Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Realm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Slm millet bende Dark Realm serverinda oynuyorum hatta belki benim yaşadıklarımı yaşayanlar olmuştur vede olucaktır ben ultima online yüzünden sınıfta kalıyorum ama pişman değilim deydiğini düşünüyorum yanlış olduğunu biliyorum ama umrumda deil ultimayı seviyorum

Şiir gibi yazdım be bu arada ben Gambit kardeşim Clarissa abim de var ama o çok fazla ilgilenmez oynuyo ama.
Mesaj tarihi:
said:
ucantekme, 11 June 2003 09:24 tarihinde demiş ki:
ultima online yüzünden sınıfta kalıyorum ama pişman değilim deydiğini düşünüyorum

O server kapandiginda, biri accountunu hacklediginde, uo'nun zamani geceli cok oldugunu anladiginda, oyundan sikildiginda, veya bir gun buyuyup b.ktan bir oyun icin boyle birseye degmeyecegini anladiginda gayet de pisman olacaksin merak etme.[hline]Gesp (a.k.a Baggio)
L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Mesaj tarihi:
Umarım Dark Realm adam gibi bir server olur Nebula kadar hızlı kendisi gibi güzel kalsın hayatımda sevdiğim 1 server vardı onuda geçmeyi başardı benim ultima serverda ilk üçü yazıyorum şimdi

1) Dark Realm
2) Nebula
3) Kalmiria (Ama eskisi bilen bilir şimdi 3d oldu)

Kalmirianın birincisi çok güzeldi 3x gm ve 5k ile başlıyodun çok manyaktı sonra kapandı ikinci kalmiria karşımdaydı hemen download yapmak istedim fakat adamlar haritayı değiştirmişlerdi umrumda değil dedim çektim dosyaları hatalarla karşılaştım düzelttim oyuna girdim çok güzel scriptler vardı ve harita bir harikaydı eskisi kadar güzel diildi ama ben oynuyordum çnkü 3x gmin verdiği zevk bana yetmişti en sonunda buda kapandı ve üçüncü kalmiria gelmişti üçüncü kalmiria 3d idi ama şahsen hiç güzel olmadığına karar verdim ve nebulanın onu geçmesini düşündüm kalmiriayı bıraktım ve nebulaya geçtim tekrar gm hırsız çarımla geziyordum sonra bazı forumlarda (ad vermiyorum) Dark Realm diye bir server olduğunu keşfettim hemen girdim hayatımda gördüğüm en manyak server kardeşim Clarissa da böyle düşünüyor.
Mesaj tarihi:
Haklısın Baggio senin dediklerine katılıyorum ama kendimi tutamıyorum oof of şu anda okuldayım test çözmem gerekiyor yarışmalardayım konu internet önümde sorular var ama ben neyle uğraşıyorum 21 sorudan 4ünü cevapladım
Mesaj tarihi:
arkadaşlar merak ettim şu dark realm bi daa açılmıııcak mı girmek henüz nasip olmadı...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK

:rock: ANTİFENERBAHÇE :rock:
Mesaj tarihi:
tmm saolun.. açılsında bi bakalım ilk oyuncular olduumuz için bi iyilik yaparsınız artık ehehehehe...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK

:rock: ANTİFENERBAHÇE :rock:
Mesaj tarihi:
Benim fikrim millet adam gibi bi server arıyo tırım tırım bende arıyom kasabileceğim nebula harici bir server yok eskiden wildarea'da oynardım oda kapandı artık yani ne yapcaz anlamadım bende mecburen bi projeye dahil olaraktan * Akabinde aşağı gösterir * düzgün bir şeyler yaratmayı düşündüm de sorunlar hiç bitmiyo ama eninde sonunda açılacak bu server ve ben bile bir sw char açıp kascam artık düzgün bi serverda adam gibi adamlarla birlikte actiona gitmek istiyom artık bir şeyler yapma zamanımız geldi de geçiyor.[hline]Feel Power of Mind
You can Feel Alright
Try To Be Best in Your Mind
Icq=176375932
[b]Istiaron Developer Arthur
Mesaj tarihi:
said:
ucantekme, 11 June 2003 09:31 tarihinde demiş ki:
Umarım Dark Realm adam gibi bir server olur Nebula kadar hızlı kendisi gibi güzel kalsın hayatımda sevdiğim 1 server vardı onuda geçmeyi başardı benim ultima serverda ilk üçü yazıyorum şimdi

1) Dark Realm
2) Nebula

Kalmirianın birincisi çok güzeldi 3x gm ve 5k ile başlıyodun çok manyaktı sonra kapandı ikinci kalmiria karşımdaydı hemen download yapmak istedim fakat adamlar haritayı değiştirmişlerdi umrumda değil dedim çektim dosyaları hatalarla karşılaştım düzelttim oyuna girdim çok güzel scriptler vardı ve harita bir harikaydı eskisi kadar güzel diildi ama ben oynuyordum çnkü 3x gmin verdiği zevk bana yetmişti en sonunda buda kapandı ve üçüncü kalmiria gelmişti üçüncü kalmiria 3d idi ama şahsen hiç güzel olmadığına karar verdim ve nebulanın onu geçmesini düşündüm kalmiriayı bıraktım ve nebulaya geçtim tekrar gm hırsız çarımla geziyordum sonra bazı forumlarda (ad vermiyorum) Dark Realm diye bir server olduğunu keşfettim hemen girdim hayatımda gördüğüm en manyak server kardeşim Clarissa da böyle düşünüyor.

gösterdigin iilgi icin cok tesekur ederim.
Mesaj tarihi:
said:
slayerrr, 11 June 2003 15:40 tarihinde demiş ki:
said:
ucantekme, 11 June 2003 09:31 tarihinde demiş ki:

1) Dark Realm
2) Nebula

gösterdigin iilgi icin cok tesekur ederim.

önemli değil

bu arada 5x gm falan başlayan server bilen varsa bana serveri soylesin :)
ancak en kral Dark Realm
Mesaj tarihi:
said:
tunca, 11 June 2003 16:13 tarihinde demiş ki:
sabit ip benim ben acicam bi kere[hline]"Fevaxium"
Vern "Krakilin" Clemente
Karakedi demiş ki:
bilim adamlarınada kafam girsin, gidip koyun falan kopyalıyorlar, lam herseyi klonladık bi koyun mu kaldı. git JLoyu klonla angelinayı klonla.

hadi be seninki antika dark realm new v 1.1 benimki =P unutmayalım serverin kime ait oldunu haue
Mesaj tarihi:
said:
PawligeR, 11 June 2003 16:16 tarihinde demiş ki:
su an kapalı degıl mı.[hline] ¥ Tek Rakibi Kendisi ¥
« ZodyaG Admin »
« Scripter,Grafiker »
« ICQ=160053851 »
« Volkan Polat »
« Ankara»
degl
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.