Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mount alımı ve reputation hakkında bir kaç soru

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selamlar;
şu anda darnassus a honored ım ve rank olarak "4" üm ve şu anda mount 800 gold, sizce rank arttırsam ya da darnassus reputation ını revered yapsam mesela mount parası düşer mi?
Mesaj tarihi:
hayır mesela atıyorum grand marshalmı warcihefmi ne haltsa işte oraya 1 kere geldik, itemları aldık dizdik sonra birdaha pvp yapmıyorum kardeşim ben :D o rankler düşüyor bildiğüim kadarıyla :D o zaman itemların hepsi üzerimde olsa da giyebliyomuyum mantığını bilmiyorum işte en iyisi boş zamanım olursa kasiyim ben :D[signature][hline]WoW EU - Burning Legion
= Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal
For The Horde!

Mesaj tarihi:
zhuahua 3 ay boyunca işim gücüm yok paso PVP mi yapacam oraya koştur buraya koştur O_o üstümdekikler iatiyim yeşi,l item giyeyim daha iyi :D[signature][hline]WoW EU - Burning Legion
For The Horde!

Mesaj tarihi:
Hem itemlar hem de binek, kisacasi PvP ile aldiginiz her sey, Max. Rank e bakiyor, yani sonradan rank düsseniz bile kullanabiliyorsunuz.

Eminim, bana da cok sacma geldiginden cok sormustum.

Bu arada, Rank 11 olana kadar 10 defa epic mount parasi cikarirsin[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Mesaj tarihi:
nebileyim epic varda zaten 90 golda siyah güzel bir epic alma fikri hiç te kötü değil :D ama madem o kadar abartı bişi gerek yok :D beyaz kurdumdan memnunum.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion
For The Horde!

Mesaj tarihi:
Rank11 ken aldığın bir item Rank10 a düştüğünde tabiki üzerinden "düşmüyor"

Arkadaşlar öyle saçma şeymi olur, 90g verip alıyorsun binegi sonra bi bakmışın 1 ay sonra binek yok.

O tür hesaplamalar "The Highest Rank" e göre yapılıyor. Yani Rank11 e kadar yükselip 3 ay pvp yapmadın diyelim Rank5 e düştün, Rank11 de aldığın binek hala kullanabilirsin.

Eğer böyle olmasaydı vay halimize yani..[signature][hline]Twilight's Hammer - 60 NE Hunter, 50 NE Rogue, 50 Dwarf Paladin
Laughing Skull - 36 Orc Hunter, 14 Tauren Warrior

Mesaj tarihi:
Penth, senin dediğin sadece BL'de oluo :)
Haftada 900k Honor kasanlar olduğundan, anca 3 ay gibi bir sürede Rank 14 olabiliyorsun (o da en az onlar kadar kasarsan)

Diğer serverlarda, özellikle LowPop'larda, haftada en fazla 100-200k Honor kasıldığından, çok daha hızlı ve rahat Rank 14 olma şansın var.

Ama BL'de transferden sonra PvP yapan guild / oyuncu fazla kalmadı. Son birkaç arkadaşımızda dün / bugün transfer oluyorlar.[signature][hline]Elonia of
Mesaj tarihi:
LowPop serverda eğer sayı olarak düşük olan taraftaysan (mesela bizde horde baya az o yuzden biz minimum 40 dakka beklerken BGye girmek için adamlar ha bire girebiliyor) rank almak dediğin gibi kolay.
Ama daha serverın ilk rank 14ü bu hafta oldu öyle diyim :)

[Bu mesaj Absolut tarafından 06 Ekim 2005 11:33 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...