Passanger Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ^^ bence keklenmıssın.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Benim bi arkadaşım abartmıyorum tam 22 saat internet başında oturmuş hemde ewde deil İnternet cafede Puauhauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Çok müşterim var öyle, 22 saatin üstün de kalan bile oldu.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Sabahlayıp heroes3-lan party yaptığımızda kafadan bi 20-22 saat sürüyor; eve sürünerek gidiyoruz o ayrı... Ama 50 saat düşünmek bile uykumu getiriyor tabi ölür adam[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 @Janitschar: Kafen mi var?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 @nileppezdel evet[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Nerede? :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Üsküdar / Bağlarbaşı tarafın da Özelden atarsan böyle şeyleri daha iyi olur, malum forum kuralları var ;)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Reklam yasağı galiba. Tamam bi daha yapmam :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Reklamla alakası yok Chat ortamı olmasın diye, hatta ismini veriyim cafenin ahaha Green Cafe ;)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 daha once acıldı hatta tvde falan cok cıktı..ilk defa duyan bilgisiz patiler sizi kınıyorum...[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: unac, 04 Ekim 2005 21:35 tarihinde demiş ki: daha once acıldı hatta tvde falan cok cıktı..ilk defa duyan bilgisiz patiler sizi kınıyorum... lol :D bu ne ya. Bilmemek değil öğrenmemek ayıp. Bak öğrendik işte. Denk gelmemiştir, duymamışızdır. Bilgisiz patileri kınamak ne ya...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... [Bu mesaj nileppezdel tarafından 04 Ekim 2005 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Valla var böle tipler benim bi arka knight online adında aptal bir oyun oynıyor adam zombilesti ev arkadasları bile görmüyo artık cocugu adam wc ve buzdolabı dısında odasından dısarı cıkmıyo :) zati biz 3. sınıftayız o 1 de :( biraz farkı acmısız hayatı yok gibi bi tarih dersi alıyo bu dönemde onada artık hic gelmez okula neyse kendi biliramavar böle salo tipler hayatlarını bir hic ugruna feda edenler oyunu yönetmek yerine oyun tarafından yönetilmeyi seciyolarlar[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 o değilde hangi oyunmuş o onu merak ettim[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 World of Warcraft[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 adam 60 lamis olmus mesela[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 AHA wow ve mu oynuyormus.[signature][hline] [Bu mesaj rahatsiz tarafından 05 Ekim 2005 00:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 abi korkutmayin biz arkadasla 2.5 gun wow oynadik durmadan zaten en son yatmadan level atlamaliyim sozlerini hatirliyorum daha ne yaptigimi hatirlamiyorum cidden berbat bi durumdu :D[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: CusTodeM, 04 Ekim 2005 23:20 tarihinde demiş ki: adam 60 lamis olmus mesela Belki HSsini kaybetmiştir ?[signature][hline]Tomoe CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 İnsanin bünyesine göre değişir.Kolumun kırıldığı gün işte ilaçlarında etkisi uykum gelmiyordu tek kolla action yapıyordum.Sol kolum kırık olduğu için parmaklar işlediğinden 2-3 macro yapabiliyordum.Neyse işte havadan kıradan hiç yemek ve sidik molası hariç hiç uyku molası vermeden 38 saate yakın hatta geçkin durdum ama ilaç etkisi vardı yoksa 22 saate geldimi gözler mayışıyor,eğer böyle canlı action varsa hiç uyuyamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Adamlar artık bilgisayar oyunu oynamaktan ölüolar. Oha diyorum yani.[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ölenle ölünmez arkadaşlar metin olun, ayrıca haber 2 aylık neredeyse[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 2 aydan fazla,baya önce açılmıştı hatta şeyide vardı,2 çift wow oynamaktan çocuklarını unutuyorlardı ve çocukları ölüyordu hede hödö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: Mantar, 04 Ekim 2005 10:59 tarihinde demiş ki: said: Odim, 04 Ekim 2005 10:48 tarihinde demiş ki: Beyin am...klaması gecırmıstır :) sözcüğün en önemli bölgesini sansürlememişsin be 2 ye bölümdüm D<[signature][hline]Ezeepeezeeeezeepeeezee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: Masteis, 05 Ekim 2005 07:55 tarihinde demiş ki: 2 aydan fazla,baya önce açılmıştı hatta şeyide vardı,2 çift wow oynamaktan çocuklarını unutuyorlardı ve çocukları ölüyordu hede hödö e yuh daha neler abi hani faturalari odemeyi unutursunda cocuklarini nasil unutursun :P[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar