hellspe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ohanes diom O_o oney oyle ya resme bakarken tırsıtm gavur yapıo :P:D ama düşünce süper ona binmek biras g*t ister :lol:[signature][hline]-baba akü yok -farları açık bırakırsan olmaz tabi -baba akü komple yok -wtf ? mayfer, 05 Eylül 2005 20:00 tarihinde demiş ki: böyle yapınca kürtler pkklılar "aa türkiye türklerinmiş. boşver o zaman" dicekler. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 en basiti binersin diyelim kaza oldu(imkansız bisi) olduk gittik hemen dava acılır 131231 milyon dolar alırsın torununun torununun (bole 10 tane yazdıgımı dusunun) a yetecek kadar paran olur sende bu sefil hayattan kurtulursun :) bence binenler lutfen bi kaza olsun diye dua ediyolardır lol :) bole seyleri denemek lazım hayata bi kere geliyoruz ordan kork bundan kork eee ot gelip saman mı gideceksin? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: bravecik, 26 Eylül 2005 20:35 tarihinde demiş ki: tepede kustugunuzu dusunun bi de :) Bende aynı soruyu yöneltçektim de çekindim:D 350 metreden aşağı düşen kusmuğun momentumu ne kadar olur? Bide kaç metre öteye kadar püskürür? Bence bi 500 metre gider yani:P[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 off çok saglam yapmislar yalniz :D[signature][hline]S.E.N. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: Way, 26 Eylül 2005 22:40 tarihinde demiş ki: en basiti binersin diyelim kaza oldu(imkansız bisi) olduk gittik hemen dava acılır 131231 milyon dolar alırsın torununun torununun (bole 10 tane yazdıgımı dusunun) a yetecek kadar paran olur sende bu sefil hayattan kurtulursun :) bence binenler lutfen bi kaza olsun diye dua ediyolardır lol :) bole seyleri denemek lazım hayata bi kere geliyoruz ordan kork bundan kork eee ot gelip saman mı gideceksin? :) türkmüsün canim:)[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies... www.zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: bravecik, 26 Eylül 2005 20:35 tarihinde demiş ki: tepede kustugunuzu dusunun bi de :) Düşem kusmuk parcaları mermi etkisi yaparmı acep öykkkkk :D haha burda olsa yemek yemeye param kalmazdı sanırım inersem öpsünler[signature][hline]ALaYıNa GiDeR ... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letscry Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 bunlarin hepsini deli opmus bence:)[signature][hline]Kerem zerker rr5l5 excal/mid Elturco warlock rr6l1 excal/mid Arikan hero rr3 pryd/hib Kokokoko rr3 friar/camlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 adamlar adrenalin havuzuna girmişler, ben de burda adrenalin diye serbest düşüş kulelerine biniyorum. fırsat olursa kesin denerim, mükemmel ötesi.[signature][hline] harvester İşte post kasan TW..kınıyoruz.. vaniLLe 1 Ağustos 2005 tarihinde msn de demiş ki: 1290 postum war senin de 1500lerde yakinda yetiscem sana =P lylidn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 off cok zevkli bisey o tur seylere binmek insan basta cok korkuyo ama sonra bi kere bindimi bi daha bi daha binmek istiyo :D[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 işte para bok gibi olunca insan ne yapsın şaşırıyo[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Burdan bakınca güzel gorunuyorda oraya çıkınca insan yusufluyor :) Eşim ayrılırım diye tehdit edince binememiştik.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nvda Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: Absolut, 27 Eylül 2005 16:07 tarihinde demiş ki: Burdan bakınca güzel gorunuyorda oraya çıkınca insan yusufluyor :) Eşim ayrılırım diye tehdit edince binememiştik. Tam adresini yazarmısın. Las vegas diye biliyorum ama o bina neyin nesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 For ticket sales & information please call the Ticketing Box Office at (702) 380-7711. Absolut, gidip de geri mi döndünüz binmeden? o.O :) [signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede? Okuduğumuzu anladık mı? Cevap verelim '91 [Bu mesaj odchu tarafından 27 Eylül 2005 17:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Ama tehdit edilmiş en kötüsünden wallahi[signature][hline]Berk,17 June 2003 00:12 tarhinde demi$ ki: eheh ikiyol hatun değilmiydi BonePART, 17 June 2003 00:13 tarihinde demi$ ki: ikiyol aslında erkek processor kullanıyo kız sesi olsun diye [/b]Birazda Reklam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pittjr Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 wohaa.. bitirmişler olayı kusana kadar binerim, kustuktan sonra yine binerim Xtreme All-day Unlimited Package $29.95 [Bu mesaj pittjr tarafından 27 Eylül 2005 18:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: Joe, 27 Eylül 2005 18:00 tarihinde demiş ki: Ama tehdit edilmiş en kötüsünden wallahi hunter dediğin boyun eğmez! ^^ burdan paraşütle atlamak lazım.[signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede? Okuduğumuzu anladık mı? Cevap verelim '91 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GordioSs Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 valla yeni baktım öldüm ben gidiyorum oraya :D[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 annemi istiyorum.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 hiçbir kuvvet beni oralara çıkaramazdı galiba=)[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... (www.robbiewilliams-tr.com) [Bu mesaj arina tarafından 27 Eylül 2005 18:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 son resimdeki hatunlarda baya bi adrenalin miş :P[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: Absolut, 27 Eylül 2005 16:07 tarihinde demiş ki: Burdan bakınca güzel gorunuyorda oraya çıkınca insan yusufluyor :) Eşim ayrılırım diye tehdit edince binememiştik. ahhaha light erkek abso :P[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 bu adrenalin değil düpedüz vahşet ;)[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 ben heyecanımdan bakamam.[signature][hline]İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 6. kattan bakınca basım donuyor benim, binersem muhtemelen ruhumu teslim ederim, sizde burda arkamdan helva yersiniz sebep olur tıkınmaya:D[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] She had rainbow eyes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 su otele gidip bi tur binip gelmesi kac para tutar?[signature][hline]Rainy Durex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar