Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bi kiz var

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Penth çok paronayaksın olm, yok kız kafasını bana doğru çevirdi acaba bu işaret mi olayına girersin yakında iyice sıyırıp.
Git konuş, bu kadar büyütecek bir durum yok...[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say...

SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla!

Sosyal ağlarda paylaş

Soyle olun boyle olun....
Onu yapin bunu yapin...
Yahu icinden nasil geliyorsa onu yapacaksin, eger korkaksan illaki de cesur olmak zorunda degilsin. Gun gelir hic beklemedigin anda o cesareti kendinde bulursun...
Yapmacik bir insansan da, ki olmaman daha iyi ama kimse seni degistirmekle yukumlu degil, o zaman da karsina yapmacikliktan hoslanan biri cikar.
Kimse icin kendini davranislarini degistirmene gerek yok, eger ki degistirmek istemiyorsan.[signature][hline]Bal adam...
Sosyal ağlarda paylaş

İlkeciğim canım , kız değil sen dengesizsin , kızı da öyle görmek istiyorsun , ondan böyle hep . Bir dahaki sefere kız yanına gelirse öküzlük yapma lütfen , üzme beni . Sen bilirsin muhabbet etmeyi , cevap verebileceği , vermek zorunda kalacağı sorular sor güzelim . Kız seni dansa kaldırmış , gelmiş yanına , ismini sormuş , sonra senle karşılaşmış falan . Daha ne . Oha yani . Çüş .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xaenin, 22 Eylül 2005 22:01 tarihinde demiş ki:
İlkeciğim canım , kız değil sen dengesizsin , kızı da öyle görmek istiyorsun , ondan böyle hep . Bir dahaki sefere kız yanına gelirse öküzlük yapma lütfen , üzme beni . Sen bilirsin muhabbet etmeyi , cevap verebileceği , vermek zorunda kalacağı sorular sor güzelim . Kız seni dansa kaldırmış , gelmiş yanına , ismini sormuş , sonra senle karşılaşmış falan . Daha ne . Oha yani . Çüş .
Zor erkegim olm ben, naz yaparim : P

Alala ya valla kiz da dengesiz ama ühü[signature][hline]WoW EU - Burning Legion
Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...