Quedragha Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 benim bu kız arkadas biras cins ne diicemi bilemiiyom bana bir yardım edin[signature][hline]The Venom İs here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 pof[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Direk dal benimle çıkar mısın diye[signature][hline]DiaBLeSSe,27 Eylül 2005 17:29 tarhinde demi$ ki: ---------- Wendigo, 27 Eylül 2005 01:15 tarihinde demiş ki: beyaz pati'klerim nerde hanim mac basliyo ---------- *Şiş lerini ele alır, harıl harıl örmeye koyulur * [/b]PetLine Veteriner Kliniği Buda Kopulacak Topic ve Mantarın Süper Yazısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quedragha Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 neden pof [Bu mesaj Quedragha tarafından 04 Ekim 2005 19:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 acık ol durust ol kendın ol kendıne guwen rahat dawran ndn cıns arkadsın açsana anlamadım![signature][hline]mutluluk bile acı werıyor çunku sonu war biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 hergun butur 158263732429242427425342942742043534535835359485345730456304583049830693843489753904753530486340683*0468 tane topıc acılıyor o yuzden.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quedragha Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 yani ben buna seni seviyorum diorum arkadaslarla mesaj yollıom bi düşünmem lazım dio[signature][hline]The Venom İs here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Şu topicleri toparlasak, dünyanın en güzel hatununu ele geçiririz.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quedragha Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 bencede olabilir[signature][hline]The Venom İs here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ee heralde dusuncek canım hemen atlamaz tabı sen sabret bekle bence we dewam et sewdğini solemeye[signature][hline]mutluluk bile acı werıyor çunku sonu war biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quedragha Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 yani nasıl desem bilemiyorum[signature][hline]The Venom İs here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quedragha Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 tesekkürler hepinize ama yine ve yeni fikirlerinizi bekliom[signature][hline]The Venom İs here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Abi kız düşünmem lazım diyorsa biraz daha fazla uğraşman lazım bence vazgeçme sonuç ne olursa olsun[signature][hline]DiaBLeSSe,27 Eylül 2005 17:29 tarhinde demi$ ki: ---------- Wendigo, 27 Eylül 2005 01:15 tarihinde demiş ki: beyaz pati'klerim nerde hanim mac basliyo ---------- *Şiş lerini ele alır, harıl harıl örmeye koyulur * [/b]PetLine Veteriner Kliniği Buda Kopulacak Topic ve Mantarın Süper Yazısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ya bosver abıcım nıyetı varsa zaten kendı sana bellı edecektır yoksa ıstedıgın kadar ugras sonu bos.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ahah would you like to exit with me? yada çıkışa gel çıkışa[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 yrn sennle biyerlere gidelim sinemaya filan ama arkadas olarak gitmeyelm sevgili olarak gidelim de madem cins sende cins bi sekilde soyle[signature][hline]kanitlayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: Janitschar, 04 Ekim 2005 19:01 tarihinde demiş ki: Şu topicleri toparlasak, dünyanın en güzel hatununu ele geçiririz. evet bence de ayrıca kızla ÇIKMAK istiyosan bence sorun var[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 "geh sinemaya gidek" filan de işte. gerisi gelir.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: Quedragha, 04 Ekim 2005 19:00 tarihinde demiş ki: yani ben buna seni seviyorum diorum arkadaslarla mesaj yollıom bi düşünmem lazım dio azuahuha, buda güzel.Kardeş bi kız ya sever yada sevmez ortası olursa genelde yalan olur ben sana söyleyeyim.Git yüz yüze konuş, önce hal-hatır sor sonra diğer güncel olaylardan bahset en son ben senden hoşlanıyorum de ve onun senin hakkındaki fikirlerini öğren bilemiyorum demek başka bir düşünmem demek başka.Senin hakkında mi karar veremiyor yoksa kendisi ile ilgili bi durum mu var onu öğren.kaybedecek bir şeyin de yok, bir sürü kız var dışarda o olmazsa başkasını bulursun. *ben tecrübelerimden yola çıkarak söylüyorum, bazı arkadaşlar atlıcak şimdi ilişki masterı falan değilim.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ramazan ramazan ayıp cık cık cık..[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ya bence bu tür olayları yanıtlayan arkadaşlara güzin abla yada tercihe göre hamza dayı title ları verilip msn den özel olarak dertleşilmelidir böyle olmuyo onca üyenin kız işleri gitmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 bencede... hatta özel bir yer açalım, oraya oy ile bi hamza dayı birde güzin ablaya koyalım.Mail ve msn lerini versinler ki ulaşmak kolay olsun.Hmm bi de terazide verelim hangisi daha iyi, daha başarılı fln güzel olur yani... [signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- [Bu mesaj Arloth tarafından 05 Ekim 2005 11:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: fastreload, 04 Ekim 2005 22:32 tarihinde demiş ki: ahah would you like to exit with me? i like u do u want exit with me ? nihaha [signature][hline]Ezeepeezeeeezeepeeezee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: fastreload, 04 Ekim 2005 22:32 tarihinde demiş ki: ahah would you like to exit with me? yada çıkışa gel çıkışa ahua süper olmuş.[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 sert davran arada bir yanyana gelınce ıkı uc tane gıydır kızlar sert erkeklerden hoslanır ıkı gun sonra degıl sevgılın karın olur :D[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar