Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

50 saat oyun oynayan..

Reaper08

Öne çıkan mesajlar

said:
unac, 04 Ekim 2005 21:35 tarihinde demiş ki:
daha once acıldı hatta tvde falan cok cıktı..ilk defa duyan bilgisiz patiler sizi kınıyorum...

lol :D bu ne ya. Bilmemek değil öğrenmemek ayıp. Bak öğrendik işte. Denk gelmemiştir, duymamışızdır. Bilgisiz patileri kınamak ne ya...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...

[Bu mesaj nileppezdel tarafından 04 Ekim 2005 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla var böle tipler benim bi arka knight online adında aptal bir oyun oynıyor adam zombilesti ev arkadasları bile görmüyo artık cocugu adam wc ve buzdolabı dısında odasından dısarı cıkmıyo :) zati biz 3. sınıftayız o 1 de :( biraz farkı acmısız hayatı yok gibi bi tarih dersi alıyo bu dönemde onada artık hic gelmez okula neyse kendi biliramavar böle salo tipler hayatlarını bir hic ugruna feda edenler oyunu yönetmek yerine oyun tarafından yönetilmeyi seciyolarlar[signature][hline]:))) !!!
........................
Sosyal ağlarda paylaş

İnsanin bünyesine göre değişir.Kolumun kırıldığı gün işte ilaçlarında etkisi uykum gelmiyordu tek kolla action yapıyordum.Sol kolum kırık olduğu için parmaklar işlediğinden 2-3 macro yapabiliyordum.Neyse işte havadan kıradan hiç yemek ve sidik molası hariç hiç uyku molası vermeden 38 saate yakın hatta geçkin durdum ama ilaç etkisi vardı yoksa 22 saate geldimi gözler mayışıyor,eğer böyle canlı action varsa hiç uyuyamam
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mantar, 04 Ekim 2005 10:59 tarihinde demiş ki:
said:
Odim, 04 Ekim 2005 10:48 tarihinde demiş ki:
Beyin am...klaması gecırmıstır :)

sözcüğün en önemli bölgesini sansürlememişsin be

2 ye bölümdüm D<[signature][hline]Ezeepeezeeeezeepeeezee
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Masteis, 05 Ekim 2005 07:55 tarihinde demiş ki:
2 aydan fazla,baya önce açılmıştı hatta şeyide vardı,2 çift wow oynamaktan çocuklarını unutuyorlardı ve çocukları ölüyordu hede hödö

e yuh daha neler abi hani faturalari odemeyi unutursunda cocuklarini nasil unutursun :P[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger
Nor Hatred
Nor Love

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...