Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ramazanınız mübarek olsun..

malik

Öne çıkan mesajlar

olmuo abi yapamadım valla:)
ramazan vesilesiyle geri geldik işte:)
dışlayın dışlayabildiğiniz kadar:)

hepinizin ramazanın çok içten kutlarım,bir dahaki ramazana erişememk var e bu yüzden de brs ramazana dikkat etmekte fayda var..sıkıntısız ve dolu dolu bi ramazan geçirmek dileğiyle tekrar mübarek olsun..

bu arada bugün denim diye ilk orucumu tuttum ben,sahura kalkmazsanız feci başınız ağrıo sölim,sahur yapmakta fayda var..hadi eyv[signature][hline]zebani.(düşünen ceset)
Sosyal ağlarda paylaş

Cümlemizin Ramazan ayı mübarek olsun şimdiden, hayırlısı olsun herşeyin[signature][hline]Absolute, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

@fede:aman abi:)
konuyu dağıtma,insanlara biraz ramazanı hatırlatmak bile güzel şey..
yaparsın hakkın da rica edecem ben:)[signature][hline]zebani.(düşünen ceset)

[Bu mesaj malik tarafından 04 Ekim 2005 23:21 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj malik tarafından 04 Ekim 2005 23:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ramazanınız mübarek olsun...

Arkadaşlar nette imsakiye arıyom nerden bulunur bilen var mı?[signature][hline]Kuzgun'dum ben.Ondan evvel de Bugvan...
turambarturin, 14 Eylül 2005 18:32 tarihinde demiş ki:
küçükkene zihinden problemler diye kitaplar vardı sarı sarı bilen bilir,neyse işte o kitapların 5. sınıf zihinden problemleri tuvalette bitirmiştim

Ağır ağır, yavaş yavaş...
Sosyal ağlarda paylaş

Evet tum musluman kardeslerime ramazan ayinin mubarek gelmesi.. Ve oruclarinin kabul gormesi.. Allah'in onlara şefaat etmesi dilegiyle..[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki:
bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır.
ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 05 Ekim 2005 01:31 tarihinde demiş ki:
Ben orcumu rested a biraktim, ilerde 2x sevapla tutucam

Kutlu olsun Ramazan ayi herkese

Nadasa yatırmak bu değildi penth, coğrafya derslerinize kim geliodu sizin :D[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...