slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Oyunun ortasında net gitti annamde kaptıcaktı siniler direk koştum sorum neti kapatın mı buda ciddi ciddi ewet dedi inamadım rest attıp pc'ye ve giremedim direk sigorta attı ewi biras dağıttım nerdeyse annemi dövücektim o derce sinir krizine girdim nerdeyse ve sonrada hiç bişe olmaşış gibi şaka yaptım diyo yaa ne biçim anne ise artık![signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 anneler kutsaldır vs vs..[signature][hline]"Ben ve İstanbul birbirimize benziyoruz. Anlamak için görünüşten daha derine bakmak gerekir." Nicolas Anelka - Paris Match Dergisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Bu mudur yani?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 yazık kadıncağıza ya benım de bızımkıyle sorunlarım war da napalım takmıcaz artık!!![signature][hline]mutluluk bile acı werıyor çunku sonu war biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 nokta ve virgül kutsaldır vs vs (nokta ve virgül konulmayınca ben yazını okusam bile hiçbir şey anlayamıyorum..Kim kime ne yapmış, siniler ne,sen siniye niye koştun, ADSL koltuk altına mı saklanmış net i ararken evi dağıttın?)[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Oyun yüzünden anneni dövecek kadar sinirleniyor musun ? Psikoloğa git sen.[signature][hline]Tomoe CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 hö.. bu da ilginçmiş.. oyun için kavga çıkarılır mı allasen..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 nolmus ben anlamadim[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest ''dUAlist'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 neeeee annen kapkaççımıymış?[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum [Bu mesaj Mike tarafından 04 Ekim 2005 00:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: DueLisT, 04 Ekim 2005 00:25 tarihinde demiş ki: nolmus ben anlamadim Al walkthrough gibi.. 1-) Oyunun ortasında net gitti 2-) annamde kaptıcaktı (internetten bahsediyor, ilerleyen kısımlarda daha ayrıntılı göreceğiz..) 3-) siniler (sinirlenmiş belli ki..) 4-) direk koştum 5-) sorum neti kapatın mı 6-) buda ciddi ciddi ewet dedi (bu=anne) 7-) inamadım 8-) rest attıp pc'ye 9-) ve giremedim (internet) 10-) direk sigorta attı (evin sigorta mı, arkadaşın sigortalar mı anlamadım) :) 11-) ewi biras dağıttım (sebep=3. madde) 12-) nerdeyse annemi dövücektim 13-) o derce sinir krizine girdim nerdeyse 14-) ve sonrada hiç bişe olmaşış gibi şaka yaptım diyo 15-) yaa ne biçim anne ise artık! Anne=Big Boss olabilir.. ps: kızma yok :)[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. [Bu mesaj MartinLGore tarafından 04 Ekim 2005 00:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Ahahahaa, süpermiş =)[signature][hline]Tomoe CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: DueLisT, 04 Ekim 2005 00:25 tarihinde demiş ki: nolmus ben anlamadim bende 3. de anlıyabildim anca[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 anneyi bi turlu gecemiyorum ben hile filan nerden bulunur?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Main tank'a nature reisit abanıcaksınız, anayıda mana drain edicekisnizki mt ye bol bol charm atmasın "ah yavrııııııım" curselerinide hemen decurseliycesiniz.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ok[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: slayer77, 04 Ekim 2005 00:11 tarihinde demiş ki: Oyunun ortasında net gitti annamde kaptıcaktı siniler direk koştum sorum neti kapatın mı buda ciddi ciddi ewet dedi inamadım rest attıp pc'ye ve giremedim direk sigorta attı ewi biras dağıttım nerdeyse annemi dövücektim o derce sinir krizine girdim nerdeyse ve sonrada hiç bişe olmaşış gibi şaka yaptım diyo yaa ne biçim anne ise artık! Arabım.[signature][hline] Ya ben fazlayım bu dünya da yada bu dünya sensiz fazla bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: MartinLGore, 04 Ekim 2005 00:31 tarihinde demiş ki: said: DueLisT, 04 Ekim 2005 00:25 tarihinde demiş ki: nolmus ben anlamadim Al walkthrough gibi.. 1-) Oyunun ortasında net gitti 2-) annamde kaptıcaktı (internetten bahsediyor, ilerleyen kısımlarda daha ayrıntılı göreceğiz..) 3-) siniler (sinirlenmiş belli ki..) 4-) direk koştum 5-) sorum neti kapatın mı 6-) buda ciddi ciddi ewet dedi (bu=anne) 7-) inamadım 8-) rest attıp pc'ye 9-) ve giremedim (internet) 10-) direk sigorta attı (evin sigorta mı, arkadaşın sigortalar mı anlamadım) :) 11-) ewi biras dağıttım (sebep=3. madde) 12-) nerdeyse annemi dövücektim 13-) o derce sinir krizine girdim nerdeyse 14-) ve sonrada hiç bişe olmaşış gibi şaka yaptım diyo 15-) yaa ne biçim anne ise artık! Anne=Big Boss olabilir.. ps: kızma yok :) mhuahmahuma LOL süper yazdın valla gündürdün yaa beni allahta seni güldürsün valla yardıl yaa :D[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: Cuce, 04 Ekim 2005 00:38 tarihinde demiş ki: Main tank'a nature reisit abanıcaksınız, anayıda mana drain edicekisnizki mt ye bol bol charm atmasın "ah yavrııııııım" curselerinide hemen decurseliycesiniz. HAahhaahah bunda uber yaa amma güldürnüz beni yaa allahta sizleri güldürsün valla :D yarıldım gülmekten bea hehehehehehe[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: aquila, 04 Ekim 2005 00:36 tarihinde demiş ki: anneyi bi turlu gecemiyorum ben hile filan nerden bulunur? Combo var bi kaç tane : Ağlama Zırlama = İki el yumruk yapılır. Gözlere götürülür. Yumruk hafif hafif aşağı-yukarı oynatılır. Character Based : Her karakterin kendine has comboları var bir de. Mesela bir karakterin "Hastalanıyorum Tripleri" combosu varken bir diğer karakterin "Kendimi Öldürürüm Valla" combosu etkili olabilir.. "Dayak Combosu" pek tavsiye edilmez zira Anatolia Versiyonunda boyle bir hareket tolere edilmez.[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 bende evin sigortasimi atmis net ondan mi gitmis bu annesine neden kızmıs dedim ama 2. ye okumadim sallapati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Sakin ol, oyun sonucta[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Prdon msjlar karıştı biraz :) [Bu mesaj Arma tarafından 04 Ekim 2005 02:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: Arma, 04 Ekim 2005 02:03 tarihinde demiş ki: said: MartinLGore, 04 Ekim 2005 00:31 tarihinde demiş ki: said: DueLisT, 04 Ekim 2005 00:25 tarihinde demiş ki: nolmus ben anlamadim Al walkthrough gibi.. 1-) Oyunun ortasında net gitti 2-) annamde kaptıcaktı (internetten bahsediyor, ilerleyen kısımlarda daha ayrıntılı göreceğiz..) 3-) siniler (sinirlenmiş belli ki..) 4-) direk koştum 5-) sorum neti kapatın mı 6-) buda ciddi ciddi ewet dedi (bu=anne) 7-) inamadım 8-) rest attıp pc'ye 9-) ve giremedim (internet) 10-) direk sigorta attı (evin sigorta mı, arkadaşın sigortalar mı anlamadım) :) 11-) ewi biras dağıttım (sebep=3. madde) 12-) nerdeyse annemi dövücektim 13-) o derce sinir krizine girdim nerdeyse 14-) ve sonrada hiç bişe olmaşış gibi şaka yaptım diyo 15-) yaa ne biçim anne ise artık! Anne=Big Boss olabilir.. ps: kızma yok :) Ahah! Saptamalar süper. [signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: Penthesilea, 04 Ekim 2005 02:00 tarihinde demiş ki: Sakin ol, oyun sonucta Oldum oldum oyuna girince rahatladım baya hatta magemi lvl 17 yaptım :D[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 internet kapattı diye anneni dövecek kadar sinirlenip, böyle bir topic açabiliyosan sen ne biçim evlatsın? senin için güzel bir laf var aslında ama çok argo kaçıyor.... öyle ...'e böyle ......[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space [Bu mesaj Lonely tarafından 04 Ekim 2005 02:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar