatlarsınız. ben bu konuyla ilgili bu zamana kadar bir çok haber ve döküman takip ettim. Oruç insan vücudunun sıhhatini sağlar ve direnç kazandırır. Aksini idda eden varsa ıspatlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar