Horrible Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 bunda kıskanacak bişey yok bence. ''Kendine güvenmeyen ve yeterince sevilmediğini hissedenlerin duyduğu bir duygudur,kıskançlık...'' Sonuçta kız arkadaşına güveniyorsan neyini kıskanıyorsun ki?Gayet normal birşey.Sevgilin oraya milletle flört etmeye değil bişeyler öğrenmeye gidiyor.Yersiz kıskançlık yapıp onu da kendinide üzme.[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 LordOfBlood sana sadece ohaness yok artık yaa diorum![signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 bu topic için yeni bişey yazmaya gerek yok, artılarımı dağıtıp gideyim; horrible +19 karpuz +16 tunch +7 bi dahaki topic'e daha çok çalışın, daha yüksek not alın e mi paticiklerim? son savaşçı ve lordofblood, sınıfta kaldığınızı söylememe gerek yok heralde :P[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 dansıda namus meselesi yaptınız ötesi yok :)) "ülen onla tango öğrenemessin ya benimle tango yapacaksın ya karatoprakla yakarım"[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one Here we'll remain forever till our kingdoms one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Anca beraber kanca beraber...[signature][hline]Click! | plz! pogodi, 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki: azmış bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: Horrible, 02 Ekim 2005 18:54 tarihinde demiş ki: ''Kendine güvenmeyen ve yeterince sevilmediğini hissedenlerin duyduğu bir duygudur,kıskançlık...'' Tabi canım tabiii. Hele bide yakışıklı herifin birine düşerse.... Kafanın iki yanında kaşıntılar başlarsa, ne oluyor diye merak etmene gerek yok, Zaten sen anlamışsındır. Öz gvüen eksikliği, ve kendinin yeterince sevilmediği vs vs. Ben birini sevdiğim için kııskanırım. O zaman senin ewrkek arkadaşında başlasın, bir dersi izle o zaman kıskanır mısın göreceğiz. Görmeden sallamak kolay...[signature][hline]Acıların Patisiyim... Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: Horrible, 02 Ekim 2005 18:54 tarihinde demiş ki: ''Kendine güvenmeyen ve yeterince sevilmediğini hissedenlerin duyduğu bir duygudur,kıskançlık...'' ALAKASIZ...kıskanclık insanın dogasında vardır ve asla dizginleyemezsin.[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: sir, 02 Ekim 2005 19:01 tarihinde demiş ki: lordofblood, sınıfta kaldığınızı söylememe gerek yok heralde :P Yok canım kafamda iki boynuzla sınıfı geçmektense, Boynuzsuz ve iç rahatlığı ile sınıfta kalmayı tercih ederim,:D Sağolun hocam! *!Ve boynuzsuzluğun keyfini çıkartır...* [signature][hline]Acıların Patisiyim... Post Kasıyorum.... [Bu mesaj LordOfBlood tarafından 02 Ekim 2005 19:21 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj LordOfBlood tarafından 02 Ekim 2005 19:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 valla geri kafalı biri deilim ama kusura bakmayın sevgilimin baska biriyle tango yapmasını istemem[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: sir, 02 Ekim 2005 19:01 tarihinde demiş ki: bu topic için yeni bişey yazmaya gerek yok, artılarımı dağıtıp gideyim; horrible +19 karpuz +16 tunch +7 bi dahaki topic'e daha çok çalışın, daha yüksek not alın e mi paticiklerim? son savaşçı ve lordofblood, sınıfta kaldığınızı söylememe gerek yok heralde :P *kendini gülmeye zorlar*[signature][hline]İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 beraber başlayın dansa,hem bu sayede kıza yakın olmuş olursun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 [ [Bu mesaj LordOfBlood tarafından 02 Ekim 2005 19:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 bence nasıl kıskanırsın medeniyetsiz ayı seni aaaaa güvensiz herif demek saçma ... ayrıca doğrarım terkederim de saçma bir orta yolunu bulun birlikte gidin ya da bir kaç kez izleyeme git ama sanırım henüz çok samimi & yakın bir ilişkiniz yok... ?[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 *!seviyesini düşürmeye zorlar*[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 arkadaslar Allah askına yaa kim sevgilisini baskasıyla dans ederken gormek isterki..ustelik bu tango..yani birbirlerinin içine giriolar.ve inanın bana gercekten aralarında bi elektriklenme olur muhakkak.cunku iki farklı cinsiyette olan inansan bu kadar yakınlasınca ister istemez...[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 *!seviyesini düşürmeye zorlar*[ signature ][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Hops, ne demek öyle seviye filan, kıskanıyoruz die seviyesiz mi oluyoruz?[signature][hline]Acıların Patisiyim... Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: LordOfBlood, 02 Ekim 2005 19:15 tarihinde demiş ki: Tabi canım tabiii. Hele bide yakışıklı herifin birine düşerse.... Kafanın iki yanında kaşıntılar başlarsa, ne oluyor diye merak etmene gerek yok, Zaten sen anlamışsındır. Öz gvüen eksikliği, ve kendinin yeterince sevilmediği vs vs. Ben birini sevdiğim için kııskanırım. O zaman senin ewrkek arkadaşında başlasın, bir dersi izle o zaman kıskanır mısın göreceğiz. Görmeden sallamak kolay... Bak ben aşırı kıskanç bi insanımdır ama buna rağmen erkek arkadaşım tangoya yazılsa zerre kadar kıskanmam.Çünkü sonuçta sevgilin oraya dans etmeye gidiyor herifle yiyişmeye değil! Eğer kız arkadaşın seni seviyorsa aklından öyle birşey geçmez bile zaten.Eğer sende kız arkadaşına güveniyorsan,tangoda ki adamla yiyişeceğini düşünmezsin. Kıskançlık insanın doğasında vardır evet,ama bu şöyledir; Mesela kız arkadaşını baska bi adamla el ele yürüdüğünü görürsün kıskanırsın,sarıldığını görürsün kıskanırsın falan filan.Ama kız oraya dans öğrenmeye gidiyorsa bu gayet normal birşeydir. Siz arkadaşça hiç mi bi kız arkadaşınızı öpmediniz?Ya da sarılmadınız? Sadece dans öğrenecek yaa,bence gurur bile duyulması gerekn bi olay. Hatta keşke bende öğrensem :( Hafif dozlu kıskançlık iyidir,fakat abartırsanız,bunaltırsınız karşınızdakini. Benim erkek arkadaşım bana gelip,''Gitmicen!!O kadar! '' dese,acaip sinir olurdum şahsen... Eğer kendine güvenmiyporsan kıskanırsın.Çünkü kız arkadaşının baskasının kollarına gideceğini düşünürsün.Halbu ki o seni gerçekten seviosa,senden vazgeçmeyeceğini bilirsin...[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 arkadasım burda normal bi danstan bahsetmioruz..tango bu.cok yakınlasma var.delirtmeyin ulennnn *!kılıcını kınından cıkarır ve etrafa sallamaya baslar*[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ya neden medeni gibi davranıcam değilim kardeşim DEĞİLİM! sevgilim ne gibi bir amaçla olursa olsun isterse amacı vatanı kurtarmak olsun başkasına sarılırsa elini tutarsa kıskançlıktan şişerim hesap mı vericem ya? kıskabnçlık içgüdüsel hayvani medeni olmayan birşey azarlamayın topici açanı! ben kızım o erkek sanırım ben de eşit derecede kıskancım HMPT[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: twistedemo, 02 Ekim 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ya neden medeni gibi davranıcam değilim kardeşim DEĞİLİM! sevgilim ne gibi bir amaçla olursa olsun isterse amacı vatanı kurtarmak olsun başkasına sarılırsa elini tutarsa kıskançlıktan şişerim hesap mı vericem ya? kıskabnçlık içgüdüsel hayvani medeni olmayan birşey azarlamayın topici açanı! ben kızım o erkek sanırım ben de eşit derecede kıskancım HMPT Katılıyorum, Kıskancım kardeşim!!![signature][hline]Acıların Patisiyim... Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 kıskanınca seviyesiz olunmuyo da, "asarım keserim, tango yiyişmektir, boynuzlanmaktır" demek kıskanmak değil. horrible güzel açıklamış.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 kır bacakalarını...[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ouz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 valla ben cok modern biriyim hatta asiri kiskanc delim ama tango isin icine girince aaa burda unac'A katiliom tango farkli :)))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 sewgilisini gercekten sewen kisi buna izin wermez kesinlikle sewgi öle biseyki gözünden kiskaniosn yani,elalemin herifinden kiskanmiosan sorun war demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 helal beko =)[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar