Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

doğumgünün kutlu olsun elros

Saeros

Öne çıkan mesajlar

hayatta nerdeyse annem babam kadar güvendiğim, daha henüz bir bücürükken bile tanışıklığımızın olduğu, arkadaşım, dostum, hatta kardeşim diyebileceğim tek ve süper insan. "böüü bu ne lan" diyerekten hayata gözyaşı ve sümüklerle isyan ettiğim zamanlarda bile beni teselli etmeye çalışmış kişi. muhtemelen bundan 2 yıl sonra haftanın en az 6 gününü beraber geçirebilceğim düdük (isim bulamamanın daraltısı) sırıtan, sırıttıran, börcük kebabı.

doğumgünün kutlu olsun cem, mutlu, sağlıklı, pattisli nice senelere.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Sosyal ağlarda paylaş

hepi pörtlek.[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki:
bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır.
ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...