Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Palantis Online Strateji & RPG Oyunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
20:00'a kadar kapalı kalacakmış yeni sistemi upload ediyorlamış..[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde
Mesaj tarihi:
said:
che91, 23 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki:
biz giremicezmi yani bi saat, oyunnda olanlar napcakk peki?

kimse oyunda felan diil korkma.[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
yaw bu solda en üstte "oyun zamanı : 1 - su anki : 1" yazıs nedir anlayan warsa anlatsın[signature][hline]bende BAL'lıyım (sadece BAL'lılar anlar)
Mesaj tarihi:
beyler savaş raporuna nerden bakıoruz dun yolladım orduyu fakat anca simdi bakabildim bi suru haber filan gelmiş yazmıyo orda yazdıysa bile gecmis bakabilcegim bi yer warmı?
Mesaj tarihi:
yok msn deki mesaj kutusuna gir orda bul var ona tıkla sonra isim yazılcak yere palantis yaz sonra msj çıkyor açıkçası ben böyle yaptım[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine
Mesaj tarihi:
said:
Othranx, 23 Eylül 2005 23:39 tarihinde demiş ki:
ya üyelik çok mu geç gelio ben 3 saattir bekliom?

Bulk yada draft mı ne o bölüme bak, reklam zannediyordu yahoo. bulk da buldum
Mesaj tarihi:
Sımdı ben elf ranger oldugum ıcın gunde 2 at uretıyorum su anda 100 den fazla atım var.Ben bu atları ne yapacam?suvarı gıbı bırsey yapabılırmıyım?
Bırde ordu kurmaya basladım savunma gucu yuksek bır ordu olsun ıstıyorum.Bunun ıcın ne yapmalıyım?[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki:
TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür.
Mesaj tarihi:
ya anladıgım kadarıyla. baltacı ve kule okcusu sadece defans a bonus weriyor saldırtamıyorsun. Savaşcı ve okcu da sadece saldırılarda kullanılabiliyor. Brutalist her ikisine de veriyor ( 1 at ve belirlli materyal gerekiyor uretilmesi icin ) . Komutanlar da ikisine birden veriyor. Buna göre yaparsın[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Hmm yanı kule okcusu+baltacı+komutan+Brutalıst yaparsam savunmaya yonelık olur.
Ama mesela benım elımde 130 adet at var bunlarla 130 brutalıst uretıp baslarında bır komutanla yagmaya cıkarsam ne olur?[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
buyuk olasılıkla kazanırsın.[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
hayir gayet iyi calısıyor..[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
3 gunde bır 3 teknolojı gelısme hakkı verıyor anladıgım kadarıyla.[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
dun gece 3 den beri teknoloji yapamıyorum teknoloji puanım 104 ama teknoloji hakkım 0 gozukuo pfff casusluk teknigi ni gelistirmem lazım gelistiremiorum fitil oldum[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Sehrin deger dusup duruo sinir oldum yaw[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
  • Yeni Oluştur...