aquila Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 yahu millet paralari goturuyo siz burda bosuna birbirinizr giriyosunuz. kimse sizin icin top oynamiyo cikip, herkesin derdi kendine. bu kadar kaptirmayin kendinizi...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 @Smoke: takmışsın bi ortak hareket, ittifak fln fln... Nedir bu ya. Ortak hareket etmek iyi bir şeydir. O kadar kulübün bir bildiği vardır. Ayrıca etkimiz olmuyor ki, yine kararlar aynı boşuna kasma kendini. Verecekler yine kupayı size...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Offf, spor bölümünde 5 sayfayı geçen her konu gibi bu da kilide mahkum olacak sanırım...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Napalım gaza geliyoruz istemeden. Neyse sıktı aynı konuyu tartışmak, ben yatıyorum herkese iyi geceler.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: nileppezdel, 03 Ekim 2005 23:37 tarihinde demiş ki: @way: eleştirileri kabullenmek erdemdir. Hele eleştiri haklıysa, kabul edemiyorlarsa istifa etsinler de tarafsız bir başkan seçilsin. iyi de o hatada sadece hakemin sucu var o hata da insan olması mukemmel degil her insan gibi..hakem in yaptıgı bi hatayı federasyon ve FB spor klubune mal etmek cok sacma hele bole pankart acmak cok komik..sanki 2-3 pankart acıldı diye adamlar istifa mı edecek? bjk lılar vali istifa diyo Bush un Ligle ilgili bi baglantısını ogrenseler Bush istifa bile diyecekler..(lol) sonucta kimse istifa etmiyo herkes yerinde kimsenin bi yere gidecegi yok..sonucta o hata yuzunden macı almadık ki? 2-1 oldu hatalı bi karar yuzunden.. konyanın yapacagı hakları olan itiraz haklarını kullanacaklardı..onlar mactan koptular hakeme saldırdılar..olacak is mi bu?bana bole haksızlık yapılsa daha cok hırslanırım ulan siz bole yaptınız simdi ben sizin ... mantıgıyla oynarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 way cim o hakemler emir kulu. ayrıca kaçıncı aynı hata. 4 hakem de bu olayı görmüyosa ben bunda bişi ararım.[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz... Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. [Bu mesaj ReDDoG tarafından 04 Ekim 2005 00:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: nileppezdel, 03 Ekim 2005 23:57 tarihinde demiş ki: @Smoke: takmışsın bi ortak hareket, ittifak fln fln... Nedir bu ya. Ortak hareket etmek iyi bir şeydir. O kadar kulübün bir bildiği vardır. Ayrıca etkimiz olmuyor ki, yine kararlar aynı boşuna kasma kendini. Verecekler yine kupayı size... ittifak : 1 . Anlaşma, uyuşma, bağlaşma. 2 . Oy birliği ortak hareket etmek ayri birsey guc birlestirip tarafsiz olmasi gereken bir kuruma baski yapmak ayri birsey tum gs, bjk golleri nizami, degil mi? bundan sonra bir hakem de bjk, gs macinda bir hatali karar verir, gole sebebiyet verirse ne olacak? O hafta da fb sahaya bi pankartla ciksin vs... hatali bir kararla mac 2-1 olmus sanki berabere giden bir macta son dakka da 2-3 olmus havasinda herkes. hatali karar sonucu gol yiyip, morali bozulan takim oynamasin zaten profesyonel ligde anelkanin verilmeyen bariz penaltisi da soz konusu degil zaten gecen hafta fb nin lig macini izlediniz mi? kac penaltisi verilmedi fb nin. Bariz penaltilari diyorum sadece! Bu mu fb yi koruyan "fenerasyon" dediginiz TFF ? Dibe vururken elbet yukarda birseye tutunmaya calisiyor herkes. Ama , her kusun etin yenmez ne yazikki![signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: enema, 03 Ekim 2005 23:26 tarihinde demiş ki: said: Wendigo, 03 Ekim 2005 22:54 tarihinde demiş ki: En komigi de, son haftaya ayni puan da girip son macta 6-7 atilan maclarin unutulup, ortaklik yapilmasi! fener hicmi 8 gol atmadi herangi bi takima? o sezon besiktasda ankaragucunu 0-6 yenmisti. herseye sike demeyin, ha ayrica o sezon yanilmiyorsam 8 averaj farkiyla kazandik sampiyonlugu. tabi isi garantiye aldiniz dicek birileri neyse.. bu cevabini bilgisizligine veriyorum donemin eski yoneticileri ve rakip takim oyunculari tarafindan itiraf edilmis bir hadisedir bu. komik olmayalim. Turkiye liglerinin en bariz sikesi olarak tarihe gecmistir. Fb hic mi 8 atmadi mi atti tabiki. ama sampiyonu averajin belirleyecegi bir son macta degil! o mactan sonra kaleci ne yapmis bi arastirin ogrenin.[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Fenerede 1 hafta önceki pankart için ceza verceklermiş zaten, diğer 3 kulüp yanlız bırakmayalım diye yapmışlar =P Fenerin hakem 'hata'sıyla kazandığı kaçıncı maç bu yanlız. Biyerden sonra patlıyor diğer taraflarda.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: Wendigo, 04 Ekim 2005 00:50 tarihinde demiş ki: bu cevabini bilgisizligine veriyorum donemin eski yoneticileri ve rakip takim oyunculari tarafindan itiraf edilmis bir hadisedir bu. komik olmayalim. Turkiye liglerinin en bariz sikesi olarak tarihe gecmistir. Fb hic mi 8 atmadi mi atti tabiki. ama sampiyonu averajin belirleyecegi bir son macta degil! o mactan sonra kaleci ne yapmis bi arastirin ogrenin. o mactan sonra kaleci birakti futbolu bilyorum, ama kimse itiraf etmedi sike oldugunu. bilgisizligine degilde hurafelere inanmamana veriyorum diyebilirsin. herhangi bi macta 8 gol atabilir buyuk bi takim. neyse isteyen ankaragucuyle gs ittifak yapti desin lol. edit: bu itiraflarin kaynagini gosterirmisin ya merak ettim. yoksa bende baslicam en bariz sike fb-konya macinda olmustur diye.[signature][hline]fol lol the doh fol the day [Bu mesaj enema tarafından 04 Ekim 2005 08:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lahoya Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: Passanger, 03 Ekim 2005 20:35 tarihinde demiş ki: Kapatın sahaları 3er mac. az olur bi sene ihrac[signature][hline]Şerefliyiz çünkü futbolu ayakla oynuyoruz... (Daum Konya maçından sonra dedi ki :Anelkanın attıgı gol normaldi ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 şimdi sahaya "Türk! Övün, çalış güven." pankartıyla çıksalardı yine ceza alacaklar mıydı? o zaman bu takımlar bu hafta da böyle bir pankartla çıksın bu na da ceza verilirse ne olur ben onu merak ediyorum.[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 izinsiz çıkarlması sebebiyle sanırım[signature][hline]tea for two and two for tea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Şimdi arkadaşlar demişiniz ki yok efendim fb yukarı çıkıyor diğerleri düşüyor diye birleştiler... Şimdi bir düşünelim geçen yaza gidelim bu 3 takıma karşı Fb kimle birleşti kimi gaza gettirdi bu havuz sistemi için? Anadolu klüpleri olmasın yoksa? ee ne oldu fb istediğini aldı olay kapandı neyse birde bu fenerasyon fln deniyor acaba neden? Sizce bir gecede futbol gibi ülkemizin en önemli spor olayının başına geçecekler bir kadro grup hiç deneyimi olmayan bir tlfon (acaba kim aradı) ile acele bir grup oluşturup başkanlığa aday olup kazanması biraz şüpheli değil mi? Ha Ben Bjkliyim bizim 100. yılımızda hatta Yıldırım Demirören yöneticiyken hakemlere işler iyidi ama adam ne zaman istifa etti bir anda işler bozuldu sonuta temiz futbol diyoruz her takım kirli ama artık bundan sonrasına bakmak lazım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 pfdkdaki çıkıp konuşma yapan eleman geçen ahfta fener izinsiz pankart açtıktan sonra nie hemen bu tepkiyi koymadı geçsin bunları verilicekse ceza hepsine verilir[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar