vimpir Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 deminden beri dusunuyorum ama buraya nasil dustugumu hatirliyamadim :utaniem:[signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 hmm ben ultimtr yi biliyordum sadece orayı falan okurdum ama forumlardan haberim yoktu (tam bi saftım :D) . aradan 1-2 yıl geçti ultimaturkiye.com forumlarında bi soru sormuştum ve onlarda buraya bakmamı söylemişlerdi :) (arkadaşın ad tenten di) o zamandan beri buradayım :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 hmm ilk uo'ya başlıyordum, bir komşum var sağolsun uo'yu öğretti. sonra baktı çok soru soruyorum... al lan bu ultimatr buradan oku dedi. o zamanlar duydum.. sağolsun komşum ;)[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 forum diye arattım çıktı[signature][hline]:utaniem: Please tell me my name..I havent checked it today... :utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 o da güzel tabii..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Uo oynarken hiç bişeyden haberim yoktu.. Bi eleman yardım etmişti.. Sonra gerisini ultimatr'den öğren demişti vs vs..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Gangsta olmak için tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ya çook önceydi hiç hatırlamıyorum 2002 gibiydi kafeden 2-3 kişi giriyordu hatta ana sayfada yıl başı için bişiler vardı o sayfayı iyi hatırlıyorum.Ne oldu işte 8-7 ay önce osn ile ilişkimi kestim bir grup insan yüzünden ki osn'de battı artık forumlarındaki herkez boşalıyor(bkz: bealzebub,ben,tiestorm,microbeydi hede hödösü) sonra aklıma paticik geldi baktım hoşuma gittim öyle 2-3 postla başladık sonra aşk meşk'i tuttu işte böyle[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 bi arkadastan örenmiştim..hep yanımdayken bu siteye girerdi bende sevdim ve girmeye başlasım öle işte..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 kıtapcıda lotrla tanıstım o merakla netten fantastık kurgu ararken uoyu buldum ,sananede ultimayla tanısmıstım ordan ultimatryi ögrenmiştim ordanda burayı ilk zamanlar sadece okurdum uye bıle olmamıstım vay be yılan hikayesi mübarek[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Warcraftla ilgili türkçe içerikli bir site ararken paticiğin eski alt sitesini buldum.Oradan da foruma yönlendirildim[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 arkadaşımdan duydum, bana dedi ki : hele cocuk su forumu tut dedi ben de bi tuttum bi daha bırakmadım Bırakmıcam da[signature][hline]Natalie'yi seviyorum uleeeeeeen.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Örneğe bakın : fede Sonuç = 1(1)=0[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Ultima Online Scripting bölümü için gelmiştim geliş o geliş :) Baya onceydi ama..[signature][hline]seT By eXe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 SNN'de Ultima'ya başlamıştım ancak oyunu zerre bilmiyordum. Arkadaşım www.ultimatr.com diye bir web sitesinden bahsetti. Girdim baktım forum falan da var, üye oldum, sonra tabii şifremi kaybettim account'um gitti. Sonra Pepelek açıldı işte oraya takıldım falan paticik maticik gelişti olaylar.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 antimodesun dediginden ama sifrem kaybolmadi, yeni acc aldim bi ara...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 bu yüzden gelmişim. o 3797. konuymuş. şimdili ise 146345. konu. öeh diyesim geldi.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ultimatr ve linklerle sanırım (: ultimatr'yi oynarken sürekli kullanıyordum zaten :p sonradan foruma katıldım :) Raptor_Skeleg olarak dolanıyordum. Sonra nick ile ilgili problemler çıktı, forumun nick değiştirme özelliğide daha açılmamıştı bu accı almıştım :p şimdi baktımda.. baya zaman olmuş..(en azından benim için)[signature][hline]Yıldızlarla süslenmiş kalın siyah göğü üzerimize aldık. İki küçük parıltıya baktık ısınmak için. Etrafımıza kalın surlar bulduk. Sonra duygu denilen o garip şeyde kaybolduk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 google de komikresi aratırken buldum. burası eskiden resim sitesi değilmiydi . böle forum falan dikkatimi çekmedi. hem şim di nerede resimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 odchu ile kopekolduren sağolsun.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 irin uzunzamandır baskı yapıyordu bana....üye ol diye bende inadına olmuyodum...soona oliim bari dedim...ve o günden beri başka siteye de girmiyorum[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Pepelek diye duymustum sonra DAOC'a baslicaktim ark da bu siteye uye olmami istedi yane Daoc sayesinde orendim.[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Alkol kötülüklerin anasıdır.Ana gibi yar olmaz. Anialeyn - Priest(60) Deadwing-Rogue Undead- Haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Nebula'nın ilk zamanlarında ultima online oynadığım zamanlarda yardımcı rehber olarak kullanıyordum buraya sonra du bakayım bi forumlarına üye olayım dedim giriş o giriş.[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 uo ya yeni başlıcaktık bi ark la.ultimatr die bi site bulduk baktık forumu var serverı var.forumuna girdik oly başlığı altında yeni server açılcakmışonu bekledik gecenin 3 ünde elimiz refresh de olynin açılmasını beklioduk 4 gibi server açıldı 10 15 kiş hurra die server a ddaldı çok eğlenceliydi hey gidi hey[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Ultimatr döneminde miydi hatırlamıyorum da karpuz söylemişti "bak böle yenicene bi site var süper geyik dönüyo forumda koş gel" demişti bana. Ben de bir account alıp (Goldhawk'tı acc name, şifresini unutmuştum sora) 2-3 gün takılmıştım. Kötü ana denk gelmiş demek ki sarmamıştı. Sora bıraktım aradan o kadar zaman geçti falan tekrar karpuz geldi çağırdı ama eski acc nameimi hatırlayamadım bir türlü, sonra kendi accountumu aldım. Baktım daha bir dolmuş taşmış forum, daha ben adım atarken adıma hoşgeldinler falan topicler açılmış, tanıdıklar da vardı ortada... Kaldık bu sefer.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 snn de oynarken buldum ilk sanirim forumlardan sonra ulan burda yazanlarin hicbiri yok snn serverinda operim boyle askin izdaribini demistim ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar