Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

full adrenalin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ohanes diom O_o
oney oyle ya resme bakarken tırsıtm
gavur yapıo :P:D
ama düşünce süper ona binmek biras g*t ister :lol:[signature][hline]-baba akü yok
-farları açık bırakırsan olmaz tabi
-baba akü komple yok
-wtf ?
mayfer, 05 Eylül 2005 20:00 tarihinde demiş ki:
böyle yapınca kürtler pkklılar "aa türkiye türklerinmiş. boşver o zaman" dicekler. [/b]
Mesaj tarihi:
en basiti binersin diyelim kaza oldu(imkansız bisi) olduk gittik hemen dava acılır 131231 milyon dolar alırsın torununun torununun (bole 10 tane yazdıgımı dusunun) a yetecek kadar paran olur sende bu sefil hayattan kurtulursun :) bence binenler lutfen bi kaza olsun diye dua ediyolardır lol :) bole seyleri denemek lazım hayata bi kere geliyoruz ordan kork bundan kork eee ot gelip saman mı gideceksin? :)
Mesaj tarihi:
said:
bravecik, 26 Eylül 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
tepede kustugunuzu dusunun bi de :)

Bende aynı soruyu yöneltçektim de çekindim:D

350 metreden aşağı düşen kusmuğun momentumu ne kadar olur? Bide kaç metre öteye kadar püskürür? Bence bi 500 metre gider yani:P[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz...
Mesaj tarihi:
said:
Way, 26 Eylül 2005 22:40 tarihinde demiş ki:
en basiti binersin diyelim kaza oldu(imkansız bisi) olduk gittik hemen dava acılır 131231 milyon dolar alırsın torununun torununun (bole 10 tane yazdıgımı dusunun) a yetecek kadar paran olur sende bu sefil hayattan kurtulursun :) bence binenler lutfen bi kaza olsun diye dua ediyolardır lol :) bole seyleri denemek lazım hayata bi kere geliyoruz ordan kork bundan kork eee ot gelip saman mı gideceksin? :)

türkmüsün canim:)[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies...
www.zuhaha.cjb.net
Mesaj tarihi:
said:
bravecik, 26 Eylül 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
tepede kustugunuzu dusunun bi de :)
Düşem kusmuk parcaları mermi etkisi yaparmı acep öykkkkk :D haha burda olsa yemek yemeye param kalmazdı sanırım inersem öpsünler[signature][hline]ALaYıNa GiDeR ... :P
Mesaj tarihi:
adamlar adrenalin havuzuna girmişler, ben de burda adrenalin diye serbest düşüş kulelerine biniyorum. fırsat olursa kesin denerim, mükemmel ötesi.[signature][hline] harvester
İşte post kasan TW..kınıyoruz..
vaniLLe 1 Ağustos 2005 tarihinde msn de demiş ki:
1290 postum war senin de 1500lerde yakinda yetiscem sana =P
lylidn...
Mesaj tarihi:
off cok zevkli bisey o tur seylere binmek insan basta cok korkuyo ama sonra bi kere bindimi bi daha bi daha binmek istiyo :D[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger
Nor Hatred
Nor Love

Mesaj tarihi:
işte para bok gibi olunca insan ne yapsın şaşırıyo[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 27 Eylül 2005 16:07 tarihinde demiş ki:
Burdan bakınca güzel gorunuyorda oraya çıkınca insan yusufluyor :) Eşim ayrılırım diye tehdit edince binememiştik.

Tam adresini yazarmısın. Las vegas diye biliyorum ama o bina neyin nesidir.
Mesaj tarihi:
For ticket sales & information please call the Ticketing Box Office at (702) 380-7711.

Absolut, gidip de geri mi döndünüz binmeden? o.O :) [signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede?
Okuduğumuzu anladık mı? Cevap verelim '91

[Bu mesaj odchu tarafından 27 Eylül 2005 17:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
wohaa.. bitirmişler olayı
kusana kadar binerim, kustuktan sonra yine binerim
Xtreme All-day Unlimited Package $29.95

[Bu mesaj pittjr tarafından 27 Eylül 2005 18:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Joe, 27 Eylül 2005 18:00 tarihinde demiş ki:
Ama tehdit edilmiş en kötüsünden wallahi

hunter dediğin boyun eğmez! ^^

burdan paraşütle atlamak lazım.[signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede?
Okuduğumuzu anladık mı? Cevap verelim '91
Mesaj tarihi:
hiçbir kuvvet beni oralara çıkaramazdı galiba=)[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
(www.robbiewilliams-tr.com)

[Bu mesaj arina tarafından 27 Eylül 2005 18:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 27 Eylül 2005 16:07 tarihinde demiş ki:
Burdan bakınca güzel gorunuyorda oraya çıkınca insan yusufluyor :) Eşim ayrılırım diye tehdit edince binememiştik.

ahhaha light erkek abso :P[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki:
pardon
Mesaj tarihi:
6. kattan bakınca basım donuyor benim, binersem muhtemelen ruhumu teslim ederim, sizde burda arkamdan helva yersiniz sebep olur tıkınmaya:D[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
She had rainbow eyes..
  • Yeni Oluştur...