Dopaq Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Windows XP'deki kasmalari nasil azaltabilirim? RAM'im 768MB ama hala WinAmp'i felan acarken acaip kasilio, ayni sekilde ICQ'de. Biraz akil verirseniz sevinirim :)[hline]Web: dopaq.com ICQ UIN: 92726079]92726079 E-Mail: [email protected] Para Makineleri: AutoClix | Degoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 win2k dene (şimdi sen bana "ben tavsiye istemedim win xp yi nasıl düzeltirim diye sordum" diyeceksin.bende bişey demiycem tabi :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Windows XP yeni kuruluruyken acaip hızlıydı. şimdi 120 Gb'lık harddiskin yarısı dolduğundan (gerekli gereksiz) bilgisayar yavaşladı. Sana ad-aware ve norton antivirus öneririm. Full scan çek. harddiskine hata denetimi, sonra da disk birleştirme yap. işine yaramayan programları sil. windows'un kullanmadığın özelliklerini sil (oyunlar mesela) olmassa format at ne diyebilirim ki.[hline]Ankara'da FRP oynuycak grup arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 windows xp'de bende fazla sorun yok. 512 mb ddram, p4 2.0 var. emule ve kazaa açıkken download hızı az olsa da bir internet penceresiyle paticik'e bile girememem ve icq'nün inat edip açılmaması (açmak istediğim zamanlarda zaten emule çalışıyor) dışında bir problemim yok şu an.[hline]Ankara'da FRP oynuycak grup arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 ram'in sorunlu olabilir. bi de ram 2'nin üssü şeklinde olursa daha iyi performans alırsın. gerçi yine de o kadar yüksekte kasmaması lazım ama... ram marka mı?[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar