SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 bu gibi mesajlar çoğaldı ama. aynı sınıfta kız arkadaşıma teklif edeceğim. neler önreirsiniz. ilk başta kantine çağıracağım.ve çay içerken anlatacağım. nasıl giyiniyim,koku süreyim mi? espriler yapayım mı? direk lafa mı dalayım. nasıl dersem damardan girmiş olurum kız sessiz ve bugüne kadar ben dahil kimseyle yakın bir samimiliği yok daha önce deneyimler var ama . lütfen yardım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 yusufluk bi durum.. reddedilirsen napıcaksın ??? eğer koymaz diosan git direk konuya dal.. ay da alıştır alıştıra soyle.. aam once biraz takılsanız falan ii olurdu gibi..[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 teklif ? ne teklifi bu "çıkma teklifi" mi? eğer çıkma teklifi edecek kadar basit gördüğün biriyse, bu kadar ayrıntı neden ki. teklifini et. kabul edecekse zaten eder. kastırma hiç romantizm, espri falan diye.[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ya şöyle söyliyim. kabul etmesi önemli çünkü öyle birsey anladınız işte. üzerinde en önemli durduğum kız bu. eğer başkaları olsaydı. hiç takmaz gider konuşurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-pinkmartini Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 çıkma teklifi ne demek ya ? tanıyosan falan gelsene okul çıkışı yarın bi yere gidelim de. Böle loş ve boş bi yerde kız kendini belli eder zaten. -merhaba seninle çıkmak istiyorum mu diceksin eskide kaldı onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Doğal davran. Zincirleme gerisi gelir zaten.[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 kendın gıbı ol en onemlısı durustluktur zorlama yada baskı yapma bı de gozlerıne bakmak cok onemlı bence e hade kolay gelsın bakalım ii şanslar:-)[signature][hline]mutluluk bile acı werıyor çunku sonu war biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Cikma teklifi diye birsey yoktur hayatimda birkere oyle bir hataya dustum sonraki 1 hafta boyunca intihar etmeyi dusundum... Cevap Hayir olursa ne yapicagini dusun ama Evet dersede ne yapicagini dusun. -xxx benimle cikarmisin takiliriz vs vs vs -Tamam -eee ermm seyyy oke cok sagol ...!!@?!?!?!?!?!?[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 başlıkta da yazdığın gibi TEKLİF ETME[signature][hline]i can't give up to love natalie ühühühühühühühühühühühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 nasıl oluyo bu olay ya cidden, cok sacma değilmi gidip birine "benimle cıkarmısın demek" ne bileyim seni seviyorumf alan da illa bişi diyiceksen dimi.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 you look pretty. i like your hair. here's a drink. are you ready now? cermen ya da iskoç aksanıyla söylenmelidir. boyun kısaysa daha çok etki yapar karşı tarafta.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 -pardon benimle çokarmısınız hanfendi -tamam ama en fazla 3. kata kadar çıkarım daha fazla gelemem :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]i can't give up to love natalie ühühühühühühühühühühühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 öncelikle kendin ol yeterr!!! öyle lafıda geveleme kendine güven açık açık söle karşılık verirse verir zaten vermezsede uuraşıp snde bizden olma derim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AK-47 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 benimle çıkar mısın deme! senden hoşlanıyorum felan de[signature][hline]Öyle bir yer olacak ki adaleti bile kötülerin en iyisi sağlayacak!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 *!dükkanın önünde vitrine bakar*-abi ben bundan hoşlandım ne kadar bu - o mu 350 eyro o world karta 6 taskit var bi de foruma silah da girdi haa AK-47 filan :D[signature][hline]i can't give up to love natalie ühühühühühühühühühühühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 dire et bence[signature] [Bu mesaj Helcaraxe tarafından 02 Ekim 2005 22:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 dedim ya tanışıyoruz. aramızda bir ilişki var. ama arkadaşlık seviyesinde.ona neler söylemeliyim ki ciddi olduğumu anlar . benim birtakım düşüncelerim ve gerekli planım var ama birde size danışayım dedim.ona ciddi ce ondan hoşlandığımı eğer olursa ileriye dönük bir birlikteliğin başlangıcının temelişni atmak istediğimi ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 yaşa göre değişir bu iş. ortaokulda, lisede falan "çıkma teklifi" gereklidir, insanlar tecrübesiz olabilirler, niyetleri, istekleri açıkça ortaya koymak lazım. ama bi yaştan sonra da "benimle çıkar mısın" çok komik bi cümle oluyo çünkü olaylar kendiliğinden gelişiyo, iki taraf da tecrübeli oldukları için.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ben büyütüyorum sanırım. hepinize teş. ederim. herseyi yaptığımda kararsızlıktan kurtulduğum, en önemli iş olur.[signature][hline]iki sey sonsozdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: Mix, 02 Ekim 2005 21:02 tarihinde demiş ki: teklif ? ne teklifi bu "çıkma teklifi" mi? eğer çıkma teklifi edecek kadar basit gördüğün biriyse, bu kadar ayrıntı neden ki. teklifini et. kabul edecekse zaten eder. kastırma hiç romantizm, espri falan diye. anlayan anlamistir.. Bu mesajdan sonra gelen ayni kapiya cikan gereksiz yorumlar bu konuda bir fikriniz olmadigini mi gosterir acaba ?[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki: bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır. ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Bu devirde teklif mi kalmış... Geçiceksiniz bunları:)[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 şu an sınıfa gittim arada ona teklif etmek için fırsat kolluyorum. bana hiç bir kere bile yüz vermedi. ben yokmuşum gibi davrandı.ben sınıfa girdiğimde kızlarla konuşuyorlardı. günaydın dediğimde tek cevap vermedi. gözlerime bile bakamadı. neyse dedim yerime geçtim. ben sınıfa girdiğimden beri daha çok kahkahalar falan attı. bilmiyorum intikam mı alıyor.(daha önce teklif edecektim aynı sınıfız diye etmemeiştim. birde son durak o olmasını isteddiğim için son defa gönlümce işler yapmayı uzatmak istediğim için tam açılacakken daha sonra söylerim deyip geçiştirmiştim) ne yapmak istiyor.[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Olum o zaman koş git söle, kız ben gidiciyim, önlemini al arytık diyor[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 merhaba bağyan benimle cikar misiğn ?[signature][hline]lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Post kasma vaniLLe, cık cık cık.[signature][hline]Tomoe CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar