Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticigi nerden duydunuz?

vimpir

Öne çıkan mesajlar

ultima ya başladığım zamanlarda ultimatr.com da map lere bakmak için kullandığım bir siteydi hatta 8x8 bug ı mı ne vardı osi de skill arttırmak için onu sphere sunucuları için zannetmiştim bi ara :)=
ama paticik yani zamanındaki adı olan pepelek in forumlarına girmek aklıma gelmemişti o zamanlar :)
Sosyal ağlarda paylaş

bı gun cafenın tekınde takılıodum yanımdakı elemanlar buraya gırdı sonra ıkısıde cok eglenıo gozukuodu bende ne ıs lfn dedım soledılerr gırdım ozamandan berı paso forum okuyorum burdan mutluyum huzurluyum patıyım:) sevgıler[signature][hline]shut up when I'm talking to you!
Sosyal ağlarda paylaş

Ko için ark söylemişti. Ana sayfaya baktım pek ilgimi çekmemişti. 2-3 ay girmedim.Forumdan link verdi sonra etrafıma bakındım vışş güzel bişiye benziyodu. Sonra devam. Diğer forumlarla ilişkim kesildii. Artık sadece burası ^^[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.
Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.

Sosyal ağlarda paylaş

Offf çıldıracam birazdan, biriniz de nickimi doğru yazın. Olmaz böyle
Getirdik adamı pişman etmeyin :P
Luci bi üstteki mesajdan alıntı yapılmaz, bunu unutma artık o kadar söyledim...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Msn Spaces

[Bu mesaj Janitschar tarafından 03 Ekim 2005 18:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...