quamor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 http://www.asgard.gen.tr/new/Gokhan-Don.mp3 bu arkadaşlar uzunca süredir müzikle ilgileniyorlar amatör olarak.Kendilerinin bi demosunu sizle paylaşmak istedim.Bakalım sizin tepkiniz ne olcak. Biraz soft ve slow bi parçadır.[signature][hline]ölümden neden korkayımki ben varken o yok o varkende ben.. [Bu mesaj quamor tarafından 03 Ekim 2005 23:30 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj quamor tarafından 03 Ekim 2005 23:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Not Found The requested URL /new/Gokhan-Dn.mp3 was not found on this server.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 prdn. link düzeltildi.[signature][hline]ölümden neden korkayımki ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: Sensible, 03 Ekim 2005 23:30 tarihinde demiş ki: Not Found The requested URL /new/Gokhan-Dn.mp3 was not found on this server. o dediğinden, bende de bulamadı[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Tamamdır düzeldi,indiriyorum bakalım :)[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Yorumumu yapayım: İyi kayıt,güzel beste,güzel gitar,güzel ses,klişe ve basit sözler[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 eyvallah yorum için. arkadaşların 2. kayıtı bu . yani çok taze diyebilirim.birazdan bi parçalarını daha koyucam .[signature][hline]ölümden neden korkayımki ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ses ve beste hakkaten güzel, kulağa oldukça aşina geliyo, biraz sezen aksu, biraz gökhan kırdar'ı çağrıştırdı bana ama kesinlikle başarılı. ortalarında kelimeler tam seçilemiyo, telaffuza biraz çalışması lazım, bi de garip bi reverb kullanılmış sanırım o da boğuklaştırmış. ellerine sağlık yapanların :)[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 www.asgard.gen.tr/new/Gokhan-Buyuk insan.wma Buda kendilerinin ilk kayıtları.Yalnış anlaşılmasın şu konuya açıklık getireyim kendileriyle muhabbetim vardır ve tamamen izinli bi şekilde koyuyorum.Şarkılar tamamen tescillidir :) [signature][hline]ölümden neden korkayımki ben varken o yok o varkende ben.. [Bu mesaj quamor tarafından 03 Ekim 2005 23:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 bu arada linkte yine bi sorun oldu düzelttim. yorumlarınızı bekliyorussss.[signature][hline]ölümden neden korkayımki ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Vokalistin sesi güzel.Ama bence akustik aletlerin kaydında dijital efektler kullanılmamalı;en azından ben kullanmıyorum. Dön: Şarkı güzel fakat gitara biraz daha çeşitlilik katılabilir. Güzel, tiz bir solo şarkıya yakışır. Büyük İnsan: Şarkıda ki beyenmediğim tek şey bas gitar. Kaldırılmalı ya da tekrar yazılmalı.[signature][hline]GERGE - Concerto for Electric Guitar No.1 Op.30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Büyük insanı beyendim, kaydı kim yapmışsa da eline sağlık, emek verilmiş belli. Tercih meselesi olan yerlerle ilgili fikirlerimi kendime saklıycam.[signature][hline][b]Love is a sensation caused by temptation when a guy sticks his location in a girls destination 2 increase the population of the worlds generation...did you understand my explanation or do you need a demonstration??[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 eyv. beyler :)[signature][hline]ölümden neden korkayımki ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 piyasada bu şarkılarla iyi iş yaparsın çok var zaten bunlardan ve dinleyenlerden[signature][hline]Realm: Shadow Moon Class: Orc Shaman Nick: Redbullah Guild: Obscurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 2005 te paylaşmışım gökhan türkmenin bu parçalarını adamlar patlama yarattılar helal olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar