dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 2004 tarihinde "mexinth" arkadaşımız bir söz etmiş ama ilgi çekmemiş, bir kerede ben hatırlatayım oyunu lakin uğraşması zevkli ve mmorpg dende yüksek puan almış bir oyun. Tık[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Ben bu oyunu hiç oynayamadım :D paralı sanırım bilmiyorum tamda hiç oynayamadım daha :P[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 guzele benzioda parali mi?[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Deil[signature][hline]o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 eskiden oynuyordum ama para gerekiyordu şimdi bilmiyorum o zmaanlar aldığınız gelişmiş eşyalar için parali oynamaniz gerekiyordu ve gercek playerlarla büyük gemilerde oyunlar oynuyarak gold kazanıyorsunuz.Eşya yı bırakıpta eğlenmek için gerçekten güzel bir oyun tabii artık eşya içinde para gerekmiyorsa iyidir[signature][hline]Net Yavaş Anca Bazı oyunlarla yetiniyoz şuaralar hangi oyun bilmiyom online olarak tarafsızım ama linage 2 veya WoW a başlıyacam ( İnş :/ ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 oyun cok guzel. 300-400 gold kazanip hemen kendimizi pokere verip hepsini saciyoruz. cok eglenceli. ve parasiz oyun bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 bu oyunu oynayan bir kiz arkadasim vardi.. oyuna basladiktan 3 gun sonra ayrildik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar