Mike Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bende aşık new'im uehauhauha[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı [Bu mesaj Mike tarafından 21 Eylül 2005 23:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Tunca sana çok güzel bi taktik veriyorum olay kopar. Gidiyosun cnsunun evinin önüne.Yanına alıyosun 1 kutu Beyaz boya.Cansunun balkonunu gören tarafadaki Yola geçiyosun. Büyük harflerle C A N S U yazıyosun ve C harfinin başında oturuyosun..Harf aralarına gül serpiceksin. Bu Ferit abimizin 5 kız idare ederken 1ine gerçekten tutulup onu aşkına inandırmak için yaptıgı ender numaralardan biridir. Bunu kabullenmicek,inanmıcak kızda yoktur. Ben cansuylada konustum yapsın yeterki diyo..[signature][hline]Trömsö malubiyeti sonrası.. ümit karan : "biz hüngür hüngür titriyorduk sahada" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Asteroth, 21 Eylül 2005 22:11 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar şaka bir yana, sevgilinize kur yapmak için kullanmayın paticik'i rica ederim... Hoş görünmüyo yani dışarıya karşı... +1[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Gangsta olmak için tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 herkes aşık oluyo yaw bendemi olsam ne[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 adam askını ilan ediyor. Saçmalamayın allah aşkına. neymiş abi kızı arkına forumda seni seviyorum deme. yakışmıyor.. sadfasdf ya bi gidin gezin ne bilim forumda ilanı aşk edicek akdar birini sevin.[signature][hline] Nick: Jayna Lvl: 56 Clan: Nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mutluluklar...Isabella & tunca[signature][hline]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]Gym-WorldbLogger oLdum ben![Bu mesaj Xaero tarafından 22 Eylül 2005 01:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Allah muhabbetinizi arttırsın! :)[signature][hline]Herseye ragmen! =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 [spo1=isabella&tunca][/spo] [spo2=isabella&tunca2][/spo] [spo3=isabella&tunca3][/spo] [spo4=tunca][/spo] [spo5=isabella][/spo] [spo6=isabella2][/spo][Bu mesaj tunca tarafından 25 Eylül 2005 22:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 a şık oldum b şık oldum c şık oldum d şık oldum e hiç birisiii aaayyyyyyyy ne romantiiiiiik ikinci resm....dddüüüvvvvşşşşşş[signature][hline]mazeretim vaaaaar... [Bu mesaj amon tarafından 25 Eylül 2005 22:40 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj amon tarafından 25 Eylül 2005 22:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 2. resim de aranız da çok fazla yaş farkı var gibi duruyor... Yenge hoş ne diyelim, hayırlısı...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 tunca her ewe lazım...[signature][hline]love is the funeral of hearts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 IsAbeLLa çooook güzelsin söylemezsem çatlarım : )[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 2. resimde tunca niye sayko bakmış öle yafs ehu[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 saol=)lap lap laba luba twist=)[signature][hline]love is the funeral of hearts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ''abı yengede guzelmıs ben bırseymı dedım yengede guzelmıs dedım'' hadı hayırlısı gencler bırbırlerını sevmısler bızede hayırlı olsun demek duser dımı[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 AŞIĞIMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!! seni herşeyden çok seviyorum birtanecik aşkım..[signature][hline]Fevaxium lvl 60 rogue of Eclipse- Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 aşık oldun ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ilk resim irenç 2. resim burun biraz kötü 3. resim eh diyelim güsel güsel 4.resim tunca kralmısın!? gerisini saymıyorm =) tunca, ufacık görünüyosun zaten bol pantolon niye, gerçi yakışmış hele kırmızı gözlere felaket =)) yakışmışsınız..[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 inşallah fotoğrafları koyduğuna pişman olmazsın.[signature][hline]valandil ownz j0o! her gece hovardayım,24 ayardayım. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-pinkmartini Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Üzgünüm arkadaşlar ama bu ilişkinin sonu hiç hayırlı olmayacak. Tunca gelcek "biricik aşkımdan ayrıldım ühühü. AŞK KÖTÜ BİŞİ !" dicek malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ulan ben de seviyorum ama duymuyo[signature][hline]Natalie'yi seviyorum uleeeeeeen.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
husso Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 bi dakkaya bn asiim dunyanin en guzel kizana napcaz simdi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 umarım ewlenirsinix (= bu arada bende sevıorm [signature][hline]--Borgır-- [Bu mesaj Shagrath tarafından 27 Eylül 2005 14:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 aşıklar topici oldu bu da=)[signature][hline]love is the funeral of hearts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: husso, 27 Eylül 2005 05:34 tarihinde demiş ki: bi dakkaya bn asiim dunyanin en guzel kizana napcaz simdi. :) bi dakka ben dünyanın en güzel kızına aşığım size noluyo? kara murat benim[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar