cenx Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 burda gırgırı var ama aşağıda yazanlar gerçek. bi üniversite öğrencisi tez olarak hazırlamış... MHP'nin merhum lideri Alpaslan Türkeş: Oğlum, sıcak oldu. Şu kaloriferleri kapatın. Camları açın. Daralıyorum. Rus edebiyatçı Anton Çehov: Çok zamandır şampanya içmemiştim Ünlü karikatürist Cemal Nadir: Ah iyi olsam, terliklerimi giysem, şu odada dolaşsam, şu köşeye geçsem, resimlerimi yapsam. İngiliz Kralı 2. Charles: Ölümüm çok uzun sürdü, umarım beni affedersiniz Fransız ressam Eugene Delacroix:Mezarıma ne resim ne heykel ne de fotoğraf, hiçbir şey koymayınız İdam edilen Fatin Rüştü Zorlu: Allah memleketi korusun, millete zeval vermesin, haydi Allahaısmarladık Ünlü edebiyatçı Gogol: Bir merdiven çabuk bir merdiven getirin Goethe: Biraz daha ışık... Pakistanlı şair İkbal: Haşa ben ölümden korkmuyorum. Çünkü ben Müslümanım. Her Müslümana yakışan da ölümü tebessümle karşılamaktır. Hakikaten ölüm ebediyet alemine açılan ilk perdedir. Filozof Kant:İşte bu iyi... Avusturyalı bestekar Joseph Haydn: Bu müthiş harp beni bitirdi. Karl Marks: Hadi oradan. Son sözler yeterince doğru söz söylememiş aptallar içindir.( buna son sözünüz nedir diye sorulmuş) İngiliz şair Lord Byron: Her şey bitti, artık çok geç Vatan şairi Namık Kemal: Biraz dinleneyim. Oscar Wilde:Ya duvar kağıdı gidiyor, ya da ben! Peyami Safa: İşte bu fena! (Kanta nispet olsun diye sanırım :)) Victor Hugo: Siyah bir ışık görüyorum... [signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) edit: imla [Bu mesaj cenx tarafından 05 Ekim 2005 19:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 bazıları fena değil de bazılarını anlamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ilginç:)[signature][hline]Horrible bir gün demiş ki: ben bikere kavga ettim.. dayak yedim, ama bende bikere vurdum!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Oscar Wilde süper söylemiş.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Goethe: Biraz daha ışık... wtf?!? çoğunu anlamadımda, oscar wildenin lafı güsel[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 oscar wilde super :)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 oscar wilde koparmıs ya :9[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ilginçmiş hmm[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 sanırım gerçek bunlar =) gogol a yazık olmuş :([signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Gerçekmi? :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: jksqe, 05 Ekim 2005 20:01 tarihinde demiş ki: bazıları fena değil de bazılarını anlamadım... abi ölmeden saniyeler önce söyledikleri son sözler bunlar işte. anlamsız bulunmasına şaşırmamak lazım. düşünsenize adamlar büyük büyük beyinler ve "ölüyolar"!! ölüyolar abi! hepimizin öleceği gibi. ne kadar zeki odluğu yada ne kadar iyi olduğu farketmiyor ölüyorlar işte. bence çok ilginç. benim en hoşuma giden şu: Vatan şairi Namık Kemal: Biraz dinleneyim.[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 aklıma nedense shockhaber geldi :( niye kapanmıştı o site?[signature][hline]Mekteb-i Sultani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 abi allasen başka bi topic aç orda sor ne alakası var bu konuyla :D[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 sendemi bürütüs!!!!1[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!** EL DEĞMEMİŞ TEMİZ BİR LİG İSTİYORUZ !!! www.edepom.com www.temizmutfak.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Şey var (Italyanlar kötü savaşçılardır :) ); Napoleon: En kötü savaşanlar Avusturyalılar'dır, Tanrı Italyanlar'ı Avusturyalılar da savaş kazansın diye yaratmış. PS:Bu arada shockhaberde ünlülerin saçma sözleri vardı ya ondan aklıma geldi topic açacak kadar önemli gelmedi bana :)[signature][hline]Mekteb-i Sultani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 shockhaber açıldımı yaf yeniden[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!** EL DEĞMEMİŞ TEMİZ BİR LİG İSTİYORUZ !!! www.edepom.com www.temizmutfak.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Oscar Wilde:Ya duvar kağıdı gidiyor, ya da ben! ya bunları nasıl duymuşlar. mesela burda olsa adam gidiyor tutun tutun. o karmaşa da adamın söyleyeceği varsa da ağzına tıkarlar.[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 marksizm ruLaz:)[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Doğukan GENÇ:anne yeter artık beaaaa[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Marks' ın sözü " son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir " deil miydi? aslında çok da bir farkı yok. ama bu daha karizma duruo[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 kitabı çıkabilirmiş aslında. çıkarsa süper olur yüzlerce ünlünün son sözleri var. ve bunu bi türk üniversite gencinin yapabilmesi (türkiyedeki şartlarda) beni mutlu etti.[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pergamum Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Pakistanlı şair İkbal: Haşa ben ölümden korkmuyorum. Çünkü ben Müslümanım. Her Müslümana yakışan da ölümü tebessümle karşılamaktır. Hakikaten ölüm ebediyet alemine açılan ilk perdedir. BENCE EN KRALI BU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 guzel sözler gerçekten nazım Hikmet'in ki özellikle[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Gogol ve Wilde'nin sözleri güzelmiş :)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Babanemin bana son sözü : "hoşçakal biricik torunum" du. Tiyatrocudur kendisi hani şu eski bizimkiler dizisindeki babaanne. Ama çoğu insan "kırk haramileer kırk haramilleer kasım kasım kesmek lazım" daki kasımın kötü karısı olarak tanır. Hani şu kazanın altında tutkal süren[signature][hline]o_O | Spoon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar