Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amatör Demo Dinlemenizi Tavsiye Ederim

quamor

Öne çıkan mesajlar

http://www.asgard.gen.tr/new/Gokhan-Don.mp3

bu arkadaşlar uzunca süredir müzikle ilgileniyorlar amatör olarak.Kendilerinin bi demosunu sizle paylaşmak istedim.Bakalım sizin tepkiniz ne olcak.
Biraz soft ve slow bi parçadır.[signature][hline]ölümden neden korkayımki ben varken o yok o varkende ben..

[Bu mesaj quamor tarafından 03 Ekim 2005 23:30 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj quamor tarafından 03 Ekim 2005 23:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ses ve beste hakkaten güzel, kulağa oldukça aşina geliyo, biraz sezen aksu, biraz gökhan kırdar'ı çağrıştırdı bana ama kesinlikle başarılı. ortalarında kelimeler tam seçilemiyo, telaffuza biraz çalışması lazım, bi de garip bi reverb kullanılmış sanırım o da boğuklaştırmış. ellerine sağlık yapanların :)[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki:
Yat
Lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

www.asgard.gen.tr/new/Gokhan-Buyuk insan.wma

Buda kendilerinin ilk kayıtları.Yalnış anlaşılmasın şu konuya açıklık getireyim kendileriyle muhabbetim vardır ve tamamen izinli bi şekilde koyuyorum.Şarkılar tamamen tescillidir :)
[signature][hline]ölümden neden korkayımki ben varken o yok o varkende ben..

[Bu mesaj quamor tarafından 03 Ekim 2005 23:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Vokalistin sesi güzel.Ama bence akustik aletlerin kaydında dijital efektler kullanılmamalı;en azından ben kullanmıyorum.

Dön: Şarkı güzel fakat gitara biraz daha çeşitlilik katılabilir. Güzel, tiz bir solo şarkıya yakışır.

Büyük İnsan: Şarkıda ki beyenmediğim tek şey bas gitar. Kaldırılmalı ya da tekrar yazılmalı.[signature][hline]GERGE - Concerto for Electric Guitar No.1 Op.30
Sosyal ağlarda paylaş

Büyük insanı beyendim, kaydı kim yapmışsa da eline sağlık, emek verilmiş belli. Tercih meselesi olan yerlerle ilgili fikirlerimi kendime saklıycam.[signature][hline][b]Love is a sensation caused by temptation when a guy sticks his location in a girls destination 2 increase the population of the worlds generation...did you understand my explanation or do you need a demonstration??[b]

[b]Umrae[b]
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...