Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 maildan geldi bir c/p yapayım dedim kaynak namına bulunur Ablütofobi: Yıkanmaktan korkma Agirofobi: Caddelerden ya da caddelerde karşıdan karşıya geçmekten korkma Agorafobi: Açık yer ya da kalabalık korkusu Ailurofobi: Kedilerden korkma Akluofobi: Karanlıktan korkma Akrofobi: Yüksek yerlerden korkma Akustikofobi: Belirli seslerden korkma Algofobi: Acı çekmekten korkma Amatofobi: Toz korkusu Amnezifobi: Hafızasını kaybetmekten korkma Androfobi: Adamlardan korkma Anemofobi: Fırtına korkusu Antlofobi: Sel korkusu Antropofobi: Insanlardan korkma Apifobi: Arılardan korkma Arakibutirofobi: Yerfıstığı ezmesinin, yerken, damağa yapışmasından duyulan korku Araknofobi: Örümceklerden korkma Aritmofobi: Sayılardan korkma Asimetrifobi: Simetrik olmayan şeylerden korkma Astenofobi: Güçsüz olmaktan korkma Astrafobi: Şimşek korkusu Ataksofobi: Düzensizlikten korkma Atelofobi: Mükemmel ol(a)mamaktan korkma Aviofobi: Uçuş korkusu Ballistofobi: Silahtan ya da mermilerden korkma Batofobi: Derinlik ya da yüksek binaların yanından geçme korkusu Batrakofobi: Kurbağa, semender gibi çiftyaşayışlı (amfibyen) hayvanlardan korkma Belonefobi: Iğnelerden korkma Bibliyofobi: Kitaplardan korkma Bromidrosifobi: Vücut kokusundan korkma Brontofobi: Gökgürültüsünden korkma Dentofobi: Dişçiden korkma Dermatopatofobi: Deri hastalıklarından korkma Eisoptrofobi: Aynalardan korkma Elektrofobi: Elektrikten korkma Emetofobi: Kusmaktan korkma Entomofobi: Böceklerden korkma Epistaksiyofobi: Burun kanamasından korkma Eritrofobi: Yüz kızarmasından duyulan korku Erotofobi: Cinsellik korkusu Farmakofobi: Ilaçlardan korkma Fazmofobi: Hayaletlerden korkma Febrifobi: Yüksek ateşten korkma Filemafobi: Öpmekten ya da öpüşmekten korkma Filofobi: Sevmekten, âşık olmaktan korkma Fobofobi: Korkmaktan korkma Fotofobi: Işıktan korkma Gametofobi: Evlenmekten korkma Gefirofobi: Köprülerden geçmekten korkma Gerontofobi: Yaşlı insanlardan ya da yaşlanmaktan korkma Glossofobi: Topluluk önünde konuşmaktan korkma Haptofobi: Dokunulmaktan korkma Harpaksofobi: Hırsızlardan ya da bir suçun kurbanı olmaktan korkma Helyofobi: Güneşten korkma Hematofobi: Kan korkusu Herpetofobi: Sürüngenlerden korkma Hidrofobi: Sudan, yüzmekten ya da boğulmaktan korkma Higrofobi: Nemden ya da yağmurdan korkma Hipegiyafobi: Sorumluluktan korkma Hipnofobi: Uyumaktan korkma Hipofobi: Atlardan korkma Homiklofobi: Sisten korkma Homofobi: Eşcinsellerden korkma Ihtiyofobi: Balıklardan korkma Jinefobi: Kadınlardan korkma Kakofobi: Çirkinlikten, çirkin şeylerden korkma Kakorafiyafobi: Başarısız olma korkusu Kanserofobi: Kanser olmaktan korkma Kardiyofobi: Kalp hastalığından korkma Karnofobi: Etten korkma Katagelofobi: Dalga geçilmekten korkma Kemofobi: Kimyasal madde korkusu Keymafobi: Kıştan ve soğuktan korkma Kimofobi: Dalgalardan korkma Kinofobi: Köpeklerden korkma Klimakofobi: Merdivenden düşmekten ya da merdivenlerden korkma Klostrofobi: Kapalı yer korkusu Koprofobi: Dışkı korkusu Koulrofobi: Palyaçolardan korkma Kremnofobi: Yüksek yamaçlardan ya da uçurumlardan korkma Kriyofobi: Buzdan ya da donmaktan korkma Kronomentrofobi: Saatlerden korkma Ksantofobi: Sarı renten korkma Ksenofobi: Yabancılardan korkma Ksilofobi: Tahta şeylerden ya da ormanlardan korkma Limnofobi: Göllerden korkma Litikafobi: Davalardan ve mahkemelerden korkma Logofobi: Belirli sözcüklerden korkma Lökofobi: Beyaz renkten korkma Manyofobi: Delirmekten korkma Mastigofobi: Cezalandırılmaktan korkma Mekanofobi: Makinelerden korkma Melanofobi: Siyah renkten korkma Mikrobiyofobi: Mikroplardan korkma Mizofobi: Kirlilikten korkma Monofobi: Yalnızlıktan korkma Musofobi: Farelerden korkma Nekrofobi: Cesetten korkma Nelofobi: Camdan korkma Niktofobi: Geceden korkma Nozokomefobi: Hastanelerden korkma Nüdofobi: Çıplaklıktan korkma Obesofobi: Şişmanlamaktan korkma Ofidiyofobi: Yılanlardan korkma Okofobi: Taşıt araçlarından korkma Osmofobi: Belirli kokulardan korkma Pantofobi: Herşeyden korkma Papirofobi: Kağıttan korkma Paraskavedekatriafobi: Ayın onüçü ve cuma olan günden korkma Patofobi: Hasta olmaktan korkma Pedofobi: Çocuklardan korkma Peladofobi: Kel insanlardan ya da kelleşmekten korkma Penyafobi: Fakirlikten korkma Pirofobi: Ateşten korkma Plakofobi: Mezar taşlarından korkma Pogonofobi: Sakaldan ya da sakallı kişilerden korkma Politikofobi: Politikacılardan korkma Porfirofobi: Mor renkten korkma Potamofobi: Irmaklardan ya da su akıntılarından korkma Potofobi: Alkollü içeceklerden korkma Pteronofobi: Kuş tüyünden korkma Pupafobi: Kuklalardan korkma Radyofobi: Radyasyondan, X ışınlarından korkma. Ranidafobi: Kurbağalardan korkma Selenofobi: Aydan korkma Siderofobi: Yıldızlardan korkma Simetrofobi: Simetriden korkma Skiofobi: Gölgelerden korkma Sosyofobi: Toplumdan, genel olarak insanlardan korkma Soteriofobi: Başkalarına muhtaç olmaktan korkma Tafefobi: Diri diri gömülmekten korkma Takofobi: Yüksek hızdan
Jester Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Arakibutirofobi: Yerfıstığı ezmesinin, yerken, damağa yapışmasından duyulan korku öeh yok artık Aritmofobi: Sayılardan korkma ahahahah imdaaat sayı! kaçın ulan! Pantofobi: Herşeyden korkma buda iyiymiş :D[signature][hline]Shattered hope became my guide, Pain and grief my friends... In Flames We Trust. [Bu mesaj Jester tarafından 03 Ekim 2005 22:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 filofobım var demekkı.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız.
sir Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 araknafobya örümcek fobiisiidir oturduğum bu yer swiss otel lobiisiiidir bende aviofobi var sanırım.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen
unac Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 :S korkutucu[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar..
fede Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 uzuntopikokufobi : uzun topikleri okumaktan korkuyom ben[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye
Voys Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: Estel_Anorien, 03 Ekim 2005 22:16 tarihinde demiş ki: Ablütofobi: Yıkanmaktan korkma Amatofobi: Toz korkusu Amnezifobi: Hafızasını kaybetmekten korkma Arakibutirofobi: Yerfıstığı ezmesinin, yerken, damağa yapışmasından duyulan korku Aritmofobi: Sayılardan korkma Bibliyofobi: Kitaplardan korkma Bromidrosifobi: Vücut kokusundan korkma Fobofobi: Korkmaktan korkma Koprofobi: Dışkı korkusu Kronomentrofobi: Saatlerden korkma Ksantofobi: Sarı renten korkma Pantofobi: Herşeyden korkma Papirofobi: Kağıttan korkma Paraskavedekatriafobi: Ayın onüçü ve cuma olan günden korkma Politikofobi: Politikacılardan korkma Tafefobi: Diri diri gömülmekten korkma Triskaidekafobi: 13 sayısından korkma Ürofobi: Sidikten korkma Venüstrafobi: Güzel kadınlardan korkma Zelofobi: Kıskançlıktan korkma eyvah eyvah[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Süper ya. Ama bazıları bilimsellikten uzak.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 woah birden bütün korkularim gecti gözümün önünden... kendimden korkar oldum ..[signature][hline]lylide.. Eternal, 03 Ekim 2005 17:55 tarihinde demiş ki: çeneni sel götürsün..Bırak ilke uzun yazarak haklı gibi görünmeye çalışıyo işte..Tipik kız tartışma taktigi.uzun yazıcak uzun konusucakki haklı gibi görünsün..Sular seller alsın çeneni
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ^^ senınkı selffobı olsun[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız.
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Aslında hangimiz biraz gametofobik değiliz ki?[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ohhannes diyorum..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 akustikofobim varmış böylece öğrenmiş oldum[signature][hline]zipzip, 02 Ekim 2005 03:56 tarihinde demiş ki: tinky-winky dipsy lala po teletabi teletabi sarılalım sıkı sıkı
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Öeghh harbiden :) Hele fıstık ezmeli olan süpermiş :) Sanırım bende Araknofobi (az bişe) Patofobi (önemli hastalıklardan -grip fln sayılmaz yani- korkma :) ) Tafefobi (bundan herkez korkar bee ) Testofobi (çalışmadığım sürece :) ) var :D[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paraskavedekatriafobi: Ayın onüçü ve cuma olan günden korkma Bunu biri sesli okıyıp kaydedip internete koyabilirmi? bende imkansıza ınanırım bölece[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 fılm sektorunun urettıgı bır korku.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız.
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Herseyı anladımda bu ne oluyo sımdık :) Arakibutirofobi: Yerfıstığı ezmesinin, yerken, damağa yapışmasından duyulan korku Saksofobi:Sakız ciğnerken sakızın kücük dilime yapışmasından duyduğum korku :)
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Entomofobi var bende de ama son raddesinde, kelebekten cekirgeye kadar tüm trake solunumu yapan canlilardan korkuyorum : )[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior
helena Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 kinofobi var bende böcekler beni pek rahatsız etmiyor, zararsızlar ne de olsa =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Ben de hiç bir şey yokmuş, sevindim ahaha[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 listeyi uzun uzun ıncelemedım ama; Aşırı evham ve Sevdiklerini kaybetmekten korkmak diye bi kavram varsa o listede sonuna kadar bana uyuyor.[signature][hline]Trust No One
Öne çıkan mesajlar