Blackfake Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 KOLPAAAAA ben burada şunu savunuyorum mageler insan deyil , benim çok yakın bir arkım elemental + ench shaman la bir mage arkadaş ki o da ii oynuo talentleri bilmiom adam cone of cold adlı büyüyle 1000+300 wurdu bunlar insan deyil arkadaşlar insan deyil gördüm puha dedim kaldım buradan hakkımı magelerin insan olmadıklarına kullanıyorum siz anca pala kesemezsiniz[signature][hline]Eğer geceler düşündüğüm kadar uzun olsaydı, asla sabah olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 peki.[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 +1[signature][hline]Durgun sular , derin akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 knight onlinei kodlayan eller kırılsın[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ehe supermis ozlemisim boyle konulari :) bol bol acilsin bence[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Brewers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Insan değiliz biz! Insan değiliz biz! Insan değiliz biz! Insan değiliz biz! Insan değiliz biz! Insan değiliz biz! Insan değiliz biz! Insan değiliz biz! Insan değiliz biz! Insan değiliz biz![signature][hline]Elonia of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 İyiki Pyroblast i görmemiş.[signature][hline]Corald -- Human Mage | Pain Train | eski Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 bu arada hemen bi fire mage arkadas istiyorum arkadasa poly fireball pom pyro fireblast flame wave (ole bisi ae fire dmg) arcane expo arcane expo yaopsin 6 sdaniyede 4 k dmg yemeyi orensin[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mage zaten damage dealer değil mi? Adam vuruo o kadar damage i ama cloth giyio hp si az ölüo hemen (:[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Dunemaul Level 4* Troll Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Şerrinden korusun allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: BonePART, 04 Ekim 2005 23:06 tarihinde demiş ki: knight onlinei kodlayan eller kırılsın evet[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Güzel bir tespit bonepart[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Hunterın tekide bana ok attı, o ok atan elleri kırılsın adi herifin.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 hahah :D abi bu arada mage nereye adam kesemiyor o pyro + % 100 crit verent talent zaten isi bitiriyo :)[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackfake Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: berqe, 05 Ekim 2005 00:21 tarihinde demiş ki: hahah :D abi bu arada mage nereye adam kesemiyor o pyro + % 100 crit verent talent zaten isi bitiriyo :) ona bakarsan bende 5 sanıyede 1 shock koyuyom hadokene denk gelirse ( ki gelio ) 1150-1300 arası dmg İDİ ama mage arkadaşlara da shaman arkadaşlara da taciz edilio mageler frost a zorlanıo shamanlarsa restoya ...[signature][hline]Eğer geceler düşündüğüm kadar uzun olsaydı, asla sabah olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 yahu ben mage ona karsi buna karsi ustun demiyorum benim sadece anlatmak istedigim magele cok rahat adam kesersin sadece farm için olan bi class degildir[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ok[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mage En saglam dmg dealerdır.. Ab de birgün mine defans yapıyordum.. bi shamy geldi.. dedim ki ( Yusuf yusuf) uzaktan bi fire sallayim dedim shock attı ama inntert olmadı neyse fireball + pom + pyro + fireblast derken shamy yok oldu.. hayret ettim :D Oturdumu CUK ! diye ses geliyor.[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 mage gordun mu kac pala gordun mu arkasına sıgın[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: _Rion_, 05 Ekim 2005 01:26 tarihinde demiş ki: mage gordun mu kac pala gordun mu arkasına sıgın sonra bakarsınki pala Shield + Hs kullanınca Cuk gibi ortada kalırsın..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ben mageim beni mageler kesiyor, kime kufretcegimi sasırdım[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] She had rainbow eyes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 shamy kesse daha mı iyi..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 mage olması daha bi dokunuyor[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] She had rainbow eyes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Ben herhalde başka oyun oynuorum? Fireball & PoM Pyro & Blastwave atıp Shaman öldürenler, 6 saniye de 4k hasar verenler.. Karşınızdaki kim acaba? Level 10 critter veya Level 3 Shaman mı? Ya iyi ekipmanlı oyuncular ile karşılaşmadınız, şööle Fireball & PoM Pyro ve Blastwave kombosundan toplam 1k hasar bile almayan, veya oyun mekaniği size çok yardımcı oldu - hiç resist görülmedi vs. Sonra mage bu oyunun en iyi dd'sidir diye beyanat verenler, Fireball atıp, Pyroblast atıp, Blastwave atıp, Frost damage veren wand kullananlar falan.. Enteresan bu işler tabi *Rerolls a warrior*[signature][hline]Elonia of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Resists ownz Mage Nerf the Resists der kaçarım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar