Elan_Morin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 yok aksam yiyince dokunuyodu bana :D[signature][hline]Logain Taron Scylla the Elder Algavins Earanorn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 hay kötülük tanrısını secen elim kırılsın :D[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 harbi ya bende sectigime pisman oldum neymis bu iyilik tanrisi costuruyo adami moral veriyo,alan veriyo hersey var walla ya bos slot bile var :D ne diyim daha yok yok iyilik tanrisinda walla reset i beklemek zorunda kalcaz baska yolu yok :([signature][hline]Logain Taron Scylla the Elder Algavins Earanorn [Bu mesaj Elan_Morin tarafından 01 Ekim 2005 22:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 valla ıyılık tanrısı rules daha ıscılere ve askerlere maas odemedım o parayla paralı askerlerle teror sacıyom saga sola[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 nwalka bisi demiyorum sana :D 5000 alana geliyosun naptin iyilik tanrisinin kankisimi oldun :) asil sormak istedigim iyilik tanrisini secmedigimden dolayi bilmiyorum,cennet buyusu her yapista kac alan veriyor?Ona gore reset geldiginde iyilik tanrisini secicem.[signature][hline]Logain Taron Scylla the Elder Algavins Earanorn [Bu mesaj Elan_Morin tarafından 02 Ekim 2005 13:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Heh. Cennet büyüsü her seferinde 20-30 arası bi alan veriyor. Genelde büyüyü başarısız oluyo.. Günde 2-3 tane başarılı büyü atabiliyorum :) [Bu mesaj Nwalka tarafından 02 Ekim 2005 13:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Neyse ben yeni çağa kadar takılmıcam,casusluk olaylarına baya sinirim bozuldu. Ayrıca kötü tanırıyı almak direk saçmalık,iyi tanrı zaten dispel ediyor. Siz biraz kasın,düzelince gelirim gene :D[signature][hline]Buz Noob W/MO =GW= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Silence yediğimiz zaman dispel atamıyoruz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 şu sıralamadaki 1. adamlar (virginsword) girdik birbirimize casusun büyünün haddi hesabı yok ne soktugumun hesabını yapabiliyom nede yediğimin ... bakalım 700k mana var 650k ataklık orduyuda saldım uzerıne bakalım neler olacak ... esasen benıde baydı oyun reset i bekleyecem ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 900k attacklı ordu saldım abi,ne oldu? hiçbişi,en fazla adamın askerlerini olduruyorum,e isçileri gene sağ! Adam bana casus yolladı 1400 işlenmiş metali çaldı,baya bi miner oldurdu. 900k attacklı ordu yaklasık 2 gercek gunde 200-300kpara yedi benden.Detay cok olunca boku cıkıyor :D[signature][hline]Buz Noob W/MO =GW= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 gilean cok afedersin sana saldirmaya hazirlaniyodum ilk once buyuleri yolladim sonra saldiriyi yapiyim dedim bi baktim sen zaten saldiriya ugramissin attigim buyuler icin ozur dilerim :D neyseki ordun yokmus yoksa onlarada yazik olcakti :=)[signature][hline]Logain Taron Scylla The Elder Martin Taron Jasmine The Mender The Servant of Dark Saga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 3 lü bir kapısma icindeyim haplo 1:5-grave digger 1:10-darkthunder 15:7 tek tek halletmiştim (haplo harıc onu tanımıyorum adamlar destek bulmuslar kendılerıne neyse) adamlar organize olmus üstüme gelmeye calısıyorlar 2000 okcu 500 bru 500 komutan 100 baltacı 100 kule okcusu 500 de savascı var ne olur ne olmaz die bi SOS yapayım dedim patiler bi el atın teke tek yemedi adamlara staj okul falan arada gıremıcem karambole gıtmeyeyım[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Bu orduya maaş yetirebilecekmisin?dikkat et. 5500 tüccar,yaklasık seninki gibi bi orduyu karşılayamadı o açıdan.[signature][hline]Buz Noob W/MO =GW= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 param var yarım kusur mılyon teknoljı kasamda var sorun deil para konusu bu suıkast ısı dengesız mıdır nedır 8 bın tuccardan 2 bın kusur kaldı suıkastlardan, ustumde sesızlık buyusude var adamlar takmıs bana 3 u de ellerınde ne varsa sallıyor hadi bakalım sonumuz ne olacak ,uzakta olmasalar tek tek alırım da orduyu yollarsam savunmasız kalırım, action arayan patiler bu 3 arkadasa yapacagınız ziyaretler cok makbule gecer.[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 banada biri daliyor hadi bakalim hayirlisi...[signature][hline]Logain Taron Scylla The Elder Martin Taron Jasmine The Mender The Servant of Dark Saga [Bu mesaj Elan_Morin tarafından 02 Ekim 2005 22:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: The_Delucian, 02 Ekim 2005 15:09 tarihinde demiş ki: şu sıralamadaki 1. adamlar (virginsword) girdik birbirimize casusun büyünün haddi hesabı yok ne soktugumun hesabını yapabiliyom nede yediğimin ... bakalım 700k mana var 650k ataklık orduyuda saldım uzerıne bakalım neler olacak ... esasen benıde baydı oyun reset i bekleyecem ... baktım oyun bağımlılık yapıyor karakteri siliyim dedim. Son hareket olarak da virginsword u işgal etmiştim. Toparlanmış ama kendisi. 16. adadadır kendileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 bana dıspel atabılıcek bır babayıgıt varmı cok sıkısık durumdayım dıspel atıcak babayıgıt bana buyuk kıyak cekmıs olucak eheh ÖM den temesa gecerse o babayıgıt cok mutlu olurum[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 atan varsa banada bi zahmet hala 3 lü catısma icindeyim adamlar kasmıs gece-sabah fark etmeden ne varsa yolluyorlar üzerime :) Nick Silvar 4:7 deyim[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 atarım bi ara önce görsem manayı bitirmezdim :([signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Dispel - Başkası büyüsünü başarıyla yaptınız! Bu büyü için 200 mana harcadınız! [4:7] bölgesi üzerinden Katliam Sessizlik büyü etki(leri) yok edildi! engel ile salgın hastalık ta gitti :D[signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 - 9 Mayıs 1202 - lethe [4:7] şehrinize Dispel - Başkası büyüsü yaptı! Bölgeniz üzerinden Katliam Sessizlik büyü etki(leri) yok edildi! - 9 Mayıs 1202 - lethe [4:7] şehrinize Dispel - Başkası büyüsü yaptı! Bölgeniz üzerinden Salgın Hastalık Engel büyü etki(leri) yok edildi! eyvallah da 4-5 kişi ile ugrasıyom ey pati halkı yardım edin :D[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 1:10 a saldırıyorum su anda :D 1 gün kaldı..[signature][hline]Bıktım.. hatta mümkün mertebe birkaç büyü yapın 1:10 a.. 10ar 10ar 30 hırsız hırsızlık.. 5 er suikastçiden 1 köylü oldur B , 2 sabotaj , bi kaç bişi daha :D .. bide büyü çakarsanız adamı ndefansını fln düşüren bişiler kral oluruz :D [Bu mesaj LethE tarafından 03 Ekim 2005 17:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 - 12 Mayıs 1202 - Şehrimize bu savaş sonrası yenilen ankara şehri halkı tarafından 1 eşek 157 metal gönderildi! - 12 Mayıs 1202 - Ordumuzdaki 56 doktorumuz; 0 asker, 0 savaşçı, 0 okçu, 79 brutalist, 0 komutan, 0 ejderha, 0 tutsak, 0 paralı asker üniteyi ölmeden yeniden savaşa döndürdü! Ordumuzdaki anti savunma üniteleri, bölgedeki bütün savunma binalarını yoketmeyi başardı! Diplomasi becerilerimiz sayesinde komutanlarımız, saldırılan bölgedeki şehir savunmasından; 0 asker, 2, baltacı, 0 kule okçu, 1 brutalist, 0 komutan ve 0 ejderhayı savaşa girmemeye ikna etti. Ofens ve Defans büyüsünün etkisi üzerimizde olduğu için, toplam ATK puanımıza % 10 (21189) bonus alıyoruz. Bütün olanlar ve hesaplamalar sonunda, ordumuzun son toplam ATK puanı : 186460 olarak belirlendi! Saldırdığımız bölgenin toplam DEF puanı ise : 60139 olarak belirlendi! Ordumuzdan savaşın sonunda 1110 asker, 0 savaşçı, 0 okçu, 293 brutalist, 3 komutan, 0 ejderha, 0 tutsak, 0 paralı asker öldü! - 12 Mayıs 1202 - Ordumuz işgal etmeye gittiği ankara de grave digger tarafından komuta edilen ordu ile karşı karşıya geldi. Geriye grave digger ve ordusundan sadece kocaman bir mezarlık kaldı! Şehrimize dönen ordumuzdan kalanlar 1890 asker 571 brutalist 7 komutan 41 doktor . Ordumuz ankara civarlarından 4 altın 7 alan ganimetleriyle döndü! Bu savaştan 12 puan kazandınız. - 12 Mayıs 1202 - [1:10] bölgesine düzenlediğimiz Sabotaj isimli operasyon için gönderdiğimiz 11 suikastçı lar operasyonu tamamladılar ancak bölgeden çıkamadan farkedildi ve öldürüldü! - 12 Mayıs 1202 - Suikastçılarımız Sabotaj operasyonu için gittiği [1:10] bölgesinde herhangi bir ordu bulamadı! - 12 Mayıs 1202 - [1:10] bölgesine düzenlediğimiz Öldür isimli operasyon için gönderdiğimiz 5 suikastçı operasyonu gerçekleştiremeden farkedildi ve öldürüldü! - 12 Mayıs 1202 - [1:10] bölgesine düzenlediğimiz Öldür isimli operasyon için gönderdiğimiz 10 suikastçı lar operasyonu tamamladılar ancak bölgeden çıkamadan farkedildi ve öldürüldü! - 12 Mayıs 1202 - Suikastçılarımız Öldür operasyonu için gittiği [1:10] bölgesinde bulunan odunculardan bazılarını öldürdüler! - 12 Mayıs 1202 - [1:10] bölgesine düzenlediğimiz Hırsızlık isimli operasyon için gönderdiğimiz 10 casus operasyonu gerçekleştiremeden farkedildi ve öldürüldü! - 12 Mayıs 1202 - [1:10] bölgesine düzenlediğimiz Hırsızlık isimli operasyon için gönderdiğimiz 10 casus operasyonu gerçekleştiremeden farkedildi ve öldürüldü! - 12 Mayıs 1202 - [1:10] bölgesine düzenlediğimiz Hırsızlık isimli operasyon için gönderdiğimiz 10 casus lar operasyonu tamamladılar ancak bölgeden çıkamadan farkedildi ve öldürüldü! - 12 Mayıs 1202 - Casuslarınız hırsızlık operasyonundan grave digger şehrinden 2 altın çaldı! - 12 Mayıs 1202 - [1:10] bölgesine düzenlediğimiz Köylü Öldür -B isimli operasyon için gönderdiğimiz 13 suikastçı lar operasyonu tamamladılar ve farkedilmeden şehrimize geri döndüler! - 12 Mayıs 1202 - Suikastçılarımız Köylü Öldür -B operasyonu için gittiği [1:10] şehrinde bulunan bütün köylüleri öldürdü![signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 suan 72 alanım var fakat 74 alan kullanıyorum bana acıl alan lazım askerde yok max nufus kesıfde yapamıyorum ne yapacam 7:13 acıl destek lazım emörcınsı durumları..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 oh lethe sen cosmussun :) kolay gelsin diyorum ve masakari cim artik sana saldirmayi kestim,sanirim 2 kere saldirdim sana ama doganin kanunu boyle elden bisi gelmezki...gecen de inferno beni dagitti...[signature][hline]Logain Taron Scylla The Elder Martin Taron Jasmine The Mender The Servant of Dark Saga [Bu mesaj Elan_Morin tarafından 03 Ekim 2005 18:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar