Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ah şu cılgın paladınler

Blackfake

Öne çıkan mesajlar

said:
Claim, 01 Ekim 2005 16:08 tarihinde demiş ki:
ağır silah kullanmanın dezavantıjını sanki benim üstünlüğüm gibi söylüyorsun dostum.. Yavaş silah kullanmak senin seçimin senin derdin... Sonuçta 5hp bi şey..

E tabi sende haklısın dimi dual wield dagger gitmem lazım bi warrior olarak.

Hayır herşeyi geçtim aoe le vurmayı falanda geçtim cleave bile yemiyo totemleriniz sweeping strike'da yemiyo biliyomuydun bunu, bilmiyosundur büyük ihtimalle hiç bi warrior vurmadığına göre =).

Ayrı sen kaşında agır silahlar kullaması gereken bir class varken onu hızlı silah kullanmaya zorluyorsan bu senın üstünlüğün oluyor.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

Paladinler Allah'ın adamı . Nerf demeyin günah yazar .[signature][hline]...That shine on you and tame your burning heart , that buried my truth right into your arms , that worship the tomb of our forlorn love , that heal all wounds all light this endless dark...
Sosyal ağlarda paylaş

diyenlerde yalancı[signature][hline]Yerde Cenx
World Of Warcraft Cenx

Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age)
Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR)
Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR)
Kith-Karus Human Monk (FR)
Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kelemvor, 30 Eylül 2005 10:45 tarihinde demiş ki:
Nedense ne zaman bi shaman, paladin başta olmak üzere diğer tüm sınıflara nerf diyince göbeğim çatlayana kadar gülüyorum...

Bende eskiden paladin oynayan oyuncukların nerf shaman dedikleri zaman kopuyordum ehh ağlayana meme şimdi ağlama sırası hangı classda acaba ^.^
Sosyal ağlarda paylaş

paladin su oyundaki en basarisiz class, ranged execute gelmeden onceydi. ne olmeyi becerebiliyolar ne dogru durust oldurmeyi...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

aslına bakarsanız iki sınıfta olması gerektiği gibi.
tabii ikisinde de abartı var, yok değil. tamam bi shamanın plate giyip ardından her türlü büyü yapması komik. ama bunlar toplasan 3 abartı olayı geçmez. shaman aslında oyundaki en dengeli sınıflardan biri, diğer sınıflar dengesiz bence (selamlar taluntain). yani shaman olması gerektiği gibi, totemi var, ankhı var, balta kullanması hafif komedi, bir miktar healı var.

e paladin deseniz, her türlü armoru giymesi doğal, hammer ve mace kullanması doğal (kan dökmemek babında), az bir healının olması kabul edilebilir, holy divine vs shieldlarının olması çok çok doğal (tanrının çocukları hesabı). eee paladinde de bir problam yok.

en son patchle hunter da dengeye kavuştu. eskiden petine bir sleep yada entangle yaptın mı al sana 1v1 hunter-druid. artık pet çok daha kullanışlı, gerçek bir hunter yardımcısı olmuş. peti sinsi sinsi geliyor, oyuncu birşey anlamadan hpsi %50ye iniyor vs.

yeni gelecek patchle de druidler (yani biz) dengeye kavuşacak, artık druid = resto druid olmayacak gibi. bakalım artık umarım üzülmeyiz, beklentilerimiz boşa çıkmaz.

yani diğer sınıflar üzülmesin bence (roguelar dışında, olması gerektiği gibi olan bir sınıftı, her patch bir nerf, adamlar kalasa döndü). buff yedikten sonra en korkulması gereken sınıf (şu anda bile korkulması gereken bir sınıf) warlocklar olacak. siz şimdiden nerf warlock diye topik açmaya başlayınız bence.[signature][hline][email protected]
Level 46 Grunt Stormwaker the Tauren Druid of Dunemaul Realm, Private of i Am
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zaidral, 02 Ekim 2005 19:39 tarihinde demiş ki:
konuyla alakasız sadece konu başlığıyla alakalı
Last dumb
gördüğüm en çılgın paladin

O videoda paladin ne yapıyor da sürekli immune oluyor, bide gm le ne konuşuyor?Anlayamadım ben :([signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim,
dragonlarla savasir,
babamin kilicini bulmaya kasarim.
kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim,
er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
. tamam bi shamanın plate giyip ardından her türlü büyü yapması komik.

İşte shaman hakkındaki insanların genel bilgisi bu kadar arkadaşım. Ondan sonra shaman gittikçe büyüyüor insanların gözünde.

Bunun dışında Cüce ciddi olarak prot warrior deilsen seni birkaç warriorla tanıştırayım , shaman no chance against MS warrior yani :=) , çok çok çok şanslı olursa belki 3-4 defa wf üst üste proclar critler bir mucize olursa kazanır shaman.[signature][hline]2-3 Shaman geldimi ölüyorum. Büyü Yaptırmıyolar. Ama 2-3 Druid geldimi rahatım korkmuyorum.Nerf Shaman Pls B@b
İmza :Gimped Paladin Sam

Sosyal ağlarda paylaş

yaw bi druid nerf shaman derse ben ben daha napiim yaw adama giriom melee shaman olarak geçio ayı formuna dalıo tam wf felan wuruyom adam geçio castere bi ns bi heal soora bide reju dvm dalıo yine ee ben daha napiim manam bitio yaw adama wururkene war mı boole class heal atıom yetmio bi daha atıom mana poti kulandıgım halde manam yetmio ordan biride çıkmış dio ki 15 lvl altım adam beni nası kesio yaw sen hiç mi resist etmedin yada oyun başında werdikleri worn mace felan cart curt mu war uzerinde bi druid 15 lvl altındaki shamanı cıplak alır be[signature][hline]Your blood is my water
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_ILuVaTaR_, 02 Ekim 2005 12:33 tarihinde demiş ki:
bir miktar dedigin priest kadar heallıyo valla sadece pw:shield eksik shamanda eheh

nou talentle yapıyor.üstelik bunu yapınca şamanın herhangi bir saldırı gücü kalmıyor.Ne wf etkili nede spell le ii dmg vurma şansı yok...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

walla beyler hep dioduk ya iyi oynayan kazanır diye öle bişy yok kolpa oldu o shaman olarak utanıyorum kendimden soytarı olduk çıktık guilde girmek için 34 talent on resto istiolar valla gerisi de ench gidiosun 0 ele ben şuna şahit oldum (shock koymadan) sadece kendımı heallıyorum gearlar da iyi benim 1 h wave + lesser h wave de yaptıgımı bacak kadar dwarf elini havaya kaldırınca yapıo bu mu overpowered shaman ?? ya hiç kavgası yapılmaz buradan shaman arkadaşlara belirtiyorum şu class ı kesmek kolay demeden önce o classta olan ciddi birini kesmek gerek ii oynayan 1 palayla ii oynayan 1 shaman kapıssın ben hakkımı paladan kullanıyorum zatı makro yaptım dırekt purge :D[signature][hline]Eğer geceler düşündüğüm kadar uzun olsaydı, asla sabah olmazdı.
Sosyal ağlarda paylaş

iyi olan shamanla iyi pala kapissin
temiz 10 dakkasi war
gecen gun ab de yaptim ordan biliyorum
bi palayla bsnin arkasında rahat 3 4 dakika manalar bitene hatta bitip 2 ser mana pot icip kapistik
bu arada 2 gruptanda elemenlar geldi izlediler biri dalsada bitse diye bekledik izliyolar ya sıkıcıydı cidden[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 02.09.2005

-BonePART bizim neden kız arkadasımız yok.
Bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jonywayt, 30 Eylül 2005 09:20 tarihinde demiş ki:
pala hala teke tek yakaladiginda kesemez diyeorum anca 2 ye 1 keser tahminimce. yane ole oluyor genelde :) ondan tek dolasmiyorum :)

ya böle bi balon içine alıolar ondan sonra kalan bir gıdım canı fulluolar. warstoomp koymayı denedim öle kalakaldı heuhe :D aldım canını. gerçi level 33 tü ben 31[signature][hline]araba feci çarpmıştır:
sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim?
Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...