Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baldurs Gate 2 SoA+ToB Solo play


Foxx

Öne çıkan mesajlar

Baldurs diye diye canim cekti yuklettiniz sonucta, neyse Throne of Bhaal da kurdum simdi en bastan kasicam. Simdi solo play oynayanlariniz vardir, nasil kombolar kurdunuz anlatin biraz.

Simdi mesela ben Mage severim ama Mage31 ile Mage30 arasinda hicbir fark yok , o yuzden hem partiye thief char almamak icin hemde SW nin AC bonuslari hosuma gittigi icin Magein son 1 levelindan vazgectim.

Mesela ben Swashbuckler12/Mage30 yapicam.

Avantajlari:

* Ciplakken elinizde basit bir kilic varken 1 AC olur ( Swashbuckler 10. levelinda -2 AC , Single weapon fighting -2 AC, SW oyuna da -1 AC ile basliyor, -4 AC de Dex ).
* Sadece Waukeens Promenade daki 2-3 itemla -7 AC ye kadar indirdim.
* Diger magelere gore Iyi bir thacoya sahip olur, yaklasik 2-3 Thacosu oluyor ki bu da goblin etc gibi buyu harcamaya degmeyen yaratiklari kesmeye yetiyor.
* Longsword, Katana, Shortbow gibi seyleri kullanabilen ve bunlarda Specialize olabilen bir mage oluyor, Celestial fury favorimdir. Olmadi bir buyu ile elinize +3 longsword verebiliyorsunuz restleyene kadar kaliyor. Phantom Blade galiba adi.
* Diger magelere gore nerdeyse 2 kat daha fazla HP niz olur, ortalama 72-75 cunku oyunun ilk 10 levelini Swashbucklerdan aliyorsunuz esas HP ler ordan geliyor.
* Diger magelere gore 100 Lockpick, 100 Find Traps, 100 Hiding, 100 Move silently olabiliyor. Bu da partiye bosuna thief almayin demek zaten.

Yanliz baslarda cok kasilirsiniz, ilk Swashbuckler 12 yapip sonra mage e Dual yapiyorsunuz. Sadece humanlarin yapabildigini hatirlatirim. Bu arada Dex le Int 18 kesin verin.

Simdi bu karakterler oyunu rahat rahat Solo da oynayabilirsiniz, eminim sizinde buldugunuz kombolar vardir anlatin ogrenelim :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dual class Kensai/Mage derim.

gamebanshee.com'da detaylı bilgi var.

Ama kensai her bilmem kaç level'da thac0 bonusu alıyor. Celestial fury ve şu 25 str veren hammer'ı dual wield yapıyorsunuz.

Olağandışı bir warlock oluyor. Hem thac0 sorunu da olmuyor. Zaten kensai'nin olağanüstü özelliklerinin yanında bir iki dezavantajı var. Biri zırh giyememesi, biri de ranged silah kullanamaması. Eh, mage dual olunca bunlar sorun olmuyor, çoşuyorsunuz.

Time stop atıp, adam doğramak eğlenceli epey. Ama SoA'da soloing çok zor diyor her guide'da. SoA'yı denemedim hiç.[hline]Pretty women makes us buy beer,
Ugly women makes us drink beer.
[Al Bundy]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mage büyülerini kesin yapabiliyo olması lazım.
cleric & thief & fighter sadece oyunu daha hızlı bitirmek için var.
bence solo sorcerer git, büyüleri düzgün seç, zaten summon yapabildiğinden yanında fighter olmuş gibi olur. trapleri de onlara patlattırırsın :)[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental.

All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o birileri iyi atmış :-p
sorcerer ve monk dual class yapamaz
hele hele multiclass hiç yapamaz (monk sadece humanlar için)[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental.

All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

solo bitirmedim ama 2 li rahattı
ya solo gidince düşmanların güçleri deli gibi azalıyo. ondan o kadar zor olmuyo. tabiy 6 kişi daha kolay oluyo ama yinede 1 kişi de o kadar zor diil.[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental.

All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Solo Sorc, solo kensai mage fazla zorlamaz. Zaten o solar dövüş işini sizin için hallediyorlar.
Ama asıl bomba Blade. Özellikle Throne da coşuyor. Hem de free action-defensive spin abuse unu kullanmadan. Time stop yapamıyormusunuz? Trap verelim. Silahlar rezil mi diyorsunuz? Use all, Holy avanger. 8. lvl büyü yapabiliyorlar al sana abu dalsim. Bi heal yok ama ona da ihtiyaç olmuyor.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...