_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 saglam fire resistle falan ilgisi yok ben haumarushta oynuyorum daha mc falan yapılmıyo sadece lucifron falan kesildi yani öyle abartı fire resistle dolaşan adamlar olmamasına ragmen baya resist görüyorum bende bglerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Hunterlar hiç miss yapmıyor mu sanıyorsunuz? Hunterın special vuruşları misslenmiyor mu sanıyorsunuz?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Söylediğim gibi, yeni eklenen "To hit with spells %" ile daha önceden de varolan "To hit %" olayını entegre etmek için böyle bir yola başvurdu Blizzard.[signature][hline]Elonia of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Blizzim uyanamadığı , spell misslemekle melee vuruş misslemek aynı şey degil. Spell misslemek = GG , mage için dün bir tane olay başımdan geçti , frostbolt-resist sheep-resisst frost nova - resist Zavallı bir magein üzerine binmiş bir warrior oluverdim. Mage oynamıyorum , 0 frost resistanceım var , çünkü bu karakter taze :=P , yani öle uber item falan deil olay. Bugüne kadar Main karakterimle sayısız kez magelerle karşılaştım. bu kadar resisti bir arada görmedim. Gören varsada bu son patchden önce saygı duycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: riglous, 06 Ekim 2005 08:07 tarihinde demiş ki: lol. sondan basa dooru mu cevap vereyim bastan sona dooru mu karar veremedim. her neyse, "- belli bi yüzdeyle her spellin resist ihtimali var. Holy bile olsa" cumleyi biraz dusununce demek istedigini anladim. sorun fire'in resistlenmesi. ben diyorum ki insanlar uzerinde fire resist tasiyolar vs. resistlenmesi normal. ama sadece baslangic yuzdesiyle bile holy buyulerin resistlendigini gorebiliyoruz. o zaman fire'in resistlenmesi daha da normal gozukuyo. "- Benim spellerim % 100 critlemezken seninkiler melee gibi % 100 critlio" 10 aydir gormedim ben boyle bi sey. "- Fire,shadow,arcane sadece full değil aynı zamanda partial olarakta resistlenebilio" burda haklisin, adamin senin buyulerini partial olarak bile resistlememesi adamin uzerinde saalam fire resist oldugunun bi gostergesi olsa gerek bence... ikinci paragraf bana yonelik degil sanirim, hunter'lara sesleniyo olman gerek ki "ben cloth adamın senin melee dmgını düşürecek birşeyim yok." diyosun. son olarak, eyvallah arkadasim ogreniriz bi ara oynamayi da... - min % 4 resist chance ı var her spellin +Spell Hit Chance başlığında vardı ama şu anda açılmıyor. http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?FN=wow-general&T=5161952&P=2 -hammer of wrath % XXX kaç critlio ??? Bak ne güzel yeni bişey daha öğrendin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 "cumleyi biraz dusununce demek istedigini anladim. sorun fire'in resistlenmesi. ben diyorum ki insanlar uzerinde fire resist tasiyolar vs. resistlenmesi normal. ama sadece baslangic yuzdesiyle bile holy buyulerin resistlendigini gorebiliyoruz. o zaman fire'in resistlenmesi daha da normal gozukuyo." su cumleden sen ne anliyosun? "hayir base resist diye bi sey yok yalan soyluyosun" mu yaziyo orda? 4% olmasina karsi mi cikmisim...? yok mu demisim? bu arada ben priest'im. sen de yeni bi sey ogrendin :)[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 06 Ekim 2005 15:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 peki ilerde frost dungeon gelirse ne olucak? bence dengeli gidilmeli. birşey üzerine yopunlaşmaktansa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Şuralarda bi yerde Spell Resist muhabbeti olan bir thread olacaktı.. Okusanız? Sonra burda da sidik yarışı yapmasanız? :) "Working as intended.."[signature][hline]Elonia of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Working as intended cunku canim blizz gizli nerfleri cok seciyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Lothar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Regalya doğru yazmış.[signature][hline]:hrr:The Dread Lord Lothar:hrr: Grandmaster Sütçü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: Gangren, 06 Ekim 2005 16:35 tarihinde demiş ki: Şuralarda bi yerde Spell Resist muhabbeti olan bir thread olacaktı.. Okusanız? Sonra burda da sidik yarışı yapmasanız? :) "Working as intended.." ama cok zevkli... o konuyla bu biraz farkli. o patch'ten onceydi hatirladigim kadariyla ve hunter'a ozel degildi. burda bariz olan seyler var... bi de yarismanin verdigi gaz var di mi ama...[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 06 Ekim 2005 17:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar