Fable Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 eger o lafi ciddi olarak soleyip, gercekten biraktiysa cok yazik. Kaynak http://www.milliyet.com.tr/2005/10/02/spor/aspo.html (kocaman isyan basligi altinda) [Bu mesaj Fable tarafından 02 Ekim 2005 07:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 doğru yapmıs[signature][hline]wtf ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AK-47 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ikna edilmeye çalışılıyormuş. umarım ikna ederler bu kadar değerli bir hoca bu işi bırakırsa üzülürüm[signature][hline]Öyle bir yer olacak ki adaleti bile kötülerin en iyisi sağlayacak!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 helal olsun adam inanılmaz bir karar aldı ama böyle bir fiyaskodan sonra olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 İyi söylemiş. Asıl ligdeki kulüpler birleşip" Türk futbolunda şike bitene kadar Türkiye 1. Futbol Liginden çekiliyoruz" deseler fenerasyonun eli ayağı birbirine dolanır. İnşallah bazı şeylere bir dur denir de Türk futbolu çok değerli bir hocasını daha kaybetmez.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 onu bırak dun gece baskan cok saydı hakemler 3 buyuk tkaımla oynamaya devam etsın ozellıklede fb ile dedi çokta iyi söledi[signature][hline]cats rulz =) Almeida Uo Shard Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Ben olsam ben de bırakırdım.. Şu olaylardan sonra Konya t.d'si olan birisinin göreve devam etmesi kendisine karşı saygısının olmadığının göstergesidir bana göre .. Yazık oldu yazık..Değerlerimizi bir bir kaybediyoruz boş yere ..[signature][hline]_NoelBaba_'yı unutmadık ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Bence abartılı davranmıs.Tabii herkesın kendıne gore dogruları vardır saygı duyarım.Sonucta bu bır hakem hatasıdır olabılır.86 dunya kupasında Maradona da aynısını İngiltere benzerı bı gol atmıstı..Bunlar futbolda olabılen seyler.Bı macta yapılan bı hata ıle takımını yuz ustu bırakıp gıtmesı bence pek de dogru bır davranıs sayılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lahoya Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ikna edilmiş[signature][hline]Şerefliyiz çünkü futbolu ayakla oynuyoruz... (Daum Konya maçından sonra dedi ki :Anelkanın attıgı gol normaldi ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 bak bu ıyı haber ıste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Aykut lütfen dön.Söz bundan sonra hakem hataları olmıcak. Yalvarıyoruz dön.. kendine kendine show yapıyo adam. Adam olsa İstanbulsporu bırakıp gitmezdi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Aykut Kocaman kadar insanlara örnek olacak birinden "adam olsa.." diye bahseden birinin adamlık anlayışından da kendi değer ve ahlak yargılarından da şüphe etmek gerekir. İstanbulspor'da neler çektiğini pek kimse bilmiyor tabii.. O kadar zayıf bir takımı ligde tutmak ne demek bilen var mı? Ve bir sürü "ek sıkıntı" varken ortada...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 İşte diyorumya Adam olsa bir basın toplantısında bu kadar çile cekmiş takımı bırakıp gitmez. Dikkat cekmek için yapmış bu hareketi kendine cevirmek için ilgileri.Başarmış onda sonrada ikna edilmiş. Nolur geri dön denilmiş. Adam olsa kararında da vazgeçmezmiş.Madem böle show yapıcan tükürdügünü yalamıcan adamsan[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Aykut Kocaman'ı biraz tanısan (bana soruyorsan evet tanıyorum okuduğum lise dolayısıyla İstanbulspor'la bayağı iç içeydik.) zaten bu lafları etmezdin. O çileyi zaten İstanbulsporda en çok çeken kişi kendisiydi ve artık kendisine destek veren de çıkmayınca yapacak başka bir şeyi kalmamıştı.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 turk futbolunun aykut gibi insanlara ihtiyaci var.Birakirsa cok buyuk bir hata yapar.[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Türk futbolunun aykut kocaman gibi showmenlere ihtiyacı yok. Yılmaz Vural gibi kaliteli ama önemsenmeyen,unutulmuş isimlere ihtiyacı var. Adamı kimse anlamadı,dinlemedi ama suan gecen sene 2.ligden bile düşücek durumda olan Antalyaspor u 7 maçta 4 galibiyet 2 beraberlige götürdü. Bu senede 1.lig için aday gösterilen takım konumuna getirdi. Böle adamlara ihtiyacı var ülkenin.Kameraya oynicak adama degil.[signature][hline] [Bu mesaj Eternal tarafından 03 Ekim 2005 18:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Herneyse.Yazmıyorum artık bu konuda bişey.. [Bu mesaj Eternal tarafından 03 Ekim 2005 18:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Sen kameraya oynayan adam görmemişsin bence ..[signature][hline]_NoelBaba_'yı unutmadık ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Yo gördüm biri 2 saat oynar biri 15dk.Sonuçlar degişmez.Kameraya oynamışsındır. Aykut Kocaman şimdi GS veya BJK teknik adamı olsaydı 2 saat oynicaktı.AMa şimdi haliyle 15dk oynadı. Neyse artık...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Eternal gerçekten hiçbir fikrin ve bilgin olmayan bir konuda konuşuyorsun. Sözlerinden bu anlaşılıyor.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 sahi bir ara da 14 klüp süper ligi bırakıyodu ona nooldu? bunu da ona benzetiyorum ben.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 katılmasamda eternalın fikirlerine de saygı gosterin arkadaslar. bence de aykut kocaman ın bu haftaki hareketi yanlıstı ama bu onun showmen oldugunu gostermez.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Yılmaz Vural şovmenin önde gidenidir ama Aykut Kocaman'da duygu sömürüsünün vucut bulmuş halidir. Şampiyon olduktan sonra Şampiyon olamayan takımdakiler için üzülüyorum diyen bir adam Fair-play'e uygun davranmıyordur. Olsa olsa demogoji yapıyodur.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: Eternal, 03 Ekim 2005 18:13 tarihinde demiş ki: İşte diyorumya Adam olsa bir basın toplantısında bu kadar çile cekmiş takımı bırakıp gitmez. Dikkat cekmek için yapmış bu hareketi kendine cevirmek için ilgileri.Başarmış onda sonrada ikna edilmiş. Nolur geri dön denilmiş. Adam olsa kararında da vazgeçmezmiş.Madem böle show yapıcan tükürdügünü yalamıcan adamsan İlgi cekmek icin yapacagını sanmam sacma bence...[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar