Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Palantis Online Strateji & RPG Oyunu

palantis

Öne çıkan mesajlar

lol eru ben senle guild kurcam yanyanayız ilk önce bizim ada sonra dier adaları ele geçircez :P[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş.
[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i]
Sosyal ağlarda paylaş

nwalka guild sistemi acildiginda sen guild kursanda 7. adayi alsak elimize ne dersin :) ayrica lethe ben offline ken olan saldirini unutmicam :) bi ziyarete gelmeyi dusunuyorum bi ara[signature][hline]Logain Taron
Scylla the Elder
Algavins Earanorn

[Bu mesaj Elan_Morin tarafından 28 Eylül 2005 19:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar 32.Adadayım, 3 tur sonra bütün ballista boynuz brutalis ve savaşçılşardan oluşan ordum hazır olacak. O adada olan var mı?Varsa beraber takılalım. Ekonomi zirvede savunma iyi. tek problem paso köy ve fırın yapmakta.[signature][hline]Acıların Patisiyim...
Kara Paticikler Grubu
Kurucu ve Üyesiyim.
(Üye Sayımız=1)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Elan_Morin, 28 Eylül 2005 19:05 tarihinde demiş ki:
nwalka guild sistemi acildiginda sen guild kursanda 7. adayi alsak elimize ne dersin :) ayrica lethe ben offline ken olan saldirini unutmicam :) bi ziyarete gelmeyi dusunuyorum bi ara

Güzel olur :)
Benim hala dispele ihtiyacim var yokmu iyi tanrıya tapan biri sürekli kötü büyü altındayım :'(
Sosyal ağlarda paylaş

walla ben beilow ile kapısıyorum galiba 6. adada heheh (:[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

eeheheh o senmisin hafif hafif yokluyorumda :P demekki güçlü gitmek lazım :D[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş.
[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i]
Sosyal ağlarda paylaş

Walla bende savunmayı felam tamamladım.Casusluk felam hepsi bitti bütün teknolojilerde tamam.Köylü üretiminide kapadım.Bütün alanları doldurdum.Orduyu yola sokmaya çalışıyom.700 brutalist.800 savaşçı 1000 okçu 200 komutan.50 tutsak ve 500k da para var.Topyekün katledicem heryeri.1 de ejderim var ama o dursun zaten bi boka yaramıyo moral bonusu hariç.Moral bonusu olmasada olurmuş zaten.200k moral var 5k sını o veriyo.

Yaf bu kadar şey yaptım ben niye halen daha 83. sıradayım puanlamada.Şehir değerinde 3. yüm ama genel puanlamada 83.Anlamadımki.[signature][hline]Yuuzhan Vong

İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
Sosyal ağlarda paylaş

demekki diğerleride boş durmuyor ...
242 komutan
82 brutalist
2852 elf

bunlarda bizim çocuklar ...
bide 2022 worshipper ve 50 tane tapınak var ,ben enchanter im günde 12134 mana geliyor şu an 296k manam var ...
:) :)[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...

Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben oyuna yeni başladım faq kısmınıda okudum,şimdi benim sorun para bitti:),250 küsür köylü 140 civarıda asker var para maaşları karşılamıyo,yemeklerde yetmiyo,bu askerleri nası kovacağım ve köylü sayısını nasıl azaltacağım şu an köylü doğum hızı 0 da[signature][hline]from exile...
Sosyal ağlarda paylaş

eheh bugun banada bır ejderha cıktı ejderın gazıyla dagıttım ortamı

dunde puanda 8. lıkten 235 cılıgemı ne dusmusum bır defada 1800 puan kaybettım ejderha gelmeseydı bu bugdan dolayı bırakıyodum oyunu dırek[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

Şehrimiz Brechnar Ironhammer tarafından komuta edilen ordu tarafından işgale uğradı! Çetin geçen meydan Savaşı sonunda şehrimizin savunması şehrimizi büyük bir kahramanlıkla savundu ve düşmana geçit vermedi! Şehrimizdeki savunmamızdan arta kalanlar 365 asker 6 doktor 1. ordumuzdan 18 asker 1 komutan . Bu savunmadan 20 puan kazandınız.

eh be elan sana saldırdım 4 toprak aldım.. sen benim 200 e yakın brutalistimi.. 6 komutanımı aldın.. sağ kalanlar da geri dönmediler anlamadım..
ejderhamı kestin HÜLEEEN!![signature][hline]Bıktım..
Sosyal ağlarda paylaş

guild sistemi oturdugunda yicek reset zaten.. Oylesine oynuyoruz su anda da (:

ps: beilow 800 civarı kule okcusu var su anda (: pati muttefigi yapıp yardıralım derim ben (:[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...