Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyunlarınızı nerden alıyorsunuz ? (Ankara)

Lopeth

Öne çıkan mesajlar

yüksel kırtasiye :)

dungeon'da tüm cd'lerin içinden worm çıkardı eskiden ama alırdık :) yüksel'den alınan oyunlarda çıkmıyor artık..tarık abi'yle duygusal bi bağ oluştu senelerdir tabi..fazla oyun alan birisi değilim ama alacaksamda oradan alıyorum...

onun dışında limon bazaar var..hemen karanfilde..son baskınlardan sonra artık ertesi güne sipariş alıyorlar ama :)

çok çok sayıda oyun , mp3, film bulmak mümkün..illegal işleri yapanda , kabul edende herzaman suçlu ama..zalim dünya :)[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder,
And I miss you like hell...
And I'm feeling the stars...
I miss your laugh, I miss your smile,
I miss everything about you...
Sosyal ağlarda paylaş

yillardir yuksel kirtasiyeden aldim halada ordan alirim ve aldigim cd lerdede hicbi sorunla karsilasmadim gerci bi ara lotr:rotk u aldigimda yazdiklari cd key i okuyamamistim 1 sa onla ugrasmistim ama diger aldigim cd lerinkini okuyabilmistim :) ama kisisel bi sorunun varsa tavsiye edebilecegim baska yer yok...[signature][hline]Logain Taron
Scylla the Elder
Algavins Earanorn
Sosyal ağlarda paylaş

bahçelievler 3. caddede roll diye bi yer var.oranında arşivi sağlamdı yakın zaman kadar.müzik cdleride bulabilirsin.
onun dışında kızılaydaki limon da iyi evet.[signature][hline]Sylvanas - Daldal - Night Elf Druid
Silvermoon - Gaxx - Undead Rogue
Sosyal ağlarda paylaş

download et ya en güzeli ya da bizim hacettepede kütüphanenin önünde oluyo elemanlar satıyo cd herşeyi buluyoruz orda[signature][hline]Lost in a dream
Nothing is what it seems
Searching my head
For the words that you said
Tears filled my eyes
As we said our last goodbyes
The sad scene replays
Of you walking away
Sosyal ağlarda paylaş

ben genelde o lavuklarla muhattap olmuyorum..oturuyorum tarık abi ve göbeğinin yanına ( tarık abinin göbeği ayrı bir kişiliktir..lütfen..) laflıyorum havadan sudan eski günlerden felan..10dakkayada getiriyo zaten çalışan tip..[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder,
Sosyal ağlarda paylaş

walla eskiden bizim magic'e oyunlarada ıvıra zıvıra yatırdığımız paralarla oynardı..artık fazla bulamıyor onları ted'in taşınmasından sonra..heros3'le idare ediyor.. :)[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder,
Sosyal ağlarda paylaş

vay beaa. zamanında harçlıklarımı biriktirip yüksel kırtasiyede yerdim. tarık abi ve göbeği fln dediniz duygulandım. artık çok uğrayamıyorum adsl geldi çünkü :D sidiraytır çıktı korsan sidi işi çöktü. arkadaştan alıyom herşeyi[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar!
Sosyal ağlarda paylaş

Nerde tam olarak bu yüksel kırtasiye ankaraya yeni geldim walla ne oyun cdsi bulabiliyorum ne film nede müzik![signature][hline]Her zaman dogruyu soyleyin, ne dediginizi hatirlamak zorunda kalmazsiniz!
Mark Twain
Söylediklerimin iki anlamı varsa ve biri sizi kızdırıyorsa mutlaka diğerini söylemeye çalışıyorumdur!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CoolRider, 04 Ekim 2005 12:42 tarihinde demiş ki:
Nerde tam olarak bu yüksel kırtasiye ankaraya yeni geldim walla ne oyun cdsi bulabiliyorum ne film nede müzik!

kızılay'a git karanfil'i sor

sonra karanfilde birine mimar kemal ilköğretim'i sor..

karşısında zaten :)[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder,
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...