Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Palantis Online Strateji & RPG Oyunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ad : AlperXp
Irk : İnsan
Sınıf : General
Diyarımın Adı : Palanata :D

neyse bende dün paso oduncuları bıraktım 1 gün içerisinde odun gelsin dedim bakalım neler olmuş[signature][hline]Net Yavaş Anca Bazı oyunlarla yetiniyoz şuaralar hangi oyun bilmiyom online olarak tarafsızım ama linage 2 veya WoW a başlıyacam ( İnş :/ )
Mesaj tarihi:
yaaa oyunda benim param durduk yere yarıya indi bide 15 dk da bi gün deil 2 saatte bi gün geçiyor bende a.q[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş.
[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i]
Mesaj tarihi:
Buzi
Orc warior
[3:4]
Asker : 88

Oyun bug dolu ama,forumdan söyleyince yardımcı oluyorlar ve düzeltiyorlar.

###
Şu anda günlük doğan köylülerin % 0 tanesini asker olarak eğitiyorsunuz. Doğum hızını değiştirebilmek için Köylü > Asker oranınız minimum % 50 olmalıdır.
Bende 0 yaptım,88 asker olmus,parada 80k ya düsmüs,yedim ayvayı#[signature][hline]Buzi
HatalıysamReport me
Mesaj tarihi:
bendede aynı olay oldu artıyor askrt köylü 0 şu an :D[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş.
[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i]
Mesaj tarihi:
o hatalar herkeste var ama olur boyle seyler netıcesınde beta duzelecek duzeltılecek ...
bende kayıp 500 koylu var :) ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...

Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Mesaj tarihi:
7. adadayım :). burda olan varsa birlikte adayı iyice somurebilriiz..
bu gün olayı sağpıtmış gibi.. 20 dakkadır 1 gün geçmedi.. oyun saati "gece" olarka düşünüyo galiba :P[signature][hline]Bıktım..
Mesaj tarihi:
alalh allah.. Asker üretimini 0 yaptım oyun manyak mıdır nedir tüğm köylülerimi asker yapmış.. ya yanlış hesaplamışlar yada iletişim problem ivar oyunun :P[signature][hline]Bıktım..
Mesaj tarihi:
Oyunu beendim be:D
ismim SimKharall we bndede asker 85,2 oduncu we 2 tüccar war ama köylü yok inşaatta yapamıom b.ku yedm galiba...Acaba askerleri işten atma yokmu yaa.

[signature][hline]Aşk çiş gibidir,gelirse tutamazsın,tutarsan ağrı yapar...

[Bu mesaj Maxuth tarafından 17 Eylül 2005 19:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
http://forum.palantis.com/viewtopic.php?t=40
Forumlarda sorunumuzla ilgili böle bişi buldm inşallah işe yarar...[signature][hline]Aşk çiş gibidir,gelirse tutamazsın,tutarsan ağrı yapar...
Mesaj tarihi:
said:
che91, 17 Eylül 2005 19:24 tarihinde demiş ki:
bu arada ismim che91 ırk elf mage bi de oyunda ittifak sistemini unutmuslar warsa da ben goremiyorum

karanlık çağda daha guild.php icat edilmemiş o yüzden açamıyoruz :D[signature][hline]We've been on the run
Driving in the sun
Looking out for #1
California here we come
Right back where we started from
  • Yeni Oluştur...