Saeros Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 "slm nbrssss????" diye dalsaydın abi olaya, çok düşünmüşsün pas aldı verdi vs.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Kiz yapacagini yapmis zaten bundan sonra sen istersen olur istemezsen olmaz fazla kafa yorma pas aldi vermedi :D[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Penth çok paronayaksın olm, yok kız kafasını bana doğru çevirdi acaba bu işaret mi olayına girersin yakında iyice sıyırıp. Git konuş, bu kadar büyütecek bir durum yok...[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Devamlı olarak bu ve bu tip mesajlar atılıyor ve devamlı olarak diyorum ki : Cesur ve Doğal olun!![signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Soyle olun boyle olun.... Onu yapin bunu yapin... Yahu icinden nasil geliyorsa onu yapacaksin, eger korkaksan illaki de cesur olmak zorunda degilsin. Gun gelir hic beklemedigin anda o cesareti kendinde bulursun... Yapmacik bir insansan da, ki olmaman daha iyi ama kimse seni degistirmekle yukumlu degil, o zaman da karsina yapmacikliktan hoslanan biri cikar. Kimse icin kendini davranislarini degistirmene gerek yok, eger ki degistirmek istemiyorsan.[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Ben davranislarimi degistirmiyorum ya Korkak fln da degilim. Ne yapacagimdan emin degilim sadece, fikir danisiyorum. Dela ve Elaidi bilir yani aptallik derecesinde cesur oldugumu bu konuda : )[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Yok Penth sana degildi lafim zaten... Ama tavsiye yapiyoruz her birimiz, tavsiyeye gerek yok ki zaten insan kendini, ne istedigini, nasil davranmasi gerektigini bilir... Bunu bilemeyecek kadar asosyaller de cikar belki aradan ama sayili...[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 olm penth kiz kaybeder sen direk atack pozisyonuna gec bence hihih apaci mode on! *!lululululululuu*[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Hiç bişi anlamadim..[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki: O.o mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 İlkeciğim canım , kız değil sen dengesizsin , kızı da öyle görmek istiyorsun , ondan böyle hep . Bir dahaki sefere kız yanına gelirse öküzlük yapma lütfen , üzme beni . Sen bilirsin muhabbet etmeyi , cevap verebileceği , vermek zorunda kalacağı sorular sor güzelim . Kız seni dansa kaldırmış , gelmiş yanına , ismini sormuş , sonra senle karşılaşmış falan . Daha ne . Oha yani . Çüş .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Tekrar baktım bu mesajdan soran duruma, harbi be ökzülük olmuş.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: Xaenin, 22 Eylül 2005 22:01 tarihinde demiş ki: İlkeciğim canım , kız değil sen dengesizsin , kızı da öyle görmek istiyorsun , ondan böyle hep . Bir dahaki sefere kız yanına gelirse öküzlük yapma lütfen , üzme beni . Sen bilirsin muhabbet etmeyi , cevap verebileceği , vermek zorunda kalacağı sorular sor güzelim . Kız seni dansa kaldırmış , gelmiş yanına , ismini sormuş , sonra senle karşılaşmış falan . Daha ne . Oha yani . Çüş . Zor erkegim olm ben, naz yaparim : P Alala ya valla kiz da dengesiz ama ühü[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 xim hiyar diyene tuzla kosuyosun ne zor erkegi, iki shot vodkaya bakiyo is.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 En güzeli naz yapmak. Naz güzeldir. Naz sevilir. Nazlı adam her yerde her şekil sevilir:) Bırak o kendi kendine selam versin muhabbet etsin sen öküzlük yaptıkça o senin üstüne düşecektir. Klasik insan psikolojisidir bu da yani.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Canim sikildi aksam aksam Bi aksiyon mu yaratsam acaba hehe, 50% ihtimal üstüne mutlu da olurum : )[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar