Azure_Knight Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 12 Mayıs 1202 - Şehrimiz Darkthunder tarafından komuta edilen ordu tarafından işgale uğradı! Şehrimizi koruyan ordumuz şehir surlarında büyük bir zafer kazandı! Şehrimizdeki savunmamızdan arta kalanlar 503 asker 59 baltacı 31 kule okçu 181 brutalist 93 komutan 16 doktor . Bu savunmadan 27 puan kazandınız. - 12 Mayıs 1202 - Saldıran ordudaki anti savunma üniteleri, bölgemizdeki bütün savunma binalarını yoketti! Şehir savunmamızdaki 37 doktorumuz; 0 asker, 0 baltacı, 0 kule okçu, 70 brutalist, 0 komutan, 0 ejderha, üniteyi ölmeden yeniden savaşa döndürdü! Şehrimizdeki 1 kulemiz; 0 asker, 0 baltacı, 0 kule okçu, 0 brutalist, 0 komutan, 0 ejderha, ünitenin ölmesini engelledi ve yeniden savaşa döndürdü! Saldıran ordunun diplomasi becerileri sayesinde komutanlar, bölgemizdeki şehir savunmasından; 0 asker, 0, baltacı, 0 kule okçu, 0 brutalist, 0 komutan ve 1 ejderhamızı savaşa girmemeye ikna etti. Ofens ve Defans büyüsünün etkisi üzerimizde olduğu için, toplam DEF puanımıza % 10 (24367) bonus alıyoruz. Bütün olanlar ve hesaplama sonunda, savunmamızın son toplam DEF puanı : 268028 olarak belirlendi! Saldıran ordunun toplam ATK puanı ise : 107980 olarak belirlendi! Saldıran ordudan savunmamız, 1450 asker, 32 savaşçı, 64 okçu, 211 brutalist, 1 komutan, 1 ejderha, 1 tutsak, 5 paralı asker öldürdü! Saldıran ordu savaşın sonunda bölgemizdeki şehir savunmasından 523 asker, 41 baltacı, 69 kule okçu, 239 brutalist, 207 komutan, 0 ejderha, 21 doktor, öldürdü 13 Mayıs 1202 - Şehrimiz haplo tarafından komuta edilen ordu tarafından işgale uğradı! Şehrimizi koruyan ordumuz şehir surlarında büyük bir zafer kazandı! Şehrimizdeki savunmamızdan arta kalanlar 257 asker 21 baltacı 16 kule okçu 6 doktor . Bu savunmadan 20 puan kazandınız - 13 Mayıs 1202 - Saldıran ordudaki anti savunma üniteleri, bölgemizdeki bütün savunma binalarını yoketti! Şehir savunmamızdaki 16 doktorumuz; 0 asker, 0 baltacı, 0 kule okçu, 0 brutalist, 0 komutan, 0 ejderha, üniteyi ölmeden yeniden savaşa döndürdü! Şehrimizdeki 1 kulemiz; 0 asker, 0 baltacı, 0 kule okçu, 0 brutalist, 0 komutan, 0 ejderha, ünitenin ölmesini engelledi ve yeniden savaşa döndürdü! Saldıran ordunun diplomasi becerileri sayesinde komutanlar, bölgemizdeki şehir savunmasından; 0 asker, 0, baltacı, 0 kule okçu, 19 brutalist, 10 komutan ve 0 ejderhamızı savaşa girmemeye ikna etti. 1. Ordumuzdan 1 kule sayesinde; 0 asker, 0 savaşçı, 0 okçu, 0 brutalist, 0 komutan, 0 ejderha, 0 tutsak, 0 paralı asker üniteyi koruyarak ölmesini engelledi ve savaşa geri döndürdü! Saldıran ordunun diplomasi becerileri sayesinde komutanlar, bölgemizdeki 1. ordudan; 0 asker, 0, baltacı, 0 kule okçu, 0 brutalist, 0 komutan ve 0 ejderhamızı savaşa girmemeye ikna etti. Ofens ve Defans büyüsünün etkisi üzerimizde olduğu için, toplam DEF puanımıza % 10 (12218) bonus alıyoruz. Bütün olanlar ve hesaplama sonunda, savunmamızın son toplam DEF puanı : 134398 olarak belirlendi! Saldıran ordunun toplam ATK puanı ise : 117655 olarak belirlendi! Saldıran ordudan savunmamız, 2688 asker, 198 savaşçı, 9 okçu, 106 brutalist, 2 komutan, 0 ejderha, 0 tutsak, 0 paralı asker öldürdü! Saldıran ordu savaşın sonunda bölgemizdeki şehir savunmasından 246 asker, 38 baltacı, 15 kule okçu, 0 brutalist, 0 komutan, 0 ejderha, 10 doktor, öldürdü! Saldıran ordu, şehrimizi savunan 1. ordumuzdan 0 asker, 0 savaşçı, 0 okçu, 0 brutalist, 0 komutan, 0 ejderha, 0 tutsak, 0 paralı asker öldürdü 2 saldırıyıda bertaraf ettim ordumu toparlayıp karsı saldırıya geciyorum :D[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: LethE, 03 Ekim 2005 17:29 tarihinde demiş ki: 1:10 a saldırıyorum su anda :D 1 gün kaldı.. tesekkür etmeyi unutmusum hadi beler pati power :D[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Hımm 2.5 milyon altınım var. Ne yapsam ne yapsam :) Bunların yanında; 12.000 asker 1000 Brutalist 300 Komutan 500 Savaşcı 500 Okçu... Hedef gösterin işgal edeyim.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 bak simdi 1:10, 1:5, 15:7, 10:2 bunlarla savastayız her hangı bırıne ziyaret yapabilirsin cok makbule gecer bu ziyaretler 2 soluklanayım bende ziyaret edicem adamları :D[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Dispel ihtiyacı olanlar bildirsin... Ayrıca saldrı istediğniz belirli bir hedef varmı?[signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 1:5 e daldım ... ordusunu kıstırdım sanırım kafa goz 150000 mana harcadım uzerıne , yumusamıstır orduyuda gonderdım ... SMOKE sen bana koordınatlarını versene ben bıraz para calayım senden :)[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: LethE, 04 Ekim 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Dispel ihtiyacı olanlar bildirsin... Ayrıca saldrı istediğniz belirli bir hedef varmı? belirli hedefler said: Azure_Knight, 03 Ekim 2005 22:32 tarihinde demiş ki: bak simdi 1:10, 1:5, 15:7, 10:2 bunlarla savastayız her hangı bırıne ziyaret yapabilirsin cok makbule gecer bu ziyaretler 2 soluklanayım bende ziyaret edicem adamları :D [signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 birine dalıyorum su an.. ama hnagisi unuttum[signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepingDeath Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 bana dalıyorsun lethe Jandor nickim 10:2 koordinatım 7:16 daki lethe sensin sanırım neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepingDeath Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 bu arada ordun gelmeden ben sana karşılık olarak 650k lık bi ordu yolluyorum takılırsınız beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 eheh.. hoşbuluşuruz inşallah yıkarsın :D[signature][hline]Bıktım.. bana dispel atmanız lazım arkadaşlar.. mümkün mertebe acele? [Bu mesaj LethE tarafından 04 Ekim 2005 18:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 dispel atan çıkmadı.. bumudur paticik dayanışması.. 16 Haziran 1202 - Şehrimize bu savaş sonrası yenilen Saveren şehri halkı tarafından 20 köylü 1 eşek 12155 odun gönderildi! - 16 Haziran 1202 - Ordumuzdaki 67 doktorumuz; 0 asker, 0 savaşçı, 60 okçu, 185 brutalist, 1 komutan, 0 ejderha, 1 tutsak, 0 paralı asker üniteyi ölmeden yeniden savaşa döndürdü! Ordumuzdaki anti savunma üniteleri, bölgedeki bütün savunma binalarını yoketmeyi başaramadı! Anti savunma ünitelerimiz, bölgedeki savunma binalarından; 657 kule suru, 0 dikenli tel, 0 balista kulesi ve 666 balista yıkabildi! Diplomasi becerilerimiz sayesinde komutanlarımız, saldırılan bölgedeki şehir savunmasından; 0 asker, 0, baltacı, 0 kule okçu, 0 brutalist, 0 komutan ve 0 ejderhayı savaşa girmemeye ikna etti. Diplomasi becerilerimiz sayesinde komutanlarımız, saldırılan bölgedeki 1. ordudan; 0 asker, 0, baltacı, 0 kule okçu, 0 brutalist, 0 komutan ve 0 ejderhayı savaşa girmemeye ikna etti. Bütün olanlar ve hesaplamalar sonunda, ordumuzun son toplam ATK puanı : 349153 olarak belirlendi! Saldırdığımız bölgenin toplam DEF puanı ise : 80431 olarak belirlendi! Ordumuzdan savaşın sonunda 1595 asker, 0 savaşçı, 290 okçu, 553 brutalist, 4 komutan, 0 ejderha, 0 tutsak, 0 paralı asker öldü! --------------------- - 16 Haziran 1202 - Şehir halkı tarafından düşmanımıza 215 köylü 2 eşek 21 binek gönderildi! - 16 Haziran 1202 - Saldıran ordudaki anti savunma üniteleri, bölgemizdeki bütün savunma binalarını yoketti! Şehir savunmamızdaki 6 doktorumuz; 0 asker, 0 baltacı, 0 kule okçu, 0 brutalist, 0 komutan, 0 ejderha, üniteyi ölmeden yeniden savaşa döndürdü! Şehrimizdeki 50 kulemiz; 0 asker, 0 baltacı, 0 kule okçu, 0 brutalist, 0 komutan, 1 ejderha, ünitenin ölmesini engelledi ve yeniden savaşa döndürdü! Saldıran ordunun diplomasi becerileri sayesinde komutanlar, bölgemizdeki şehir savunmasından; 0 asker, 0, baltacı, 0 kule okçu, 0 brutalist, 0 komutan ve 1 ejderhamızı savaşa girmemeye ikna etti. Bütün olanlar ve hesaplama sonunda, savunmamızın son toplam DEF puanı : 372184 olarak belirlendi! Saldıran ordunun toplam ATK puanı ise : 584077 olarak belirlendi! Saldıran ordudan savunmamız, 840 asker, 164 savaşçı, 0 okçu, 12 brutalist, 0 komutan, 0 ejderha, 0 tutsak, 1760 paralı asker öldürdü! Saldıran ordu savaşın sonunda bölgemizdeki şehir savunmasından 2677 asker, 0 baltacı, 289 kule okçu, 0 brutalist, 9 komutan, 0 ejderha, 3 doktor, öldürdü! tüh be[signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 büyüde iyi tanrıyı secen yok bizde pek galiba[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 dark side has pati ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 baydi ben bu palantis sizleri?[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Ben iyi tanrıyı seçmiştim sizleri bilmiyorum.Haberim olsa idi atardım dispel ama haplonun etkisinden kurtulamıyorumki.Bu arada halen daha Test serverindayız.Unutmayınızki şu anda Beta Testersiniz ve sizlerin desteği ile bugları ortaya çıkartıp fix leyip gerçek servera geçeceğiz.Şu anda bu durum pek birşey ifade etmiyor.Tam sistem biraz daha farklı düşünülüyor.Guild sistemi,Rpg paketi daha bir çok yenilik kapıda.Fakat sistemimiz düşündüğümüzden biraz daha hata içerdiğini farkettiğimiz için şu anda bu hataları ayıklayıp düzeltmeye çalışıyoruz.Tabiki sizlerin yardımı ile gerçekleşiyor hepsi.Amacımız bu TÜRK yapımı oyunu iyi bir yere getirmektir.En azından emeklerimizin karşılığını almaktır. Şimdiden bizi destekleyen ve yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür etmeyi bir borç biliriz. Palantis Ekibi.[signature][hline]Palantis Moderatör İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 bende girmiorum bayadır ya guild sistemi filan başlayınca tekrar başlamayı dusunuorum da bole tek basına gelisip adamlara dalmak asırı sıkıcı gelio bana teknoloji istatistiginde 2. yim hala mutlu oldum :) da herkes aynı puana gelmiştir teknoloji de heralde nero sende mod sun die torpil geçmişsin kendine ilk ben 846 yapmıştım teknoloji puanımı :P [Bu mesaj bravecik tarafından 05 Ekim 2005 18:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 pati halkı yardım edelim dedik 10:2 ye daldık musallat olmaya başladı.. ülkesini yerle bir edelim diyorum yarın akşam 3-5 ülke birden saldıralım 1 işgal 2 yakıp yıkma heri kalanlarda yağmalama yapar .) nası?[signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ben bu gece yıkıyorum onu zaten yarım aksamda dalarım sorun deil :D[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 lethe ordun nası oldu senin kac k atk puanı war ozelden at istersen ne kadar geride kaldım onu merak ediorum 110 k ydı benim en sonda 1m e filan ulastı mı kimse acaba saldırıda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 17 Ağustos 1202 - Diplomasi becerilerimiz sayesinde komutanlarımız, saldırılan bölgedeki şehir savunmasından; 0 asker, 19, baltacı, 0 kule okçu, 0 brutalist, 0 komutan ve 0 ejderhayı savaşa girmemeye ikna etti. Bütün olanlar ve hesaplamalar sonunda, ordumuzun son toplam ATK puanı : 154348 olarak belirlendi! Saldırdığımız bölgenin toplam DEF puanı ise : 31159 olarak belirlendi! Ordumuzdan savaşın sonunda 908 asker, 0 savaşçı, 0 okçu, 0 brutalist, 0 komutan, 0 ejderha, 0 tutsak, 180 paralı asker öldü! - 17 Ağustos 1202 - Ordumuz yakıp yıkmaya gittiği Saveren de Jandor tarafından komuta edilen ordu ile karşı karşıya geldi. Ancak Jandor ve ordusu, ordumuzu durdurmaya yetmedi! Şehrimize dönen ordumuzdan kalanlar 2024 asker 1 komutan . Bu savaştan 19 puan kazandınız. - 17 Ağustos 1202 - Ordumuzun [10:2] şehrine saldırısına 1 gün kaldı! - 15 Ağustos 1202 - 50 tane Brutalist eğitimi tamamlandı! - 14 Ağustos 1202 - Saldıran ordudaki anti savunma üniteleri, bölgemizdeki bütün savunma binalarını yoketti! Şehir savunmamızdaki 2 doktorumuz; 0 asker, 0 baltacı, 0 kule okçu, 0 brutalist, 0 komutan, 0 ejderha, üniteyi ölmeden yeniden savaşa döndürdü! Şehrimizdeki 50 kulemiz; 0 asker, 0 baltacı, 79 kule okçu, 0 brutalist, 0 komutan, 0 ejderha, ünitenin ölmesini engelledi ve yeniden savaşa döndürdü! Saldıran ordunun diplomasi becerileri sayesinde komutanlar, bölgemizdeki şehir savunmasından; 0 asker, 0, baltacı, 0 kule okçu, 20 brutalist, 2 komutan ve 0 ejderhamızı savaşa girmemeye ikna etti. 1. Ordumuzdaki 68 doktorumuz; 750 asker, 0 savaşçı, 0 okçu, 112 brutalist, 5 komutan, 0 ejderha, 0 tutsak, 0 paralı asker üniteyi ölmeden yeniden savaşa döndürdü! 1. Ordumuzdan 50 kule sayesinde; 0 asker, 0 savaşçı, 0 okçu, 67 brutalist, 3 komutan, 0 ejderha, 0 tutsak, 0 paralı asker üniteyi koruyarak ölmesini engelledi ve savaşa geri döndürdü! Saldıran ordunun diplomasi becerileri sayesinde komutanlar, bölgemizdeki 1. ordudan; 0 asker, 0, baltacı, 0 kule okçu, 0 brutalist, 0 komutan ve 0 ejderhamızı savaşa girmemeye ikna etti. Ofens ve Defans büyüsünün etkisi üzerimizde olduğu için, toplam DEF puanımıza % 10 (96148) bonus alıyoruz. Bütün olanlar ve hesaplama sonunda, savunmamızın son toplam DEF puanı : 1057621 olarak belirlendi! Saldıran ordunun toplam ATK puanı ise : 333852 olarak belirlendi! Saldıran ordudan savunmamız, 2286 asker, 479 savaşçı, 0 okçu, 32 brutalist, 9 komutan, 0 ejderha, 0 tutsak, 1000 paralı asker öldürdü! Saldıran ordu savaşın sonunda bölgemizdeki şehir savunmasından 243 asker, 0 baltacı, 559 kule okçu, 390 brutalist, 17 komutan, 0 ejderha, 0 doktor, öldürdü! Saldıran ordu, şehrimizi savunan 1. ordumuzdan 5250 asker, 5 savaşçı, 162 okçu, 345 brutalist, 12 komutan, 0 ejderha, 4 tutsak, 0 paralı asker öldürdü! - 14 Ağustos 1202 - Şehrimiz Jandor tarafından komuta edilen ordu tarafından işgale uğradı! Şehrimizi koruyan ordumuz şehir surlarında büyük bir zafer kazandı! Şehrimizdeki savunmamızdan arta kalanlar 169 asker 301 kule okçu 346 brutalist 16 komutan 2 doktor 1. ordumuzdan 2250 asker 212 brutalist 13 komutan 1 ejderha 28 doktor . Bu savunmadan 30 puan kazandınız. saldıran ordu küçük bir kuvvetti.. :) baya bir attack var da şu an askerler öldü tekrar yapıcam o zmn 700 + rahat rahat..[signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar