The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 gany tuna ve ben(zulfikar) toparlarız 4. adayı sanırım ben zaten bayaa guclenecem gunde 80 koylu gelıyo bakalım neler olacak ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Günde 120 civarı bi köylü geliyor,afalladım nüfus planlaması yapmam gerekecek,köylülere kılıf dağıtıcam falan o derece :D şaka bi yana,400 tüccar var altın git gide düşüyo 20 k kalmış napıcam bilmiyorum.[signature][hline]Buzi HatalıysamReport me www.palantis.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 benım suan -312 gıbı bı zararım war onu +2000 yapmaya calısıyorum. basarılı olursam hos goruntuler oluscak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 4. ada pati bölgesi olacak su korumalar bi kalksın[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 adım obberkommando benim adada paticik üyesi varmı[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 yemek olayına dikkat arkadaşlar elde patlıyo kötü bi durum.. zaten ekonomide göçtü.. günde 10 altın gii birşey geliyor.. 10 gunde 1 tüccar yapa yapa hızlandırcam elim mahkum..[signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Bende 20 Köy 20 fırın falan var :) 1 tane market kurdum oh kıralım. günde 25 köylü geliyor! Tüccar ownz yapıyorum :P Yarın girince ilk işim alan almak alan daralıyor gittikçe.112 alanım var köy kurmaktan artık alan kalmicak :P [signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın [Bu mesaj Sorj tarafından 19 Eylül 2005 04:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 3.adanın ilk kaleside benden olsun bari :p 30köy 17fırın 500tüccar 159 oduncu 2 asker!!! löl Neyse beli biraz doğrultmaya başladım. Tüccarların altın getirisi : +3500 altın Asker eğitim ücretleri : -10 altın İşçi & asker maaşları : -365 altın Teknoloji kasasına ödeme : -203 altın Net Değişim : + 2922 altın Son Toplam : 23192 altın[signature][hline]Buzi HatalıysamReport me www.palantis.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 20 köy = 20x 20 pop = 400.. + 500 = 900 insan 20 fırın = 800 yemek.. 100 eksiğin var..[signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Bellow İnsan Assassian :P Karanlık Dİyarlar yerimin adı :D ehehe bende sorj ile yanyanayım ittifak kurucaz :P[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Buzi abi 17 fırınla nası idare ediyosun yaw? Kaç köyün var? Bende yetmiyor yemek hiçbi zaman :)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 millet benim adada olan varmı[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 bana 42 fırın yetmıyo ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 web sitesine girebiliyomusunuz?''HATA - LUTFEN DESTEK DEPARTMANI ILE ILETISIM KURUNUZ.'' adresi yazdigimda bu cikiyor[signature][hline]Logain Taron Scylla the Elder Algavins Earanorn [Bu mesaj Elan_Morin tarafından 19 Eylül 2005 17:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Evet,banada aynısını diyor.Ne oldu acaba,sitemi kapandı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 patlattınız oyunu :D[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 off su ana kadar gordugum ve tam işte bu oynanır demeye basladıgım hele hele 1.03 guncellemesınden sonra Gralzz dedıgım oyun işallah kapanmasın :( yoksa cook uzulurum[signature][hline]Name : CythraulAkhera_________Cythraul_Tr Class :Priest ____Hunter Nation : Karus________________Karus LeveL : 3x___________________2x Clan : Daha Yok_______________Sultans Server : Myko / Deimos ________Myko/Deimos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 acılır heralde ya[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Oha millet aşmış yaf.Bende daha 20 köy 12 fırın var.Ki koordinatlarım 1:2. Asker üretimine geçtim bilem :D 20 tane brutalist oldu LoL.[signature][hline]Yuuzhan Vong İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 host dayanamadı.. çok bandwitdh harcıyonuz demişler ztn adamlara.. forum açılsın 8 gün offline olunca +gold bonus 18gün offline olunca ++gold bonus gibi şeyler koymalarını istiyelim.. rahatlatır serverı ..[signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toprak911 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 bize hangi oyun dayanır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Oha walla oyun bayaa bir gelecek vaadediyodu.İnşallah patlamaz yazık olur valla.[signature][hline]Yuuzhan Vong İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 pekı benım bı onerım var oyun acıldıktan sonra admin lerle konusalım topmmorp sitelerine kayıt yapsınlar bızde oyluyalım turkıyenınde adı duyulsun hıc olmassa... bide siz hic gelısmemıssınız daha sanırım benım daha ılk gunumden 12 koy fln oldu eger acılsa sımdı 2 gun sonra brutalisti bıraq ordu yapacam .... bide ben 10. adadayım herkesı beqlerız dost olmaya fln filan hede hhödö zart zurt pehem köhöm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Yaf daha oyun beta aşamasında dur daha hiç bişey oturmamış.Bu konumda adamlara destek olmamız lazım.Yni hırs yapıp kasmak önemli değil.Önemli olan hataları bulmak.[signature][hline]Yuuzhan Vong İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Karakediye Yalvaralım Hosting yapsın adamlara :)[signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar