Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Palantis Online Strateji & RPG Oyunu

palantis

Öne çıkan mesajlar

Ad : AlperXp
Irk : İnsan
Sınıf : General
Diyarımın Adı : Palanata :D

neyse bende dün paso oduncuları bıraktım 1 gün içerisinde odun gelsin dedim bakalım neler olmuş[signature][hline]Net Yavaş Anca Bazı oyunlarla yetiniyoz şuaralar hangi oyun bilmiyom online olarak tarafsızım ama linage 2 veya WoW a başlıyacam ( İnş :/ )
Sosyal ağlarda paylaş

yaaa oyunda benim param durduk yere yarıya indi bide 15 dk da bi gün deil 2 saatte bi gün geçiyor bende a.q[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş.
[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i]
Sosyal ağlarda paylaş

Buzi
Orc warior
[3:4]
Asker : 88

Oyun bug dolu ama,forumdan söyleyince yardımcı oluyorlar ve düzeltiyorlar.

###
Şu anda günlük doğan köylülerin % 0 tanesini asker olarak eğitiyorsunuz. Doğum hızını değiştirebilmek için Köylü > Asker oranınız minimum % 50 olmalıdır.
Bende 0 yaptım,88 asker olmus,parada 80k ya düsmüs,yedim ayvayı#[signature][hline]Buzi
HatalıysamReport me
Sosyal ağlarda paylaş

o hatalar herkeste var ama olur boyle seyler netıcesınde beta duzelecek duzeltılecek ...
bende kayıp 500 koylu var :) ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...

Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunu beendim be:D
ismim SimKharall we bndede asker 85,2 oduncu we 2 tüccar war ama köylü yok inşaatta yapamıom b.ku yedm galiba...Acaba askerleri işten atma yokmu yaa.

[signature][hline]Aşk çiş gibidir,gelirse tutamazsın,tutarsan ağrı yapar...

[Bu mesaj Maxuth tarafından 17 Eylül 2005 19:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
che91, 17 Eylül 2005 19:24 tarihinde demiş ki:
bu arada ismim che91 ırk elf mage bi de oyunda ittifak sistemini unutmuslar warsa da ben goremiyorum

karanlık çağda daha guild.php icat edilmemiş o yüzden açamıyoruz :D[signature][hline]We've been on the run
Driving in the sun
Looking out for #1
California here we come
Right back where we started from
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...