metal Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Ya bugün garip bişey oldu,girdim oyuna bi baktım üztümden beyaz bi melek ucuyor,sonra kayboldu.Bu başka arkadaşlarada oldu neyin nesi anlamadım. Başka gören ve ne olduğunu bilen varmı? SS almayı unutmusum şaşkınlıktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 admin oyuna girdiğinde çıkar cypherda da ben gördüm arkım oynuyodu[signature][hline]ben holigun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 admin oyuna girince mi çıkar ? fasarya bunlar inanmayın :D[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 peki inanma da üstünd eegçerken hiç i neede kekuri ring dediğinden şu adı tuhaf yaratıktan yanına indimi hiç bana oldu hemde iki tane indi[signature][hline]ben holigun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 bi kere goblinde geçmişti. aşağı hobgoblin attı. kafama düştü. öldüm. :D adasfsadasd ne bilim olm :D[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 dalga geç sen benle cihatcan psko yum ben swit veririm çok pis öle bi koşarsınki koşmaktan ölürsün:Dsaçmaladım farkındayım neyse :utaniem:[signature][hline]ben holigun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bjkbjk Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 zuhaha aynı şeyi bende gordum ss çektim ama kaydetmeyi unutmuşum moradonda (cypher) kafamdan geçti merchanttaydım kimse inanmadı ama sonra bi daha gorduk bi arkadaş vardı myhtril vasell den bomba yapılırmı diyen ona sorun cz de gormüş:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bjkbjk Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: Metakuso, 04 Ekim 2005 16:56 tarihinde demiş ki: admin oyuna girince mi çıkar ? fasarya bunlar inanmayın :D metakusa gormediysen neden milete laf atıyon emin ol inanmayanların kafasından geçmio:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 http://forum.knightonlineworld.com/viewtopic.php?t=71818[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ne bilim ya komik geldi. :D "gece ıslık duyarsan şeytan gelir" gibi bişi oldu bu :D asdasuhasu[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 doktor korkuorum *!Alt+F4 yapar, log out olur* :P[signature][hline]Bir zamanlar KO vardı... Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 28xxx Server: Diez Fake acc a karsı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 sonuç olarak canı sıkılan bi gmmiş[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devil_May_Cry Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 bende bugün gördüm diezde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l_Sarsie_l Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Bende gördüm o melekten,abeys gem kasıyodum adamın birini kestim os sıra kafamda belirdi silid bid kestim 2 tane o kaybolmadan baktım 2 sindende abyss gem ve x1000 geldi ama o sırada ne sevinmiştim :D :D :D :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 silid bid ney ?[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l_Sarsie_l Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 siloid big şu fareler ya 4 katta! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 haa solid bin :D[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: metal, 04 Ekim 2005 16:52 tarihinde demiş ki: Ya bugün garip bişey oldu,girdim oyuna bi baktım üztümden beyaz bi melek ucuyor,sonra kayboldu.Bu başka arkadaşlarada oldu neyin nesi anlamadım. Başka gören ve ne olduğunu bilen varmı? SS almayı unutmusum şaşkınlıktan SeN ERMişSin OLM :D[signature][hline]BRinG Me To LiFE ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 yalnzı bişey söleyeyim öle bişey gördüğünde kesebileceğiniz bossu adaını haykırın geliyo valla[signature][hline]ben holigun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 bu melekten allah razi olsun geçen bana +4Skeleton belt +10 lycoan staff 2x +4 4roc 25 paperdd helmet ve +4 iron neck verdi çok mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghtyu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ah ahh :D Ben bu Fotoyu lvl 50 iken felan almıstım 3 4 ay önce ama kimseye izah edememiştim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klasmen Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 benimde kafamda t,şaklı şeyler dolasio hadi hayırlısı (melek olmadıı kesin :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ben hiç mi göremiyecem şunu yaws 1 kere görsem ii olur lastik yanımda vurucam hemen :D[signature][hline] KE DELETED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 İçinden çok özel itemler düşüyormuş Kesen kişi direk level 73 oluyormuş Onemli not:Kesen kişinin leveli 73den yüksekse 73e düşüyormus aman diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar