l_Sarsie_l Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Zıcıldı bu knightonline nedenleri aşşağıda: 1."Skil bug" denilen şey 1 yılı alır düzeltmesi çünkü bu oyunu 1000000 kişiyi geçik "ingiliz,amerika,irlanda,peru,hatta bangladeş,ırak,iran...vb ülkeler oyunuyo kısaca tüm dünya" 2.abyss gem kasarken ölünce %1 gidiyo ordada 30 kere ölürsen yvay haline!!!! 3.civcivlerin elinde alev alev alev alev... yanan silahlar var.benim elimdeki silahı dandik görüyolar :-( 4.Xlar bol olduğundan teloprtlar şu fiyatlarda abys gem kasacaklar:37k ve baya bi %yi gözden çıkarmalılar paina,asga:10k camplar:10k castleler:5k maradon:1k savaşa gidiş 2ye ayrılıyo: 1.ufeferson castle/asga/rabia/lunar war:40k yı geçiyor 2.maradondan gidiş:5k 5.damegeler düzeldi ama yaratıkların vuruşu %40 daha fazla!!!! 6.yaratıkların defansı %40 daha fazla!!!! 7.yaratıkların healt ı %40 daha fazla!!!!!!!!!! yaratıklar %6 daha fazla hızlı koşuyor örn:goblin keserken 1 ınfermoyu atyom buggere ardından seri şekilde alanı atıyodum şimdi atamıyorum!!!!!!! 8.bizim atackmız 1327olursa(warior)1000 çakarız vuruşumuz azaldı 9.bizim dafans 500 olursa 300 kabul edilir defans azaltıldı!! 10.golem harpyy vb.. yaratıkları provoker ile kesemediğimizden millet daha zor lv kasmak zorunda kalıyo nowacılar simildo partisi kuruyolar!!!! 11.Milletin eslanta gitmesine gerek kalmadı eslant yaratıkları lufersonda 12.eslanta lv 60 üstü kişiler tektek trol kesiyor.genellikle wariworlar 13.cz deki org bandit camp eskiden bi işe yarıyodu şimdi yaramıyor Not: ne işe yarıyor diye derseniz eskiden celeceket of org bandit iteminden 100 tane biriktir 20m alıyorsun(kolay kolay çıkmıyo yaratıkları zor) bu maddeler yeterli sanırım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 yani iyicene boka sarmış :)[signature][hline][Bayrakları Bayrak Yapan Uğruna Dökülen Kandır] Beyaz Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 oynama o zmn...[signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn*an uben tanatha le faelas* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 arkadaşım sonuçta bu bir oyun illa oynayacan diye bişi yoq haa bende arada isyan ediyorum ama benim böle zıctım oyunun içine die bi topic açtığımı gördün mü? hayır sonuçta bu oyunu oynamayınca yada oynayınca sana madalya vermiyolar vaan da kurtarmıosun oynayınca eğer oynan mayacak bişiyse silin olsun bitsin burda kendinizi yemenin alemi yoq ben onu demek istedim...[signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn*an uben tanatha le faelas* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Orc bandit villiage nasıl işe yaramıor? Biz kesioruz hep? drop uda ii ^^[signature][hline]Bir zamanlar KO vardı... Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 28xxx Server: Diez Fake acc a karsı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 aman yaf bu ünifersite olayı bitirdi beni zati sinirlerim gergin babamda istemio istediim bölümü :( bizde bilioruz günde en az 12 saat oynadıımız günleri de bi süre soora boş gelebilio o kadar zor bişi deil bırakmak[signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn*an uben tanatha le faelas* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 yaw cidden oyunun icine zıcııldı...civcivler bizi kaala almıyorlar.ama yinede bisey farketmez..civcivin novasından 3 tane yedim yine bisi olmadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ya sonuçta lvl 20 adam ne kadar vurabilirki bide bence bu (+8 itemlar stillo fln) ii oldu eline alan keriz(sorry) çıkıo cz ye bi cut!! luk canları var vuruon beleş np :)[signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn*an uben tanatha le faelas* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 MrAndersson muhalefet party gibisin alimallah her topicte bi tezatlığın var Allah düşmanımı eline düşürmesin seni :-)[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Satılık complete robe+6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 geçen oyunda s.s alacaktım geç kaldım alamadım kahramanımızı kestiler çünki neyse ilk defa clanla cz ye gittik garibin teki açmış seek bekliyo yanına gitti başkan lvl die sordu bizimki cvp veriyo 29 ama civciv yok beginner helper yapmamış elinde 2 stiletto hepinizi keserim dio ben gidiyorum şimdi bakın dedi baktık ve gördük arkadaş bir orc rouge tarafından katlediliyo işte KE böle bişe oldu neyse bu hikayede burda bitti.[signature][hline] KE DELETED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enaksis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ya oyun boka sardı ama hala bırakmıyorum. yakında vizeler başlayacak ama hala oynuyorum. stiletto ya gelince işe yarıyor. kullan ve gör. üstündeki posion damage yeter zaten. kerizlikle alakası yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
speedy21 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 " Zıçtıımın KO'su; ne kadar b.ktan olduğunu bilsemde bırakamıyorum " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Castle Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 bende uyuz oliim ama baımlılık yapiiiiy, ('.') Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar