Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

teklif etme

SON_SAVASCI

Öne çıkan mesajlar

bu gibi mesajlar çoğaldı ama.
aynı sınıfta kız arkadaşıma teklif edeceğim. neler önreirsiniz. ilk başta kantine çağıracağım.ve çay içerken anlatacağım. nasıl giyiniyim,koku süreyim mi? espriler yapayım mı? direk lafa mı dalayım. nasıl dersem damardan girmiş olurum kız sessiz ve bugüne kadar ben dahil kimseyle yakın bir samimiliği yok daha önce deneyimler var ama . lütfen yardım?
Sosyal ağlarda paylaş

Cikma teklifi diye birsey yoktur hayatimda birkere oyle bir hataya dustum sonraki 1 hafta boyunca intihar etmeyi dusundum...

Cevap Hayir olursa ne yapicagini dusun ama Evet dersede ne yapicagini dusun.

-xxx benimle cikarmisin takiliriz vs vs vs
-Tamam
-eee ermm seyyy oke cok sagol ...!!@?!?!?!?!?!?[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma
Tutarsanda sakın bırakma

a.k.a homoid
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl oluyo bu olay ya cidden,

cok sacma değilmi gidip birine "benimle cıkarmısın demek" ne bileyim seni seviyorumf alan da illa bişi diyiceksen dimi.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

*!dükkanın önünde vitrine bakar*-abi ben bundan hoşlandım ne kadar bu
- o mu 350 eyro o world karta 6 taskit var

bi de foruma silah da girdi haa AK-47 filan :D[signature][hline]i can't give up to love natalie
ühühühühühühühühühühühüh
Sosyal ağlarda paylaş

dedim ya tanışıyoruz. aramızda bir ilişki var. ama arkadaşlık seviyesinde.ona neler söylemeliyim ki ciddi olduğumu anlar . benim birtakım düşüncelerim ve gerekli planım var ama birde size danışayım dedim.ona ciddi ce ondan hoşlandığımı eğer olursa ileriye dönük bir birlikteliğin başlangıcının temelişni atmak istediğimi ......
Sosyal ağlarda paylaş

yaşa göre değişir bu iş. ortaokulda, lisede falan "çıkma teklifi" gereklidir, insanlar tecrübesiz olabilirler, niyetleri, istekleri açıkça ortaya koymak lazım. ama bi yaştan sonra da "benimle çıkar mısın" çok komik bi cümle oluyo çünkü olaylar kendiliğinden gelişiyo, iki taraf da tecrübeli oldukları için.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki:
Yat
Lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mix, 02 Ekim 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
teklif ?

ne teklifi bu

"çıkma teklifi" mi?

eğer çıkma teklifi edecek kadar basit gördüğün biriyse, bu kadar ayrıntı neden ki.
teklifini et. kabul edecekse zaten eder. kastırma hiç romantizm, espri falan diye.

anlayan anlamistir.. Bu mesajdan sonra gelen ayni kapiya cikan gereksiz yorumlar bu konuda bir fikriniz olmadigini mi gosterir acaba ?[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki:
bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır.
ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

şu an sınıfa gittim arada ona teklif etmek için fırsat kolluyorum. bana hiç bir kere bile yüz vermedi. ben yokmuşum gibi davrandı.ben sınıfa girdiğimde kızlarla konuşuyorlardı. günaydın dediğimde tek cevap vermedi. gözlerime bile bakamadı. neyse dedim yerime geçtim. ben sınıfa girdiğimden beri daha çok kahkahalar falan attı. bilmiyorum intikam mı alıyor.(daha önce teklif edecektim aynı sınıfız diye etmemeiştim. birde son durak o olmasını isteddiğim için son defa gönlümce işler yapmayı uzatmak istediğim için tam açılacakken daha sonra söylerim deyip geçiştirmiştim) ne yapmak istiyor.[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...