Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ben su an kız arkadasa çıkma teklif etmeye çalısıom teorilerinizi beklemekteyim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
acık ol durust ol kendın ol
kendıne guwen rahat dawran
ndn cıns arkadsın açsana anlamadım![signature][hline]mutluluk bile acı werıyor çunku sonu war biliyorum
Mesaj tarihi:
hergun butur 158263732429242427425342942742043534535835359485345730456304583049830693843489753904753530486340683*0468 tane topıc acılıyor o yuzden.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız.
Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız.
Mesaj tarihi:
ee heralde dusuncek canım hemen atlamaz tabı
sen sabret bekle bence
we dewam et sewdğini solemeye[signature][hline]mutluluk bile acı werıyor çunku sonu war biliyorum
Mesaj tarihi:
Abi kız düşünmem lazım diyorsa biraz daha fazla uğraşman lazım bence vazgeçme sonuç ne olursa olsun[signature][hline]DiaBLeSSe,27 Eylül 2005 17:29 tarhinde demi$ ki:
----------
Wendigo, 27 Eylül 2005 01:15 tarihinde demiş ki:
beyaz pati'klerim nerde hanim mac basliyo

----------
*Şiş lerini ele alır, harıl harıl örmeye koyulur *

[/b]PetLine Veteriner Kliniği
Buda Kopulacak Topic ve Mantarın Süper Yazısı
Mesaj tarihi:
ya bosver abıcım nıyetı varsa zaten kendı sana bellı edecektır yoksa ıstedıgın kadar ugras sonu bos.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız.
Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız.
Mesaj tarihi:
yrn sennle biyerlere gidelim sinemaya filan ama arkadas olarak gitmeyelm sevgili olarak gidelim de madem cins sende cins bi sekilde soyle[signature][hline]kanitlayabilirim...
Mesaj tarihi:
said:
Janitschar, 04 Ekim 2005 19:01 tarihinde demiş ki:
Şu topicleri toparlasak, dünyanın en güzel hatununu ele geçiririz.

evet bence de

ayrıca kızla ÇIKMAK istiyosan bence sorun var[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm;
Ben senin için yaşamayı göze almışım.
-natalieye
Mesaj tarihi:
said:
Quedragha, 04 Ekim 2005 19:00 tarihinde demiş ki:
yani ben buna seni seviyorum diorum arkadaslarla mesaj yollıom bi düşünmem lazım dio

azuahuha, buda güzel.Kardeş bi kız ya sever yada sevmez ortası olursa genelde yalan olur ben sana söyleyeyim.Git yüz yüze konuş, önce hal-hatır sor sonra diğer güncel olaylardan bahset en son ben senden hoşlanıyorum de ve onun senin hakkındaki fikirlerini öğren bilemiyorum demek başka bir düşünmem demek başka.Senin hakkında mi karar veremiyor yoksa kendisi ile ilgili bi durum mu var onu öğren.kaybedecek bir şeyin de yok, bir sürü kız var dışarda o olmazsa başkasını bulursun.

*ben tecrübelerimden yola çıkarak söylüyorum, bazı arkadaşlar atlıcak şimdi ilişki masterı falan değilim.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...
LorathTauren/Druid @ Sylvanas
-What is done , can not be undone-
Mesaj tarihi:
ya bence bu tür olayları yanıtlayan arkadaşlara güzin abla yada tercihe göre hamza dayı title ları verilip msn den özel olarak dertleşilmelidir böyle olmuyo onca üyenin kız işleri gitmiyo
Mesaj tarihi:
bencede... hatta özel bir yer açalım, oraya oy ile bi hamza dayı birde güzin ablaya koyalım.Mail ve msn lerini versinler ki ulaşmak kolay olsun.Hmm bi de terazide verelim hangisi daha iyi, daha başarılı fln güzel olur yani...
[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...
LorathTauren/Druid @ Sylvanas
-What is done , can not be undone-

[Bu mesaj Arloth tarafından 05 Ekim 2005 11:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
fastreload, 04 Ekim 2005 22:32 tarihinde demiş ki:
ahah
would you like to exit with me?

i like u do u want exit with me ? nihaha
[signature][hline]Ezeepeezeeeezeepeeezee
Mesaj tarihi:
said:
fastreload, 04 Ekim 2005 22:32 tarihinde demiş ki:
ahah
would you like to exit with me?

yada çıkışa gel çıkışa

ahua süper olmuş.[signature][hline]I gladly obey.
Mesaj tarihi:
sert davran arada bir yanyana gelınce ıkı uc tane gıydır

kızlar sert erkeklerden hoslanır ıkı gun sonra degıl sevgılın karın olur
:D[signature][hline]you'll hear my cries on the wind...
  • Yeni Oluştur...