Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bi kiz var

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Bu bir ask topiki degildir ilk olarak, basimdaki beladan kurtulali daha cok olmadi, bir daha asik olacak kadar salak degilim :)

Sadece, ne yapacagimi bilmiyorum, cünkü hic böyle dengesiz bir insan tanimadim.

Kiz bir yaklasiyor bi uzaklasiyor, kafayi yicem. Bir dans gecesinde tanistim kendisiyle, geldi dansa davet etti (öküzüm no1), dans bittikten sonra ayrildik, yanima geldi adimi falan sordu (öküzüm no2, hafif sarhostum ve adini fln sormayi unuttum dansederken neler dedim acaba hehe, tango ftw) muhabbet ettik öyle sora gitmesi gerekti gitti bu.

2 gün sonra tekrar karsilastik. Selam verdim, o da selam verdi aa karsilascagimizi sanmiodum falan dedi. Konusmaya fln calistim ama zoraki gibi geldi biraz, ben de nedense sacmaladim (gözleri cok güzel kehkeh) sora kafam bozuldu gittim, cabuk sinirleniyorum aslinda belki kötü ama sordugum soru : Sen nerelisin. Cevap veriyor, bana sormuyor mesela. Kil olurum.

Neyse, o gün soguktuk öyle. Sonra 1 hafta sora yemege gittim arkadaslarla disarda, kiz 1 saat boyunca öküz gibi bana bakti direk. Ben de gecen olaydan sinirli oldugumdan pas vermedim ama. Hatta karsilasmamaya calisiodum napcagimi bilmedigimden.

2-3 aydir msn de bir kelime laf etmedikten sora (zoraki konustugunu düsünerek mesaj atmayi kestim, o da istese atardi zaten), bugün tekrar msg atti. 2-3 kelime muhabbet ettik gerci, ama adim atti sonucta.

Da cok dengesiz abi, sinirlerim lacka olur heralde bu olaya devam edersem.

Napcam ben ya?[signature][hline]WoW EU - Burning Legion
Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

eheh yalnız sayın penthesilea, şu anlattıklarından çıkardığım kadarıyla, sen daha bi dengesizsin yau :)

cabuk sinirleniyorum aslinda belki kötü ama

pas vermedim ama. Hatta karsilasmamaya calisiodum napcagimi bilmedigimden.

(zoraki konustugunu düsünerek mesaj atmayi kestim, o da istese atardi zaten)

bence üzerinde fazla düşünüyosun, biraz akışına bırak. rahat ol. hem ciddi bişey de düşünmüyomuşsun. olayların gelişimine göre durum değerlendirmesi yaparsın. "zoraki mi konuşuyoruz, neden böyle davranıyo" diye çok kaptırma, içinden geldiği gibi takıl. insanın en kolay delirme yolu nedir biliyo musun? bir kızın her söylediğine, her davranışına bi anlam yüklemeye çalışmak. hiç uğraşma, kafayı yersin. genel olarak eğilimini anla, isteklerin doğrultusunda gereken adımları at, yeterli. çok formal oldu kusura bakma.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sir, 22 Eylül 2005 01:13 tarihinde demiş ki:
eheh yalnız sayın penthesilea, şu anlattıklarından çıkardığım kadarıyla, sen daha bi dengesizsin yau :)

cabuk sinirleniyorum aslinda belki kötü ama

pas vermedim ama. Hatta karsilasmamaya calisiodum napcagimi bilmedigimden.

(zoraki konustugunu düsünerek mesaj atmayi kestim, o da istese atardi zaten)

bence üzerinde fazla düşünüyosun, biraz akışına bırak. rahat ol. hem ciddi bişey de düşünmüyomuşsun. olayların gelişimine göre durum değerlendirmesi yaparsın. "zoraki mi konuşuyoruz, neden böyle davranıyo" diye çok kaptırma, içinden geldiği gibi takıl. insanın en kolay delirme yolu nedir biliyo musun? bir kızın her söylediğine, her davranışına bi anlam yüklemeye çalışmak. hiç uğraşma, kafayı yersin. genel olarak eğilimini anla, isteklerin doğrultusunda gereken adımları at, yeterli. çok formal oldu kusura bakma.
Best Regards,
Sir

yapsaymissin : P Saol abi elestiri icin de, öneriler icin de.

Saplantiliyim canim, sorun da o iste. Kafaya takiom : /[signature][hline]WoW EU - Burning Legion
Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

Abijim gencsin , yakışıklısın , sağlıklı bir erkeksen

Allah ne verdiyse dicen takılıcan. Bu kadar basit yane. İleride anlarsın ne demek istediğimi. Çünkü ileride öyle takılıyım daraldımı bırakıyım diyemiosun çünkü artık ortamında çevrende "Oooo siz 4 senedir berabersiniz ayrılmak olmaz" dio ve gene sizi bi şekilde barıştırıo. Sonra bi bakıosun evlenmişsin. Ne güzel dimi.

O yüzden hiç kasmıcaksın yok soğukmuş sıcakmış demicen. Kacan ucan yüzen fırlayan ne varsa ve sana öküz gibi bakıosa takılıcaksın. Bu kadar basit net ve açıklayıcı.

[signature][hline]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]
Gym-World
bLogger oLdum ben!

Sosyal ağlarda paylaş

Ama sağ elin zevk almıyo, gece sana sarılmıyo ve sabah kalktığında talı bi şekilde gülümsemiyo,

Konuya dönersek takmamaktan başka bi yol yok gibi, ha kendini kasıp kızın peşinede düşebilirsin tabı ama iyi sonuc vermez önceki gibi hayatına devam etmek daha kasış ama valla en iyi sonuc onda gibi.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aquila, 22 Eylül 2005 04:28 tarihinde demiş ki:
sevisin gitsin yauv. nedir bu selam verdi pas attim gol oldu ayaklari. sen erkeksen, o kizsa netice belli...

Daha maç başlamamış ki... Elverişsiz hava koşulları nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiş?[signature][hline]Varsayılan ayarlara dönmek istemiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...