Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mount alımı ve reputation hakkında bir kaç soru

demonizer

Öne çıkan mesajlar

hayır mesela atıyorum grand marshalmı warcihefmi ne haltsa işte oraya 1 kere geldik, itemları aldık dizdik sonra birdaha pvp yapmıyorum kardeşim ben :D o rankler düşüyor bildiğüim kadarıyla :D o zaman itemların hepsi üzerimde olsa da giyebliyomuyum mantığını bilmiyorum işte en iyisi boş zamanım olursa kasiyim ben :D[signature][hline]WoW EU - Burning Legion
= Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal
For The Horde!

Sosyal ağlarda paylaş

Hem itemlar hem de binek, kisacasi PvP ile aldiginiz her sey, Max. Rank e bakiyor, yani sonradan rank düsseniz bile kullanabiliyorsunuz.

Eminim, bana da cok sacma geldiginden cok sormustum.

Bu arada, Rank 11 olana kadar 10 defa epic mount parasi cikarirsin[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

Rank11 ken aldığın bir item Rank10 a düştüğünde tabiki üzerinden "düşmüyor"

Arkadaşlar öyle saçma şeymi olur, 90g verip alıyorsun binegi sonra bi bakmışın 1 ay sonra binek yok.

O tür hesaplamalar "The Highest Rank" e göre yapılıyor. Yani Rank11 e kadar yükselip 3 ay pvp yapmadın diyelim Rank5 e düştün, Rank11 de aldığın binek hala kullanabilirsin.

Eğer böyle olmasaydı vay halimize yani..[signature][hline]Twilight's Hammer - 60 NE Hunter, 50 NE Rogue, 50 Dwarf Paladin
Laughing Skull - 36 Orc Hunter, 14 Tauren Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

Penth, senin dediğin sadece BL'de oluo :)
Haftada 900k Honor kasanlar olduğundan, anca 3 ay gibi bir sürede Rank 14 olabiliyorsun (o da en az onlar kadar kasarsan)

Diğer serverlarda, özellikle LowPop'larda, haftada en fazla 100-200k Honor kasıldığından, çok daha hızlı ve rahat Rank 14 olma şansın var.

Ama BL'de transferden sonra PvP yapan guild / oyuncu fazla kalmadı. Son birkaç arkadaşımızda dün / bugün transfer oluyorlar.[signature][hline]Elonia of
Sosyal ağlarda paylaş

LowPop serverda eğer sayı olarak düşük olan taraftaysan (mesela bizde horde baya az o yuzden biz minimum 40 dakka beklerken BGye girmek için adamlar ha bire girebiliyor) rank almak dediğin gibi kolay.
Ama daha serverın ilk rank 14ü bu hafta oldu öyle diyim :)

[Bu mesaj Absolut tarafından 06 Ekim 2005 11:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...