tunca Mesaj tarihi: Ekim 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2002 serverımız açılmıştır çok eylenceli skilller istediginiz gibi falan girmek isteyenner iicin ip: 62.248.2.205,2593 [hline]supergirl ve drummnbass eskidendemiş ki: siz takılın 24 saat exiqler! Fizikçiler büyücülere inanmıyor... ben de bu durumda fizikçilere inanmayarak öcümü almış oluyorum -Zifnab [Bu mesaj CEDAY tarafından 10 Mart 2003 23:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteRakkad Mesaj tarihi: Ekim 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2002 hadi bakalım girelim. Tebrik ederim ve başarılarınız devamını dilerim....[hline] Saygılar.. White Rakkad,the Dwarf Warrior. :yapma: :hrr: :yapma: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteRakkad Mesaj tarihi: Ekim 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2002 Gerçekten güzelmiş eğer GM arıyorsanız olabilirm.Haber bekliorum.[hline] Saygılar.. White Rakkad,the Dwarf Warrior. :yapma: :hrr: :yapma: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 13, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2002 gm alımı yok shu anda =)[hline]supergirl ve drummnbass eskidendemiş ki: siz takılın 24 saat exiqler! Fizikçiler büyücülere inanmıyor... ben de bu durumda fizikçilere inanmayarak öcümü almış oluyorum -Zifnab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2002 E bu kadar lag varken nasil oynanabilir?[hline]Ellenium UO Shard We Don't Creat a Legend We Live in it....!!! www.ultimaonlinetr.net Bilgi için: mailto:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2002 Dialup la falanmi kurdunuz?[hline]Ellenium UO Shard We Don't Creat a Legend We Live in it....!!! www.ultimaonlinetr.net Bilgi için: mailto:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2002 feci lag var yaw :D[hline]Saygılarımla, Mine Storm Mine Storm, The Guildmaster of Rock'n Miners Farmanin Storm, The zavalı elfin teki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilgalath Mesaj tarihi: Ekim 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2002 zuh zuh zuh deli laga rağmen elimde baya +15 var zuh zuh zuh bşi isteyen varsa bana gelsin nick aynı :)[hline]O mor henion i dhû: Ely siriar, êl sila Ai! Aniron Undo'mieL Tiro! Êl eria e môr. I 'lir en êl luitha 'uren. Ai! Aniron... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2002 ya tunca şu forumu okuosan şu laga bi çözüm bulmanızı rica ediyorum gözünüzü seveyim bulun bi çözüm ya baya zevkli server da oynayamıoz :D[hline]Saygılarımla, Mine Storm Mine Storm, The Guildmaster of Rock'n Miners Farmanin Storm, The zavalı elfin teki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yo5un Mesaj tarihi: Ekim 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2002 Tüm staffı ve Metayı gözlerinden öpüyorum yani içinde pek büyük ayrıntılar vs vs olmasada yinede beni gayet eğlendiriyo ayrıca tüm stafftan star chamberı 4 kez yaktığım GM havuzuna işediim jaile sıçtığım ve adminlerin guild stonuna nuke attırdığım için özür diliyorum özellikle metadan tabi o uğraştı benle hani söyliyim dedim staff bana kin beslemesin Yo5uN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2002 ya server kapalı mı?[hline]Saygılarımla, Mine Storm Mine Storm, The Guildmaster of Rock'n Miners Farmanin Storm, The zavalı elfin teki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilgalath Mesaj tarihi: Ekim 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2002 evet baba kapalı istersen bizim server a gel... ip si:195.174.69.6 port: 2593 baya iyi bi server... beklerim...[hline]O mor henion i dhû: Ely siriar, êl sila Ai! Aniron Undo'mieL Tiro! Êl eria e môr. I 'lir en êl luitha 'uren. Ai! Aniron... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteRakkad Mesaj tarihi: Ekim 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2002 geliorum gilgalath baba :)[hline] Saygılar.. White Rakkad,the Dwarf Warrior. :yapma: :hrr: :yapma: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 17, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2002 laga chaaare yok malasef cableden açıyorum öylesien açmıştım ama serverda ciddi ciddi kasanlar var yaf =) adamlar nebulayı bırakıyo[hline]supergirl ve drummnbass eskidendemiş ki: siz takılın 24 saat exiqler! Fizikçiler büyücülere inanmıyor... ben de bu durumda fizikçilere inanmayarak öcümü almış oluyorum -Zifnab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2002 ya usta server öle böle deil süper zevkli ya :D valla aç yaw çok beğendim ben[hline]Saygılarımla, Mine Storm Mine Storm, The Guildmaster of Rock'n Miners Farmanin Storm, The zavalı elfin teki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 17, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2002 açık şu anda[hline]supergirl ve drummnbass eskidendemiş ki: siz takılın 24 saat exiqler! Fizikçiler büyücülere inanmıyor... ben de bu durumda fizikçilere inanmayarak öcümü almış oluyorum -Zifnab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2002 tuncacim kafana meteor dussun :) git ders calis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 18, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2002 ehuehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2002 server kapalı mı :([hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteRakkad Mesaj tarihi: Ekim 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2002 Abim ciddileştirin şu serverı yani ciddileştirin derken Lag den bahsediom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 LoginServer=62.248.2.205,2593 up yeni ip =)[hline]Join my army of the elves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 bi adminden rica etsem ilk msjdaki ip yi az önce yazıgım iel deiştirebilrimi[hline]Join my army of the elves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 up[hline]Join my army of the elves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heller Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Tunca senin dark realmde taaa ilk açıldığı zamandan beri oynarım en sevdiğim en eğlendiğim shardlardandır senden tek ricam sürekli açık tutman... Başarılar...[hline][b]* Never Feared Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 giremiyorum :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar