demonizer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 selamlar; şu anda darnassus a honored ım ve rank olarak "4" üm ve şu anda mount 800 gold, sizce rank arttırsam ya da darnassus reputation ını revered yapsam mesela mount parası düşer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 bende o şekilde düşünmüştüm ama olmuyor binek almak istiyorsan ucuza 11.rank a gelmen gerekiyor sanırım 11.rank ta 90 g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: porsuk, 05 Ekim 2005 21:13 tarihinde demiş ki: 11.rank ta 90 g harbi böyle mi abi bu??[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 evette pvp bineki aliyosun sadece siyahi war ha karizmami dersen hayvan gibi[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 peki bi kere aldıktan sora bi daha pvp nin yüzüne bakmasak :D pek işim olmuyorda bu tip şeylerle ondan sordum :D[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 olurda rank 11 icin zaten baya pvp yaman gerekcek yane 3 ay felan[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 hayır mesela atıyorum grand marshalmı warcihefmi ne haltsa işte oraya 1 kere geldik, itemları aldık dizdik sonra birdaha pvp yapmıyorum kardeşim ben :D o rankler düşüyor bildiğüim kadarıyla :D o zaman itemların hepsi üzerimde olsa da giyebliyomuyum mantığını bilmiyorum işte en iyisi boş zamanım olursa kasiyim ben :D[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 giyersinde diyorum ki pvp sevmiyosan cekilmez 3 ay suruyo onu kamska[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 zhuahua 3 ay boyunca işim gücüm yok paso PVP mi yapacam oraya koştur buraya koştur O_o üstümdekikler iatiyim yeşi,l item giyeyim daha iyi :D[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 itemler düşüyordu standing olayı fln vardı[signature][hline]Turkish Airlines Cabin Chief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Hem itemlar hem de binek, kisacasi PvP ile aldiginiz her sey, Max. Rank e bakiyor, yani sonradan rank düsseniz bile kullanabiliyorsunuz. Eminim, bana da cok sacma geldiginden cok sormustum. Bu arada, Rank 11 olana kadar 10 defa epic mount parasi cikarirsin[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 nebileyim epic varda zaten 90 golda siyah güzel bir epic alma fikri hiç te kötü değil :D ama madem o kadar abartı bişi gerek yok :D beyaz kurdumdan memnunum.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Ne güzel alacaktım War Mountlardan bi açıldı fakülte, adam gibi WoW oynayamıyorum gittikçe düşüyor Rank. Şubata kaldı :([signature][hline]MySpace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Rank11 ken aldığın bir item Rank10 a düştüğünde tabiki üzerinden "düşmüyor" Arkadaşlar öyle saçma şeymi olur, 90g verip alıyorsun binegi sonra bi bakmışın 1 ay sonra binek yok. O tür hesaplamalar "The Highest Rank" e göre yapılıyor. Yani Rank11 e kadar yükselip 3 ay pvp yapmadın diyelim Rank5 e düştün, Rank11 de aldığın binek hala kullanabilirsin. Eğer böyle olmasaydı vay halimize yani..[signature][hline]Twilight's Hammer - 60 NE Hunter, 50 NE Rogue, 50 Dwarf Paladin Laughing Skull - 36 Orc Hunter, 14 Tauren Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 ben kopek gibi pvp yapıyorum haftaya rank 8 inşallah...[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Penth, senin dediğin sadece BL'de oluo :) Haftada 900k Honor kasanlar olduğundan, anca 3 ay gibi bir sürede Rank 14 olabiliyorsun (o da en az onlar kadar kasarsan) Diğer serverlarda, özellikle LowPop'larda, haftada en fazla 100-200k Honor kasıldığından, çok daha hızlı ve rahat Rank 14 olma şansın var. Ama BL'de transferden sonra PvP yapan guild / oyuncu fazla kalmadı. Son birkaç arkadaşımızda dün / bugün transfer oluyorlar.[signature][hline]Elonia of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 LowPop serverda eğer sayı olarak düşük olan taraftaysan (mesela bizde horde baya az o yuzden biz minimum 40 dakka beklerken BGye girmek için adamlar ha bire girebiliyor) rank almak dediğin gibi kolay. Ama daha serverın ilk rank 14ü bu hafta oldu öyle diyim :) [Bu mesaj Absolut tarafından 06 Ekim 2005 11:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar