Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 hernerden olursa olsun farketmez şimdiye kadar çizilmiş sizce en abi en baba karakterinizi anlatın burada....... bence Sephiroth..... hele Kingdom Hearts taki hali bi başka olmuş..... Kullandığı kılıcı (masemune) tarzı fln tam böyle Daatırım Huleyn yaklaşmayın olaylarında........FF7 nin kötü adamı dır kendisi....çok severim çok!![hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Son Goku, Db, DBZ, DB GT... o bize mutluluk getirdi. her zaman neşeli ve umursamazdı. bi daha görüşünceye dek hoşça kal Goku. (ben bu lafı bi yerden hatırlıyorum amaaa :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 hernerden olursa farketmez demişsin de ben anime olarak alıyorum.. sailor mercury / ami, neredeyse benim kıza dönüşmüş halim gibi, çok benziyoruz. hani bir geyik vardır "kendimden bişiler buldum diye" hah işte tam onu diyebileceğim bi karakter.. :)[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 ehueue ne diyeyim ben şimdi... *! kurdela verir*[hline]B.O.S. Paladin: Die scum! Mutie:*looks confused* Huh? [turns a human into another green stupid smelly mutant] Mutie:*still confused* Whut? Mutie Clone:*trying to understand what's happening* Arrgghh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 merkür'ün toz bulutunu yollarım rakibi görmediğin için direkt critical yersin ona göre.. :-p[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 kıza dönüşüp yap o işi bonus alırsın lol..[hline]B.O.S. Paladin: Die scum! Mutie:*looks confused* Huh? [turns a human into another green stupid smelly mutant] Mutie:*still confused* Whut? Mutie Clone:*trying to understand what's happening* Arrgghh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 benim en baba bulduğum karakter fallout serisininPipboy'u[hline]B.O.S. Paladin: Die scum! Mutie:*looks confused* Huh? [turns a human into another green stupid smelly mutant] Mutie:*still confused* Whut? Mutie Clone:*trying to understand what's happening* Arrgghh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 *neredeyse benim kıza dönüşmüş halim gibi, çok benziyoruz* :D vay sam....bole fantazılerımızde var ha? Neyse ben kendı fıkrımı soyleyeyım Jubei Yagyu ....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 sen de abidik gubidik kıyafetli bir dişi zebani gibi giyinirsen kabul..[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 ben niye öyle giyineyim öyle bir merakım yok :)[hline]Sam, 28 May 2003 00:12 tarihinde demiş ki: sailor mercury / ami, neredeyse benim kıza dönüşmüş halim gibi, çok benziyoruz. hani bir geyik vardır "kendimden bişiler buldum diye" hah işte tam onu diyebileceğim bi karakter.. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 imzaya bak adam benim üzerimden ün kazanır oldu yahu :) bu arada başlığı da batırdın be hoca.. :-p[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Gatts->berserk aşmış, kıran, kesen, ezen, conanla aynı kefeye koyabileceğim bi karakter. o derece ;) ama bisürü var. bi de farklı kategoriler de var... En Cool->ff7 Sephiroth. bi de Squall vardır ff8den ama cool görünmeye çalışıp antipatik olabilen ilginç bi karakterdir. rinoa bundan ne buldu bilmiyom walla :-p Evangeliondan Gendo Ikari de ayrı bi cooldur. ama soğuk bi adamdır... en kıl->berserkten Grifith. bu kadar .bne bi karakter daha yok ;) en rüküş->Alucard- Hellsingden. Kırmızı ama nası bi kırmızı o öyle yaw? herif üstüne bişey giymeyince karizmasına +8 falan geliyo işte siz düşünün gerisini... en komik->Vash The Stampede-Trigun. Kopartır adamı... Songoku da fena diil... En ezik->Shinji Ikari. Evangelion, Gendonun oğlu. Her seferinde başka bi ezikliğini görüp ekran karşısında kendi kendimizi yediğimiz karakter. ya da karaktersiz şahıs...[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Samurai Shodown'dan Genjuro Kibagami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 said: Dragonutopia, 28 May 2003 00:32 tarihinde demiş ki: *neredeyse benim kıza dönüşmüş halim gibi, çok benziyoruz* :D vay sam....bole fantazılerımızde var ha? Neyse ben kendı fıkrımı soyleyeyım Jubei Yagyu ....[hline]A little less conversation a little more action please hay arada farketmediğim tek mesaja bak sen.. fantezilerimde ütopik ejderhalar üzerinde minigun kalite kontrol testi yapıyorum, bir ara hatırlat da sana anlatayım.. :-p[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 NOIR - chloe amman ya rabbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Subaiku, Faye Valentine ya da Eta Eta olmak isteyecegim bir tiptir :) Cowboy Bebop[hline]In me forever and ever and ever forever, Wanderlust! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 izledikledimden animeler arasında en karizması Cobraydı herif manyak karizma sonra dragon baaldaki mavi ve gümüş genarel çok iyidi pek izlemişliğim olmasada vampir huter d bayağı karizma gözüküyor [Bu mesaj TheSilver tarafından 28 May 2003 09:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Reaper Ukyo Tachibana daha bi karizmatik bence :) Genjuro sırf sırt kası.... Samcim o elindekini birakıp da gelirsen Ejder utopyasının nacizane insan deneylerinden birini sana uygulayabilirim....ama onu bırak once :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 ya bu haomarunun bir anime filmi falan varmı oyunun hastasıyıdım özellikle haomaru yada nasıl yazılıyorsa adamımdı animesi olduğunu bilseydim yazardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konohamaru Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 hmmmm, en karizma karakter: 1. Hitokiri Battousai (Rurouni Kenshin) 2. Shadow (FF6) 3. Motoko Kusanagi (Ghost in the Shell - Stand Alone Complex) en bir hoş dişi: 1. Motoko Kusanagi (Ghost in the Shell - Stand Alone Complex) 2. Ayukawa Madoka (Kimagure Orange Road) 3. Tendo Akane (Ranma) ben mechya mecha demem bunlar gibi olmazsa: 1. VF-19 (Macross Plus) 2. YF-21 (Macross Plus) 3. VF-0D (Macross Zero) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 said: TheSilver, 28 May 2003 10:14 tarihinde demiş ki: ya bu haomarunun bir anime filmi falan varmı oyunun hastasıyıdım özellikle haomaru yada nasıl yazılıyorsa adamımdı animesi olduğunu bilseydim yazardım. var. samurai spirit(s)[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Samurai Shodown daki en iyi adam bence Tachibana Ukyo ya Veremli deve :D seviom onu Jubei diyen arkadaşada lafım Samanoske daha iyidir......[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 said: TheSilver, 28 May 2003 09:54 tarihinde demiş ki: izledikledimden animeler arasında en karizması Cobraydı herif manyak karizma sonra dragon baaldaki mavi ve gümüş genarel çok iyidi pek izlemişliğim olmasada vampir huter d bayağı karizma gözüküyor [Bu mesaj TheSilver tarafından 28 May 2003 09:55 tarihinde değiştirilmiştir] General Blue ve General Silver dragon balldaki ezik tiplerdendir, ayrıca blue'yu yumuşak bi tip olduğu için ayrıca sevmem, Goku ellerine sağlık denir :) DB serilerinin hepsindeki en karizmatik karakter bence SSJ 4 GOGETA eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Bence FF8 den Squall benim kendimeden bir parça buldugum karakter.Cogu ozelligiyle bana benziyor tek fark Squall hic geyik degildir ben ise bazen fazla geyik kacıyorum :) onun dısında yasamım bıle benzıyo.Adamla aynı kaderı paylasıyoruz Yanlızlıgı. Ama Squall sonunda Rinoa yı buluyor ve onu kazanıyor bende bir kızı buluyorum ama butun emeklerıme ragmen kazanamıyorum fark o :) Hatta soylıyım okul hayatımda aynı Seifer gibi bir dusmanım vardı uyuz bır cocuk.Cok ıyı arkadastık eskıden sonra bana adılık yaptı ve o gunden sonra hep rakıp olduk :) dişi karakter olaraksa Tenshi na Konamaiki den Megumi Amatsuka. Gordugum en guzel anime kızıve aynı benim aşık oldugum kıza benziyor :)[hline]Just as somethings can be right and useless Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Suiko Dragon UDIC (Ultima Dragons Internet Chapter) Armaden Dewild Lead HC armedendewild.frp-tr.net www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır [Bu mesaj Viktor tarafından 28 May 2003 22:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 unutmadık yaw bone bak arkada yazmıştım ben...[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar